folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herkes Mesleğini Yazsa Nasıl Olur?

Herkes Mesleğini Yazsa Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

profesyonel öğrenciyim + daha yeni memur oldum(halende öğrenciyim ama)

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

uçak teknisyeniyim istanbul ahl'den tüm müridlere selam olsun...:)

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kallesh
    kallesh's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sosyal hizmet uzmanıyım  aynı zamanda fizik öğretmeni :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

karmaşık işlerle uğraşıyorum ama eğlence sözü verilirse her işe koşabilirim şahsen.

kardelen94 bunu yazdı:
    -----------------------------

kıdemli öğrenci, aşçı, temizlikçi, günah keçisi

ben sana çok acıyom ya. en çokta kız arkadaşım da benzer bir durumda olduğu için.

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gerung
    gerung's avatar
    Erkek

Prof. öğrencilik hayatımdaki 18 yıllık hizmetimin ardından 3 ay sonra emekli olma ihtimalim olcak. Olmazsa 6 ay sonra emekliyim. Teoride öğretmen, pratikte göt büyütmeye alıştığım için göt büyütme işine girebilirim. Elimdeki varımı yoğumu geçinmek için satarım en son bilgisayarımı satarım sonra da ölürüm galiba.

Not: Uygun fiyata özel ders verilir

Seni sevmek ibadetim, ama sevemem cenabetim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gerung
    gerung's avatar
    Erkek

edit: 2 defa yazılmış

Seni sevmek ibadetim, ama sevemem cenabetim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Herkes meslegini yazsa burasi meslegini yazanlar ile dolar , bu da 25 bin yanit demek olur . Bir meslegi icra eden kisi ile gorusmek istedigimizde bu 25 yanitin ve sahit oldugunuz diger yanitlari da ekleyince 30 binleri asan yanitin arasinda o meslegi icra edeni bulmak bir hayli zor olur . Yanitlar icinde arama yapamiyor olmamiz da o meslegi kelime olarak bu yanitlarda bulmamizi hayli zorlastirdigi icin boylesi anlamli ve guzel bir fikrin ancak daha ciddiye alinarak uygulamaya dokulmesinden sonuc alinabilinecegini dusunuyorum .

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

Herkes meslegini yazsa burasi meslegini yazanlar ile dolar , bu da 25 bin yanit demek olur . Bir meslegi icra eden kisi ile gorusmek istedigimizde bu 25 yanitin ve sahit oldugunuz diger yanitlari da ekleyince 30 binleri asan yanitin arasinda o meslegi icra edeni bulmak bir hayli zor olur . Yanitlar icinde arama yapamiyor olmamiz da o meslegi kelime olarak bu yanitlarda bulmamizi hayli zorlastirdigi icin boylesi anlamli ve guzel bir fikrin ancak daha ciddiye alinarak uygulamaya dokulmesinden sonuc alinabilinecegini dusunuyorum .

Ctrl + f basarsan arama yapabilirsin :|

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Evet ama Ctrl + f sadece bu sayfadaki yanitlarda aradi ya digerleri  ? Yanitlar 1,2,3,4.....5000 oldugunda tek tek tum yanit sayfalarina tiklatip Ctrl +f ile meslek diye arayip bakip bulamadigimizda bir sonrakine mi tiklayacagiz ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

Evet ama Ctrl + f sadece bu sayfadaki yanitlarda aradi ya digerleri  ? Yanitlar 1,2,3,4.....5000 oldugunda tek tek tum yanit sayfalarina tiklatip Ctrl +f ile meslek diye arayip bakip bulamadigimizda bir sonrakine mi tiklayacagiz ?

Sayfanın yukarısında sağda, tüm mesajlar yazan yerin de sağında 10,20,50, 100 ve hepsi yazıları olan bir sayfadaki gösterilecek mesaj sayısını seçme yeri var. Hepsini seçersen tüm mesajlar tek sayfada gözükür ve ctrl+f ile rahatça istediğin bilgiye ulaşırsın.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 20747 Toplam Mesaj: 176