Herkesin Bir Sağlık Sigortası Olmalı
-
Tahribatta ilk müride sağlık sigortasını yapalı 10 yıl oldu. Yıllardır sigortacılık yapıyorum.
eğer Sgk nız var ise herkesin en az yatarakta olsa bir tamamlayıcı sağlık sigortası olmalı
ben çok hasta olmuyorum diye düşünenler en azından yatarakta olsa yaptırmalı çokta uygun çıkıyor ayrıca poliçeler istediğiniz tarz ödeme seçeneği sunuyor
çocukları olanlar ise mutlaka ayakta tedavili yaptırmalı neden yaptırmalı ?
devlet hastanelerinin durumu malum. çocuklar sık hasta oluyor hele yeni doğan ise tahlillleri vs çok fazla tutuyor. işte ilk yaptırdığınızdan itibaren iyiki yaptırdım dediğiniz sigorta olacak
>>Sağlık poliçeleri devamlılığında size çok avantaj sağlıyacak poliçedir. 5 yıldır hiç bir büyük sıkıntısı olmamış birinin onay süreci ile 2 ay sonra ameliyat masasına oturan birinin onay süreci aynı olmaz.
sağlıklıyken yaptırmak gerekiyor. birde gebelik durumlarında hamilelik olmadan danışırsanız iyi olacak doğuma yakın pek işe yaramıyor :)
SGK nız yoksa ise yne iletişime geçin özel sigorta paketlerine bakalım
ne istiyorum.
T.C Kimlik numaranız
Doğum tarihiniz:
telefonunuzu pm den atın iletişime geçeyim.Sorularınızı alabilirim
-
reserved - döneceğim hocam sana birkez konuşmuştuk lakin havada kalmıştı,
Sonra dizimi kırdım, platindi, ameliyattı, gitti geldi 350k girdi,
Gerçekten gerekli imiş :,( -
PlayForFree bunu yazdı
reserved - döneceğim hocam sana birkez konuşmuştuk lakin havada kalmıştı,
Sonra dizimi kırdım, platindi, ameliyattı, gitti geldi 350k girdi,
Gerçekten gerekli imiş :,(desene kasa kazandı :)
-
Eşim güya sgk'da memur ama uzun süredir bak sor diyorum bi boku öğrenemedi belki sen bilirsin. Hukuk biriminin iflas kısmında o yüzden kendisi bilmiyor. Benim bağkur borcum var. Bağkuru ödemiyordum mesela tamamlayıcı yaptırdım sonra da bağkuru ödemeye başladım. Bir ara 6 ay ödedikten sonra faydalanıyorsun gibi bir şey duymuştum. Ben bir süre bağkuru ödesem sigortadan faydalanabiliyor muyum yoksa şu an ödediğin önemli değil tüm borcu kapat derler mi?
-
DarkSkull bunu yazdı
Eşim güya sgk'da memur ama uzun süredir bak sor diyorum bi boku öğrenemedi belki sen bilirsin. Hukuk biriminin iflas kısmında o yüzden kendisi bilmiyor. Benim bağkur borcum var. Bağkuru ödemiyordum mesela tamamlayıcı yaptırdım sonra da bağkuru ödemeye başladım. Bir ara 6 ay ödedikten sonra faydalanıyorsun gibi bir şey duymuştum. Ben bir süre bağkuru ödesem sigortadan faydalanabiliyor muyum yoksa şu an ödediğin önemli değil tüm borcu kapat derler mi?
işin sgk kısmını bilmem
sgk ödedikçe tss öder
sgk yoksa özel sigorta bakarık
-
DarkSkull bunu yazdı
az önce pm attım
-
sizlere canlı örnek ben; ben iyi hatırlıyorum kazam öncesi kendi işimi yapıyordum sgk'yı en düşüğünden ödüyordum emekli olduğumda da kendi işimi yapmaya devam ederim emekli maaşımda yan gelir olur diye düşünüyordum, aylık sgk parasını çıkarttımmı alenen bi daha iş beğeniyordum (:
işte benim kazam beyin kanaması muhabbeti olunca malulen emekli olabilmek için bile belli bir miktar sgk primi ödemek gerekiyormuş benim bunun için ortalama 1 senelik prim günüm kalmış onuda geçmişe dönük askerlik borçlanmasıyla ödedik, 88 doğumluyum bizim şerefli yaşımızda=31 yaşımda 2019'da ilk malulen emekli oldum en düşük emekli maaşı=1000 liracık almaya başladım (: sonra bize dedikleri her sene muayene olacan malulluğum devam ediyormu etmiyormu doktorlar karar verecekti sonraki ilk senemde tamamen emekli ettiler.
konu için sağol DJ_Alper çok güzel uyarmışsın. hayırlı işler (;
-
Alper hoca yaptı eşimle bana inanılmaz memnunuz. Özel hastanelere rahatça girip çıkıyoruz. Tahliller röntgenler mr lar havada uçuşuyor kimse para sormuyor. Gördüğüm kadarıyla ödediğimizden fazlasını harcamıştır sigorta. İnşallah tekrar sigorta yapar bize :)) Alper hocam sene doluyor herhalde bizim güncelleyelim müsait zamanda.
-
livane bunu yazdı
Alper hoca yaptı eşimle bana inanılmaz memnunuz. Özel hastanelere rahatça girip çıkıyoruz. Tahliller röntgenler mr lar havada uçuşuyor kimse para sormuyor. Gördüğüm kadarıyla ödediğimizden fazlasını harcamıştır sigorta. İnşallah tekrar sigorta yapar bize :)) Alper hocam sene doluyor herhalde bizim güncelleyelim müsait zamanda.
Para ödeyip ödememen yaptırdığın sigorta friması - poliçe içeriği ve gittiğin hastaneye göre değişiyor. Hemoglobin A1C yi mesela karşılamıyor. Bi ara influenza testini de karşılamıyorlardı. Bazı doktorların anlaşması yok vs. vs.
Ayrıca hasarsızlık diye birşeyde maalesef burdada var gereksiz kullanmayın sağlık ocağına yapıştırın. (Özellikle çocuklarda okuldan gelen salgın olduğundan sağlık ocağı konuyu çok çok iyi biliyor. Nokta atışı ilaç verebiliyor)
NOT: Bu arada alper yılların üyesi, sizin isteklerinize göre sizi yönlendirecek doğru poliçeyi teklif edecektir. -
Hocam biraz sistemden bahsedebilirmisin rica etsem, benim en çok merak ettiğim ortalama fiyatmarzneler, diş ve doğum geçiyor mu, bir de kasgo gibi bir sistem mi yani ben bu sene 3 dega hastaneye tahlile gitsem seneye daha çok mu fiyat çıkar ya da birisi ayağını kırsa sonraki sene fiyatı artar mı sigortanın
-
Annem, Babam, Kardeşim, Ben, Hanım tahminime göre 5-6 senedir sigortalıyız.
Kızımın sigortasını yenilemedim, çok yüksek çıkarttı.
Şunu diyebilirim ki, sigorta yaptırdığımız her dönemde, sigortaya ödediğimiz masrafın daha fazlasını hastaneye öderdik sigortamız olmasa.
Mantılı sigorta yaptırmak. Ama siz sigorta yaptırdınız diye de öyle oto boka hastaneye gidip tahlil yapar röntgen çektirirseniz, bir sonra ki dönemde teklif fiyatı yükselir.
Birde çocuk düşünen aileler için doğum sigortası var. Bunu da kesinlikle değerlendirin.