Herkez Hayranı Oldugu İnsanı Yazsın
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Şahin K.
bravo şeyhim en güzeli :D vur mala geç karşıya -
Zumsuk sende o diziyi mi izliorsun yoksa (:
-
Slayer in bateristi Dave Lombardo
üstüne tanımam şerefsiz motor takmış gibi çalıyo yaw.
-
o kıza bende hastayım :D filmde sadece onun bacalarını görmek için kız kardesimle o diziy iizliordum amk :D
o kız bana dese seninle evlencem tbt i hackle yaparım ulen :D
-
Crank filmindeki ana karakter
-
Fight Club filmindeki Tyler karakteri.
-
aynen amk. dizide benim adaşa sinir oluyom zati (Selim bu arada adım ;) amk. orda tuğçe gibi hatun sen git ayşegül e bakh kafana sokayım amk. :) benim favorilerim
osman pamukoğlu (bu adama bayılıyorum tam bir vatansever kan uykusundaki komutan )
ronaldinho,cristiano ronaldo,henry bunlarda futbolcu olarak tercihlerim
aklıma gelenler bunlar.
-
donuk suratlı polat ALEMDAR!!!
-
Efenim hemen takdim edeyim :) Adı Alizee olan bu Fransız piliç bir şarkıcı.Sesi her ne kadar huzur verici olsada,şarkılarını anlamda en kibar fakat kulakta almancadan bile daha kaba bir dil olan Fransızca söylediği için şarkıların sallamıyorum.Anlıcanız kendisine karşı tamamen +18 İçerik besliyorum.Zaten bir çoğunuz burda yazanlardan önce resimlere bakıyordur kalıbı basarım.Kendisi dünya malı dünyada kalır gerçeğine " Lanet olsun" dedirtecek türden bir dünya malıdır.İnsan böyle bir şey gördükten sonra kalp gözü nasıl açılabilir arkadaşlar sorarım size.Böyle bir şey gördükten sonra nasıl olurda hayat fani,tüm bunlar matrix olm der ? Matrix buysa bırakın peni Ziyon sizin olsun tepe tepe kullanın a.Q.. -
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------aynen amk. dizide benim adaşa sinir oluyom zati (Selim bu arada adım ;) amk. orda tuğçe gibi hatun sen git ayşegül e bakh kafana sokayım amk. :) benim favorilerim
osman pamukoğlu (bu adama bayılıyorum tam bir vatansever kan uykusundaki komutan )
ronaldinho,cristiano ronaldo,henry bunlarda futbolcu olarak tercihlerim
aklıma gelenler bunlar.
Excalibur001 bunu yazdı:
Zumsuk sende o diziyi mi izliorsun yoksa (:
-----------------------------Tuğçeyi gördüğümden beri izliyorum.Hergün 5 te abicim ne saçma yapmış dizi yapımcıları ayşegül mü güzel tuğçemi.
Ayrıca asuman krause, nil karaibrahimgil, kurtlar vadisinin elifi ismini unuuttum bunlarada bayılırım.
Not: görürsünüz bu konu en sevdiğiniz kızlara doğru kayıyor sonunda öyle olcak :D