Heroes İzleyen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    domino
    domino's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Lost Daha İyi değilmi

lost ve heroes birbirine benziyo zaten. Hikayeyi anlatma yöntemleri benzer. Ama bence lost daha orjinal. Çünkü heroes birkaç şeyin birleşimi gibi (lost, x-man). Yine de kendini izlettiriyor.

Anlamadığın yerlere gelince parçalar daha oturmadı zaten anlamaman normal. Lostu 4 sezondur izliyoruz onda bile neler olduğunu daha çözemedik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

prison break tek izlediğim adam akıllı amerikan dizisidir bi solukta bitti grev olmasa dahada izlerdim

mükemmel ötesi diziydi :| 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

ArmadA bunu yazdı:
    abi kim iyi kim kötü orasını anlamadım ben claire in özelliğini biliyorum kendi kendini deforme edip iyileştirmesi ni evet hiro saplamamış korkup gitti :) eylül ü beklicez bundada :S

abi sen tam olarak nereye kadar izledin ?

2. sezonu izledin mi? anlattıkların hep 1le  ilgili çünkü.anlamadığın yeri anlatmak için ısrar ediyorum bi fanatik olarak :P

evet doğru tahmin 1. sezon yeni bitti :=) anlamadığım şey şu kötülerle iyilerin karşılaşması diye anlatılıyordu bi tek sylor denen totoş kötü gerisi iyi neredeyse yani en sonunda herkesin bi katkısı oldu bomba patlamaması için ama boom gerçi havada patladı şehre bişi olmadı sylor da kaçtı :) şimdi ölenlerde ölmediğine göre jessica yla peter sefgili olamaz D.L de kurtuldu çünkü tabi o kurşun öldürmediyse onu :) yani gelecek Ful değişti artık. mohinder hıyarı ne yapmaya çalışıo hala onuda anlamadım.

kötüler 1 tek sylor mı ? gelecek değiştiğine göre savaş ne savaşına dönücek :Ssylor kaçtığına göreonu öldürmektir heralde.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dl ölüyo ya ben de üzüldüm ama diğerleri arasında sevgili muhabbeti olmuyo o iş başkaydı :)

kötüler derken "şirket" var. özel güçleri olanları yakalayan. sylar ayrı şirket ayrı çünkü sylar bi manyakken şirket planlı programlı bi kuruluş ve belirli amaçları var.

gelecekte evet sylar uğraştırcak ama dizinin bi güzelliği de şu, direk iyi-kötü karşı karşıya gelip kim daha güçlü oyunu oynamıyo. olaylar garip şekilde gelişiyo beklenmedik şeyler oluyo ve yeni bağlantılar ortaya çıkıyo. bu karmaşa içinde savaşın kıvılcımları ateşleniyo. spoiler yapmak istemiyorum ama sadece sylarla savaşılcak gibi düşünürsek çok yanlış izlenim edinmiş olursun. hatta duruma göre sylar iyi işlere yardım edebiliyo (çıkarı için) duruma göre de iyi adamlar (saflar diyim) kandırılıp kullanılabiliyo kötülük için. çünkü durum karışık, kim iyi kim kötü belli değil tam olarak. ve hikaye ilerledikçe iyiyken kötüye dönüşenler, kötüyken iyiye dönüşenler görceksin. veya mesela hiro, adam çok büyük bi iyilik yapmaya çalışıyo ama yaptıkları sonucunda babasının ölümüne sebep olacak kişi ortaya çıkıyo.

Bu dizi klasik kurgu ama kesinlikle klasik senaryo değil. ilgiyi burası çekiyo zaten.

Mohindera gelince  o emin ol naptığını bilmiyo. adam söylemesi ayıp orospu oldu 2 taraf arasında. hep iy işler yapmaya çalışıyo ama bazen farkında olmadan bazen de mecburen kötü adamlara çok yardımı dokunuyo.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

heroes güzel hoş fakat. losttaki oaly kurgusu hiçbişeyde yok ayrıca yabancıların çok ünlü bir lafı vardır;

heroes! lost for dummies

yani aptallar için lost. lostun karmaşasını anlayamayanlar için fantastik dizi.

hadi ordan seksi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    BeelzeBuB bunu yazdı:

heroes güzel hoş fakat. losttaki oaly kurgusu hiçbişeyde yok ayrıca yabancıların çok ünlü bir lafı vardır;

heroes! lost for dummies

yani aptallar için lost. lostun karmaşasını anlayamayanlar için fantastik dizi.

valla bilmiyorum da kimse lostu öve öve bitiremiyo, biraz izliyim dedim açıkçası bi gizeö bi karmaşa göremedim. tamam garip bi ada ama sadece meraklandırmak için gösterilmeyen şeyler sadece. yani yapaylığı çok göze batıyo. bir de dizidekilerin geçmiş yaşamları, parça parça sürekli veriyo, sanki birçok dizi bi arada ama bunun bence yine bi gizemi yok :S izleyenleri nasıl merakta bırakırız diye işin bokunu ççıkarmanın güzel bi örneği bence.

söylenmeyen şeyler, ama bi gizem göremedim. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

heroes+

lost-

heroes acikca cok begendim,lostunda 2 sezonun ortalarinda bıraktim,acayip cıvıdı,sacmalayor dizi.

Nullum crimen sine lege
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    Lost diyen daha çok çıktı lan hehe :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ben bu başlığı lost heroes çatışması için açmadım. kafamdaki sorulara cvp buldum Prometheus saol.

2. sezon biraz daha berbat geçsede ilkine göre sonuca gitmeden tahmin yürütmek doğru değilmiş anlaşılan her an her şey alabiliyor bu yönden güzel ondan zaten bu diziler bağımlılık yapıyor olsa gerek. Sanırım bi daha Türk dizilerini izlemem :D

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

lost la heroesin alakası yok .bence heroes basar yani :D .

yeni sezon eylülde gelecek ve ilk bölümü 2 saat olacak. 2. sezonun finalinda favori karakterim nathan petrelli suikaste uğramıştı ama okuduğum bir kaç habere göre 3. sezonda olacakmış .

bunların yanı sıra HBO oz' u izleyin  süper

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 4396 Toplam Mesaj: 31