Heroes İzleyen ?
-
lost heros ve prison break izlemiş biri olarak prison break'i tek geçerim.
-
Konunun içine etmek gibi olmasın ama ghost whisperer ı izleyen var mı?
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Konunun içine etmek gibi olmasın ama ghost whisperer ı izleyen var mı?
-----------------------------olmamı hacı?sadece onu değil cnbc-e de yayınlanan nip/tucktan itibaren hepsini izlerim!hepside izlemeye değer bilader.ghost whisperer de çok güzel dizi hacı!
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------ben bu başlığı lost heroes çatışması için açmadım. kafamdaki sorulara cvp buldum Prometheus saol.
2. sezon biraz daha berbat geçsede ilkine göre sonuca gitmeden tahmin yürütmek doğru değilmiş anlaşılan her an her şey alabiliyor bu yönden güzel ondan zaten bu diziler bağımlılık yapıyor olsa gerek. Sanırım bi daha Türk dizilerini izlemem :D
-----------------------------Rica ederim her zaman,
2. sezon aslında çok daha güzel olucaktı ama senaristler grevi yüzünden sezonun yarısı iptal oldu ve hikayede boşluklar kaldı. bu boşlukları tabi kapattılar ama bağlantıları keserek kapattılar :) yani hikaye fakirleşti. 2. sezonda olması gereken esas heyecanlı, savaşı anlatan bölümler çekilemedi iptal oldu hep. ama 3. sezon kesinlikle böyle geçmeyecektir.
-
:) aga bu ne biçim iş şirkeytmidir nedir valla milleti talan etti bunlar ne biiçim insan ya karı kendi öz oğlu için nathan vurulduğunda bu kaçınılmaz sondu diyo :S iğrençleşmişler laa iice ama ne yapmaya çalıştıklarını hala anlamadım :D milleti kaçırıp yetenekleriyle napıoalr ki?
-
Heroes bi tanedir ama sondan başa gittiği içinde apayrıdır. konunun birbirine bağlandığı bir bölümde şahsen 6 kere mest olmuştum.
-
Başlarım lost'una heroes forever :F
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
:) aga bu ne biçim iş şirkeytmidir nedir valla milleti talan etti bunlar ne biiçim insan ya karı kendi öz oğlu için nathan vurulduğunda bu kaçınılmaz sondu diyo :S iğrençleşmişler laa iice ama ne yapmaya çalıştıklarını hala anlamadım :D milleti kaçırıp yetenekleriyle napıoalr ki?
-----------------------------şimdi bunlar zamanında kötü şeyler yapmışlar ama tam olarak ne yaptıkları meşhul. kaçırıp deneyler yapıyolar, kendi amaçları için kullanmaya çalışıyolar milleti. amaçları ne diyosan karışık. çünkü şirket içinde iyisi var kötüsü var. nniyetleri başta iyiymiş ama güçlendikçe güç bunları azdırmış. daha ortaya çıkması gerekenler var bakıcaz. o kadının oğlu için yorumuna bişey diyosan bi de kel gözlüklü "altın dokunuşlu" adamın elektrik saçan kızına küçükken yaptıklarını öğrenmeyi bekle :)
-
Konu Herous'tan çıkmuş lan :D
-
Diziyi takip edenlere duyrulur 4. sezon basladi ilk iki bolum birlikte yayinlandi