Herkez Hayranı Oldugu İnsanı Yazsın
-
-
Nicola Tesla
-
Fatih Sultan Mehmed
Yavuz Sultan Selim
M.Kemal Atatürk -
Şahin K.
-
Çiñgis(Temuçin), Ögeday, Batu, Nogay, Hülegü, Teymür vede astronomi alanındaki calısmalarıyla ayrı bir yeri olan Ulug. bu kişiliklere hayranımdır(daha niceleri var lakin aklımda ilk cagrısan bu isimlerdi) buraya Mustafa Kemal'i yazmıyorum bile cunku onun yeri ap ayrıdır. onun hayranlıgı dile gelemeyecek kadar buyuktur bende.
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
Mustafa Kemal Atatürk tek gecerim :)
hoca Atatürk demeyin yaw Atatürk ü söylemeye gerke bile yok.Ben ilk okuldan beri farklı bir Atatürk sevgisi ile büyütüldüm.Resmen bu aşırı sevgiydi zarar verici derecede.Atatürk e düşman olan sevmeyen fikirlerle ondan bu kadar zıtım.HEr türlü görüşe saygım var ama hakaret edici Özellikle Atatürk e hakaret edici görüşlere dayanamıyorum.Her Atatürk belgeselinde ağlıyorum yemin ederim kaç tane izlediysem sonunda tutamadım.Bu sabah Atatürk ü gördüm rüyamda.Sarılıyordum.Göğüsü iriydi kavradım koydum kafamı rüyamda nasıl ağlıyorum anlatamam.Tam o sırada uyandım normalde uykuda ağladım fakat bu kadar yaş çıkmamıştı.
Sanki gerçekten Atatürk e sarılmıştım şu anda bile gözleirm doluyor.Rusya değildi sanki gerçek gibi yaşamıştım.Ailemde çok sevdiğim dedem gibi büyükdedem gibi özlüyorum seviyorum.Ben böyle büyütüldüm.Burda biraz muhabbet biraz eğlence biraz gerçekçilik amacıyla hayran olduğumu zinsanları yazıyrouz.
Aslında aklıma geldi fakat örnek aldığım sevdiğim yegane insanların en başında olan Atatürk ü yazmadım yazamadım.Çünkü duyduğum şey hayranlık özlem gibi basit bir kaç kelimeyle anlatılcak birşey değil.Bugun ağladım ya rüyamda dahası yok.
-
Bu alemde Zekeriya BEYAZ ı tek geçerim, ikinci kademe olarak Mustafa TOPALOĞLU son olarak Reha MUHTAR
Beni güldürmeyi başarıyorlar benim favorilerim bunlar
-
# Büyük Selçuklu Sultanı Alp Arslan
# Ufukların Hükümdarı Fatih Sultan Mehmet Han
# Sultan 2. Osman [Genç Osman] ve diğer Genç Osman [Yeniçeri askeri]
# uLu Hakan II. Abdülhamid
# Hicvin ve Kasidenin Üstadı Nef'i
# Mehmet Akif Ersoy
ve Sagopa Kajmer... -
Jason Newstead [ metallica nın 2.bassçısı ]
-
Excalibur001 bunu yazdı:
http://www.mervebolugurfanclub.com/ :P
hoca bende billur yazgana bayılıyorum yaw.Beli açık bi fotosunu gördüm zaten bitmiştim :D çok seviyorumda beli açık oldumu