folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Herkes Türklere,Türkler Herkese Düşman

Herkes Türklere,Türkler Herkese Düşman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

"Herkez Türklere düşman, ama Türkler başka ülkelerin şeyini yalamaya çok meraklı" yabancı bir samimi arkadaşımın söylediği cümle. Kusra bakmayın da hak vermemek mümkün değil, örnek mi istiyorsunuz; komunistim ayaklarına yatan kız bile ayfon kullanıp amerikayı yücelten şarkılar dinliyor :)

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunu genele bağlaman çok yanlış, öncelikle böyle bir izlenime varabilmen için en az 20 ülkeyi ziyaret etmelsisn ki ziyaret etmiş biri olarak

Uzun uzadıya yazdığın yazına katılmıyorum.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    tarih mö 250 Mete han'ın 10 bin kişilik süvarisi Çinin 340 bin kişilik ordusunu bozguna uğrattı. uzak doğuya en büyük darbeyi vurduk (çin seddini yaptı adamlar)

tarih 4. yy attila batı romayıda doğu romayıda yerle bir etti papaya diz çöktürdü. tüm hristiyan alemine en büyük darbeyi vurduk.

iran'ı zaten avşar türkleri kurdu sonra siyasi iç çatışmalarla yönetimi ele geçirdiler ama gene yönetiminde sıksık darbeler yaptırdık.

hindistana Gazneliler 17 büyük sefer düzenledi. Hindistan harap oldu ve milyonlarca insan müslüman oldu.

Göktürkler ilteriş kaanın liderliğinde tüm asya ülkelerine seferler düzenleyer en geniş sınırlara ulaşan türk devleti oldu.

Cengiz hanın ordusunun yarısı türklerden oluşuyordu.

o zamana kadar dünyanın en önemli iki şehri KUDÜS VE MEKKE fethedildi.

Son bin yıldan hiç bahsetmiyorum bile

kuzey afrikayı yaklaşık bin yıldan beri biz yönetiyorduk (osmanlı memlük eyyübi devletleri )

Çanakkale savaşı tüm avrupanın donanması akdenizin gelmiş geçmiş en büyük donanma yerle bir edildi.

Ve türklerin en kötü zamanı 19. ve 20. yüyıllar cahil ve gücsüzüz ama bizi gene yok edemediler avrupayı gene yendik.

kısacası neredeyse bütün devletler tarihinin en büyük yenilgisini bizden aldı.Bizi bırakıpta kiminle uğraşaklar bizi unuttukları zaman onları yerle bir ediyoruz.

"Kimki bize dostluğunu bildirir o zaman o bizim dostumuzdur herzaman onun yanındayız ve kimki bize baş kaldırır o zaman ona dünyayı dar ederiz"
    BİLGE KAAN

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur . 

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Bende bi türlü sevemedim bizimkileri

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur . 

dost olmayan düşman olur diye bişey yok hacım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR...!!!

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
    Tanrı yardımcın olsun!

Nihal Atsız
    4 Mayis 1941

Selam, ben içeride ki düşmanların Kürt olanındanım. Haber vermek istedim de.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. 
    Tanrı yardımcın olsun! 

Nihal Atsız 
    4 Mayis 1941

şunu paylaşan bir insanla aynı toprak parçasında yaşamakta ayrı koyuyor insana.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Selam, ben içeride ki düşmanların Kürt olanındanım. Haber vermek istedim de.

seni biliyoruz hocam zaten sıkıntı yok.

Allah Türktür.
Toplam Hit: 7601 Toplam Mesaj: 59