folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Heroes Of Newerth Türkiye Sunucusunu Açmış

Heroes Of Newerth Türkiye Sunucusunu Açmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LOL oynayıp beğenmemiştim bide buna bakayım.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

hacılar konuyla alakası yok ama dota 2 başlamanın tam zamanı :) şimdi dünyanın en büyük ödül havuzu olan en büyük turuvası olan International 2014 var ve bazı güzel özellikler veriyor. Dota profiline fazladan exp. gibi :) International 2014'ün bitimine 50-55 ün felan kaldı :)

banneduser tarafından 02/Haz/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    GordonFreeman bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

oyun diğerlerinin kopyası.

şimdi neden lol deki hesabı bırakıp bu aynı oyna geçmeliyim ?

lol ile bunu karşılaştıramazsın hocam.. çok farklı.. lol ile başlayan biri bunu yada dotayı oynamayaz kolay kolay.. lolde minyon kasmak kolaydır. bunda denied sistemi var.. vs vs

dota da çok oynadım hocam.o kadar çok oynadım sıkıldım lol'e geçtim.o zmn söle sorayım dotadan ne farkı var ki sıkılıp bıraktığım dotadan farklı olsun

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

oyunun amınakoymşlar yinede gelen olursa TBT clanı kuralım

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek
    GordonFreeman bunu yazdı
    masuk bunu yazdı

Betası çıktığından beri oynadığım oyun Hon. Dotadan daha zevkli geliyor. Az önce baktımda 4 yıl olmuş. Türkiye sunucusuna geçilirmi bilmiyorum ama oynamaya değer bir oyun. Eskiden para verip almiştik , şimdi ücretsiz. Asia serverlerinde görmüştü 10 tane kadar hero açıktı. Gerisini para ile almak gerekiyordu. Bu serverde de öyleyse hiç değmez bence. Şimdiden oynayan veya oynayacaklara keyifli vakitler :)

ben indirip kurdum heroların hepsi açık.. ücretsiz oyun.. ve sitede yazan bilgiye göre hon eu serverlarına erişim tr den yasaklanıcakmış yakın bir zamanda.

Böyle bi saçmalik olamaz. Ben Tr serverinde oynamak zorunda mıyım ki.!! Gerçi onların ne yaptıkları pek beni artik alakadar etmiyor. Oynayabilirsem oynarım. Yoksa size iyi eğlenceler derim geçerim :) Boşuna bu kadar zaman öldürmüşüm...

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Dota dan beri oynuyorum bu tarzı. Dota dan sonra hon bana hiç güzel gelmedi , zaten birebir aynısı gider orjinalini hon u oynarım.

2. Olarak LOL de ise çok daha kullanıcı dostu çok daha eğlenceli bir oyun lol , hon biraz daha kendini kastırmanızı gerektiriyor.

Ayrıca dota 2 bile ne dota 1 in nede lol ün yerini tutamadı , gidip hon mu oynayacaksınız.

Yılların dota oyuncuları şuan ya dota 2 de yada lol de.

Game play olarak dota daki zevk ve lol deki zevk dota 2 ve honda yok diyebilirim.

yok bebe oyunu , yok şöyle yok böyle diyenler gitsin kendisine takım kursun turnuvalarda görelim bebeleri.

dünyanın en çok oynanan online oyunundan bahsediyoruz.

hon en büyük yanlışı paralı çıkarak yaptı. 

özet : gereksiz geçmeyin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

HoN EU da oynayan varsa TR sunucusuna geçip çoluk çocukla muhattap olmasın, global server gayet güzel. Gerçi tr forumlarında yakın zamanda tr'den erişimin kapanacağını yazmışlar ama yemez muhtemelen.

Dota,Dota 2 ve HoN oynamış biri olarak HoN'u seçme sebebim hız diyebilirim. Lol ve dotaya oranla nerdeyse 2 kat daha hızlı. Aksiyon çok daha fazla gibi geliyor insana :) Ama oynayan doğru düzgün arkadaşım olmadığından ve hon da adam gibi reklam yapamadığından alternatiflere kayma ihtimalim yüksek. Ne olacak bilmiyorum :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 2533 Toplam Mesaj: 19