folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Heroes Of Newerth Türkiye Sunucusunu Açmış

Heroes Of Newerth Türkiye Sunucusunu Açmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

Nfinity games işbirliği ile heroes of newerh TR sunucusunu açmışlar. ve hesabını transfer edenlere hediye veriyolarmış :)

http://hon.nfinitygames.com/main.do

http://transfer.hon.com.tr/

Frisky...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Bu oyunun reklamını iyi yapamadılar bir türlü. Yoksa sistem olarak lol e her türlü basar :) Birde oyuncuları ciddi sayko.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

zaten hon ile dota birbirine çok benzer.. neredeyse aynı gibidir..

Frisky...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oyun diğerlerinin kopyası.

şimdi neden lol deki hesabı bırakıp bu aynı oyna geçmeliyim ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

oyun diğerlerinin kopyası.

şimdi neden lol deki hesabı bırakıp bu aynı oyna geçmeliyim ?

lol ile bunu karşılaştıramazsın hocam.. çok farklı.. lol ile başlayan biri bunu yada dotayı oynamayaz kolay kolay.. lolde minyon kasmak kolaydır. bunda denied sistemi var.. vs vs

GordonFreeman tarafından 02/Haz/14 06:06 tarihinde düzenlenmiştir

Frisky...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

lol çıkmadan önce hon oynuyordum. HoN Dota ile neredeyse birebir bir çok özelligi. onun haricinde lolün,ve dotanın sahip olmadığı bir dolu güzel özelligide içinde barındırıyordu. Benim oynadığım dönem paralıydı hala öylemi bilgim yok. 

LoL'ü diğer mobalarla karıştırmamak lazım. lol diğer mobalara göre daha userfriendly diyebiliriz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek

Betası çıktığından beri oynadığım oyun Hon. Dotadan daha zevkli geliyor. Az önce baktımda 4 yıl olmuş. Türkiye sunucusuna geçilirmi bilmiyorum ama oynamaya değer bir oyun. Eskiden para verip almiştik , şimdi ücretsiz. Asia serverlerinde görmüştü 10 tane kadar hero açıktı. Gerisini para ile almak gerekiyordu. Bu serverde de öyleyse hiç değmez bence. Şimdiden oynayan veya oynayacaklara keyifli vakitler :)

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

HAcılar biri bana bu oyunu dota2 ile karşılaştırabilir mi? Yai artı özellikleri neler? Ben oyuna biraz bakayım dedim; haritasından pudgeına hepsi aynı.

ride or die..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek
    masuk bunu yazdı

Betası çıktığından beri oynadığım oyun Hon. Dotadan daha zevkli geliyor. Az önce baktımda 4 yıl olmuş. Türkiye sunucusuna geçilirmi bilmiyorum ama oynamaya değer bir oyun. Eskiden para verip almiştik , şimdi ücretsiz. Asia serverlerinde görmüştü 10 tane kadar hero açıktı. Gerisini para ile almak gerekiyordu. Bu serverde de öyleyse hiç değmez bence. Şimdiden oynayan veya oynayacaklara keyifli vakitler :)

ben indirip kurdum heroların hepsi açık.. ücretsiz oyun.. ve sitede yazan bilgiye göre hon eu serverlarına erişim tr den yasaklanıcakmış yakın bir zamanda.

Frisky...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

HoN > LoL bunu herkes böyle bile yaklaşık 2 yıllık oyuncuyum, Burda max 34/5/67 asist gördüm LoL indirdim Miss Fortune ile 54/0/11 bitirdim kısaca LoL bebe oyunu :|

!!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu oyunun dota 2dan ne farkı var!

ride or die..
Toplam Hit: 2532 Toplam Mesaj: 19