folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Herkes Diyor Polis Ol Polis Ol. Bu Polis Nasıl Olunur?

Herkes Diyor Polis Ol Polis Ol. Bu Polis Nasıl Olunur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

@Sharp 'a katılıyorum. Sırf para kazanmak, memur olmak kaygısıyla polis olma hocam. Hem sana hem de memlekete zarar. Götüne silahı bağlayınca kendini Polat sanan bebelerle doldu ortalık. Bir boka yaradıkları da yok. Polislik şerefli ve zor bir meslektir. İyi düşün.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Kpss Lisans P3 puan türünden 60 puan ve yukarısında bir puan alıyorsun.Ne kadar yüksek alırsan avantaj tabi senin için.Onun dışında mülakat sağlık spor aşamaları var.Sağlık konusunda belli standartları var google amcaya sorabilirsin.Spor konusunda da kendini geliştirmelisin.Standartlara göre puan veriliyor.Mülakat aşamasındaysa birşey diyemem ne olacağı belli olmaz.Eleyebilirler orada.Soracakları soruya ve senin vereceğin cevaba bağlı.Hepsini geçmen demek polis oldun anlamına gelmiyor.Spor sağlık mülakattan aldığın puanlar ve kpss puanının bir kısmıyla oluşan puanla sıralama yapılır alınacak sayı içine girersen pomem kursuna gidersin.Kursu da başarıyla tamamlarsan göreve atanırsın.Eğer istiyorsan peşine düş.Ama herkesin demesiyle gaza gelmişsen girme.İsteyerek yapan adam hayatından memnun yaşıyor.Ama herkes dedi işsizim filan ayağına giren arkadaşlarım hayatlarından pek memnun değiller.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek

Lisans Kpss ye gireceksin 60 ve üstü alacaksın. Daha sonra mülakatlara katılacaksın.

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

kardeş git simit sat polis olma :) boşver biz olduk bi nuamra yok :) 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    pr_x71 bunu yazdı

Kpss Lisans P3 puan türünden 60 puan ve yukarısında bir puan alıyorsun.Ne kadar yüksek alırsan avantaj tabi senin için.Onun dışında mülakat sağlık spor aşamaları var.Sağlık konusunda belli standartları var google amcaya sorabilirsin.Spor konusunda da kendini geliştirmelisin.Standartlara göre puan veriliyor.Mülakat aşamasındaysa birşey diyemem ne olacağı belli olmaz.Eleyebilirler orada.Soracakları soruya ve senin vereceğin cevaba bağlı.Hepsini geçmen demek polis oldun anlamına gelmiyor.Spor sağlık mülakattan aldığın puanlar ve kpss puanının bir kısmıyla oluşan puanla sıralama yapılır alınacak sayı içine girersen pomem kursuna gidersin.Kursu da başarıyla tamamlarsan göreve atanırsın.Eğer istiyorsan peşine düş.Ama herkesin demesiyle gaza gelmişsen girme.İsteyerek yapan adam hayatından memnun yaşıyor.Ama herkes dedi işsizim filan ayağına giren arkadaşlarım hayatlarından pek memnun değiller.

Kardes bilgilerin icin sagol. Yok benim.liseden beri acaba olsammi ama nasi olacak falan dediğim birsey bu. Issizlik cekmiyorum cok sukur su an 2k maasla çalışmaya basladimda denemeye ve olmaya değer diye düşünüyorum.  Bilgiler için sagol. Muhtemelen bu yola baş koyacağım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

zor tabi yoksa nasıl olay çıkacak 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim tavsiyem polis olma. İmkan varsa asker ol daha iyidir. Hem maaşı daha iyi hemde onurlu bir meslek. İzin günlerin var...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Bin Komiser Yardımcısı Adayı Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) geleceğin polis yöneticisi olmak isteyen gençleri bünyesine katıyor. Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) ilk kez 2 bin öğrenci alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde eğitim veren PAEM lisans mezunu adayların başvurularını önümüzdeki günlerde kabul edecek. PAEM'e 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları başvurabilecek. Lisans mezunları ile birlikte yurt dışında öğrenim görmüş ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından denkliği kabul edilenler de başvuru yapabilecek. Alınacak komiser yardımcısı adayı öğrencilerin 200'ü kadın 1800'ü erkek öğrenciden oluşacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar 22 Ağustos - 6 Eylül 2015 tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Ön başvurular Polis Akademisi Başkanlığı'na ait www.pa.edu.tr adresinden online olarak gerçekleştirilecek.

31 Aralık 2016 tarihi itibari ile 30 yaşından gün almayan adaylar başvuru yapabilecek. Adayların 2015 yılı içinde yapılan KPSS lisans P3 Puan türünden en az 70,000 taban puan alması gerekiyor. Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malulü eş veya çocuklarından KPSS lisans P3 puanı en az 63,000 taban puan şartı aranacak.

Sınavı kazanarak eğitime alınacak öğrencilere 11 aylık eğitim süresince harçlık ödenecek. Ayrıca öğrencilerin yemek, barınma ve sağlık giderleri Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacak. Eğitim sonunda başarılı olanlar komiser yardımcısı olarak göreve başlayacak. Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar Polis Akademisi Başkanlığı'nın www.pa.edu.tr resmi internet sitesinden ilan edilecek.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.memurlar.net/haber/530693/

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 3309 Toplam Mesaj: 29
polis olmak polis sınav bilgisi