Herkesin Bir Radyosu Olsun Mu?
-
:) iyimis
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
alper bişi sorcam yhaf.. normal üye olduktan sonra radioyu nasıl yöneteceğiz.. bunun extra programları falanmı var nedir... yani radioda çalacağımız şarkıları nasıl çalacaz ksr bakma bu konuda fazlası ile kıt'ımdır..
-----------------------------en baisitinden http://www.frmtr.com/resimli-program-anlatim/1896530-winamp-shoutcast-source-internetten-radyo-yayini-yapmak.html
winamp
sam kullanada bilirsiniz size kalmış yada simple cast nette bolca döküman var aratınca çıkar ek olarak yazma gereği duymadım
-
tamam alper tşk ederim :D sağolasın..
-
saol hocam, çizik
-
benim renk suanda sari oldu yesile az kaldi ama yapamadim üye de oldum aslinda .resimli olsaydi hemen yapilirdi.
-
zoomX bunu yazdı:
benim renk suanda sari oldu yesile az kaldi ama yapamadim üye de oldum aslinda .resimli olsaydi hemen yapilirdi.
-----------------------------sarı ise server açık şuan yayın yapınca yeşil olacak
tbt dökümanları video destekleyene kadar videolu anlatım yok :D capslada uğraşamam:P
-
zoomX bunu yazdı:
-----------------------------bende pes ettim hocam :D bir ara deneriz artıkın :) şu winamptan ayar olayı uzun iş la kim uğraşıcak hem radio yapsak ta sitemiz felan olmasa kim dinler lan :D
-
tahref156 bunu yazdı:
zoomX bunu yazdı:
-----------------------------bende pes ettim hocam :D bir ara deneriz artıkın :) şu winamptan ayar olayı uzun iş la kim uğraşıcak hem radio yapsak ta sitemiz felan olmasa kim dinler lan :D
-----------------------------aynen bende öyle sarida kalsin.bakariz ileride caresine :)
-
çanaksızlar radio :| yapım aşamasında.. :D
-
zoomX bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
zoomX bunu yazdı:
-----------------------------aynen bende öyle sarida kalsin.bakariz ileride caresine :)
-----------------------------notu okumadın herhalde geçici sarı uzun süre yayın yapılmazsa kırmızı yapıyo :D
mesela kapattın yarın yayın yapayım dedin girecen restart deyip tekrar sarı yapıp öyle yayın basman lazım :)
google dan sam 2 radyo yayını
winamp shout cast radyo yayını
diye arattırırsan resimlşi anlatıyor zaten sam4 warez sitelerinde var
winamp shoutcast ücretsiz zaten