Herkesin Bir Radyosu Olsun Mu?
-
alperim bunu bir vBulletin sisteme nasıl entegre edebülürüz :P
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------flash playerı koy yada media playerdakki asx i media player kodunla siteden çalıştır seçencek çok
degre
ciddiyim isteyen varsa yapalım düzenli bir radyo önemli değil aylık radyo parasını ben veririm
-
DJ_Alper bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------flash playerı koy yada media playerdakki asx i media player kodunla siteden çalıştır seçencek çok
degre
ciddiyim isteyen varsa yapalım düzenli bir radyo önemli değil aylık radyo parasını ben veririm
-----------------------------ok ben warım
-
degree bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
degre
-----------------------------ok ben warım
-----------------------------ben organize ederim ama sonradan cayan olmasın diye herkesden 10 lira istiyorum :) domain + host parası
geri kalan aylık radyo kullanım ücreti benden oda senelik ortalama 100-150 arası tutuyor
+ olarak eğitim videolar hazırlarım kimse birşey bilmese bile yapar bu işi
auto Dj özelliği sayesinde yayın boş olsa bile 7/24 yayın yaparız
minimum 5 kişi ben varım derse girelim bu işe
ben bir işe başladımmı sonuna kadar götürürm
ne diyorsunuz?
-
bu kullana bilen bütün arkaddaşları tebrik ediyorum a.q kayıt ediyo sonra girip bir bakayım diyorum kullanıcı adı veya şifre hatası diyor kafayı sıyırıcam a.q
-
erdem358 bunu yazdı:
bu kullana bilen bütün arkaddaşları tebrik ediyorum a.q kayıt ediyo sonra girip bir bakayım diyorum kullanıcı adı veya şifre hatası diyor kafayı sıyırıcam a.q
-----------------------------s1
s2
s3
s4
diye serverlar var kayıt olduğun sub domaine dikkat et hangi servera üye olduysan ordan login ol :)
-
kaç kişiyiz
edit tahref te gelsin
-
açtınız mı radyo :)