folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Herkesin Bir Sağlık Sigortası Olmalı

Herkesin Bir Sağlık Sigortası Olmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Hocam biraz sistemden bahsedebilirmisin rica etsem,  benim en çok merak ettiğim ortalama fiyatmarzneler, diş ve doğum geçiyor mu, bir de kasgo gibi bir sistem mi yani ben bu sene 3 dega hastaneye tahlile gitsem seneye daha çok mu fiyat çıkar ya da birisi ayağını kırsa sonraki sene fiyatı artar mı sigortanın

tss için

sgk şartı ve anlaşmalı hastane şartı var (acil durumlarda anlaşmasıza gidebilirsin sağlık uygulama tebliğine göre ödeme yapar SUT)

yatarak standart verilmekle birlikte ayakta muayene sayısını belirleyebiliyorsın

Özel sağlık için sgk şarı yok

içeriği tamamen kendin çekillendiriyorsun gideceğin hastaneye göre tss de devlet karşılamadığını karşılıyordu bu komple kendi üstlendiği için tabiki daha yüksek çıkar

https://www.youtube.com/watch?v=Mx6mALGqP_4 

ayrıca cilginsigortaci instagram takip etmeni öneririm takipçileri eğlenceli şekilde bilinçlenmdiriyorum :)

DJ_Alper tarafından 12/Nis/25 11:14 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Yuzde yuz katiliyorum, kalca artoskopisi oldum ozelde 3 yildan fazladir vardi bende allianz hepsini karsiladi , karsilamasa 10 bin dolardan basliyor fiyatlar devlette bu isi yapan yok gibi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Hocam Yurtdisinda oturan birisi ozel saglik sigortasi yaptirabilir mi ? 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Merak ettiğim bir soru var. Yanlış bilmiyorsam belli bir sene boyunca aksatmadan özel sağlık sigortası kullandığında ne olursa olsun sigorta şirketi seni sigortalatmak zorunda kalıyor, doğru mudur?

Özellikle yaşlılık döneminde yada uzun süreli hastalık durumlarında sigorta şirketleri nasıl aksiyon alıyor?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    atakartal bunu yazdı

Merak ettiğim bir soru var. Yanlış bilmiyorsam belli bir sene boyunca aksatmadan özel sağlık sigortası kullandığında ne olursa olsun sigorta şirketi seni sigortalatmak zorunda kalıyor, doğru mudur?

Özellikle yaşlılık döneminde yada uzun süreli hastalık durumlarında sigorta şirketleri nasıl aksiyon alıyor?

Evet 3 dönem

e nabızdan alıyorlar verileri eğer ulaşamzlarsa hastadan göndermesini istiyorlar 

eğer poliçe dönemi başladı ve sigortalandı 6-7 yıl sonra bir hastalık çıktı hiç önemli değil önemli olan öncesinde olmasın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Türkiyede yaptıramaz bulunduğu ülkede yaptırmalı (Pakete gre yurtdışı teminatı alınabilir ama limit olur)

turistlik veya eğitim amacıyla yurt dışına çıkalacaksa zaten seyehat sağlık yapılıyor

DJ_Alper tarafından 14/Nis/25 11:28 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

hastanede çalışıyorum sorun tam şu ise yanıtlıyayım 

Türkiye'ye geldiğimde bir sıkıntı olunca karşılasın diyorsan öyle sigortalar var misal agis 

Yav he he
Toplam Hit: 1011 Toplam Mesaj: 18
tamamlayıcı sağlık sigortası sağlık