folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Herkes Türklere,Türkler Herkese Düşman

Herkes Türklere,Türkler Herkese Düşman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

oturup insanların milleti neymiş, dini neymiş diye düşünenleri anlamıyorum, sanane ki?

yaşayın abicim, bu boş şeyler sadece insanları oyalamak için uydurulmuş. adam isterse ermeni olsun isterse yahudi olsun, sana ne? ikiniz de aynı boku sıçıyosunuz lan?

yaşayın sadece, yaşayın, düşünmeyin çok.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    4eye bunu yazdı

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
    Tanrı yardımcın olsun!

Nihal Atsız
    4 Mayis 1941

Selam, ben içeride ki düşmanların Kürt olanındanım. Haber vermek istedim de.

Bende içerdeki düşmanlardan Çerkes olanlardanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

benim anlamadığım bir insanın komunist ve türk olup pkk ya destek vermesi. Bir gün doğuya çıksa da askerliği kolunu bacağını kaybetse ne olacak merak ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

başkalarının gazına gelirsek hiç kimse birbirini sevmez aynı topraklarda olsalar bile..

yav halbuki bi bıraksak şu türkü,kürdü,ermenisi,lazı,gürcüsü,çerkezi,amerikalısı,almanı olayını..

şu an dünyaya bakın insanlar birbirine girmiş 3 kuruş daha üst seviyede olayım diye..

halbuki bunlara hiç gerek yok hepimiz insanız,milletimiz,dinimiz,düşüncelerimiz değerimizi belirlemez insan olmamız belirler..

birbirimize üstünlük sağlamak yerine bir olsak dünya ne güzel olurdu...bu kaostan eser kalmazdı...

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    4eye bunu yazdı

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. 
    Tanrı yardımcın olsun! 

Nihal Atsız 
    4 Mayis 1941

şunu paylaşan bir insanla aynı toprak parçasında yaşamakta ayrı koyuyor insana.

Koymasın birader bak orada ırak var ne bileyim iran var suriye var israil var bulgaristan var yunanistan var defolup gidebilirsin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Avrupa ve USA da türklerin sevilmemesinin sebebi tarihteki şanlı zaferlerimiz falan değil beyler

Nerede bi huzursuzluk varsa altından ya arap ya faslı ya türk çıkıyor. Örneğin elektronik mağazası müzik seti satıyor 1 yıl sorgusuz sualsiz iade garantili. Türk geliyor 364. gün iade edip en yeni versiyonu alıyor.

Bunun gibi avrupalılar için çok sıradan olan şeyleri türkler ve geri kalmış diğer milletler sömürüyor. Örneğin filmlerde görmüşüzdür ve nasıl oluyor lan bu demişizdir. adam sepetten gazete alır, içine parasını atar. yada otobanda gişelerden geçer başında adam yoktur sepete para atar geçer. Ne bir allahın kulu sepete para atmadan geçer nede birisi o paraları o sepetten alır. Tabi orda türkler araplar faslılar vs yaşıyorsa durum değişir.

Yani 500 sene önceki viyana kuşatmasından gelen kin ve nefret değildir bu. Daha 50 sene önce çok daha kanlı savaşlar geçirdi bu memleketler. tabi hesabı şanlı geçmişimize çıkarmak işimize geliyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dou22
    dou22's avatar
    Erkek

Türkün türkten başka dostu yoktur diyen hiç yurtdışındaki türklerle içli dışlı olmamıştır bu çok net 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    dou22 bunu yazdı

Türkün türkten başka dostu yoktur diyen hiç yurtdışındaki türklerle içli dışlı olmamıştır bu çok net 

Onu diyenler ihanet dolu Türkiye Siyasetçilerinin Yaşamlarınca Zihinlerine ekilenlerle büyüyenlerdir...

Birlikte yaşamaktan korkan, yada Korkutulan bir Neslin ürünüdür bu kimseler. Malesef koca bir asrı boşa yaşattılar bu millete.

Osmanlı bin yıldan fazla hüküm sürdü, ama Osmanlıda asla böyle ayrımcılık olmadı. Atatürk bir yerlerde ya hata yaptı yada Ona bir yerleri Atlattılar, Görmemesini sağladılar. Atatürk Öldükten hemen sonra işletildi bu olayların temeli.!

Bizi birbirimizle korkuttular. Ölümcüler.!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 8382 Toplam Mesaj: 59