folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herşey Çok Hızlıymış Gibi Geliyor

Herşey Çok Hızlıymış Gibi Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben bu veri aktarım yollarına felan inanmıyorum. neden?

gecenlerde kırmızı giysili bi bayan gördüm çok şık giyimli güzel bi bayan işte arkadaslarla gidiyoruz... lan dedim ben bu kızı bi yerden tanıyom yada bi yerde gördüm dedim hatta lan tam burda gördüm dedim...aklıma gelmeye basladı hatta yanımda yine siz vardınız dedim (Dersane yolu hergün beraber gidip geliyoruz arkadaslarla)..

İşte onlarda mal mısın olum sacmalama şöle böle derken bende lan köşedeki dükkanın ordan bizim matematikçi çıkacak imdi dedim 4 saniye sonra arabasıyla dönüş yaptı :)))

arabaya kadar hatırladım bunu bana birisi açıklasın...

aynı daha doğrusu bir kısmına kadar benzer şeyleri ben de yaşadıydım, son zamanlarda hiç olmadı..

seninkini nazar alarak söyleyeyim..

bayanı görüyorum, yanımda arkadaşlar vs buraya kadar tamam.. Ama şu 4 saniye sonra vuku bulan olayı ben sadece hissediyor ve hatırlamaya çalışıyordum, tam çıkaracakken bahsi geçen hadise cereyan ediyor ve ben de o an ampul yanıyordu ve "evet, tabi ya böyleydi." diyorum emin bir şekilde onaylayarak..Yani senin antenler bayağı bir gelişmiş :))

Bana son 2 yıldır aşağı yukarı, hiç mi hiç olmuyor, ama yanlış bilmiyorsam bu durum geliştirilebiliyor.. öngörü vs bişiler diyorlardı..

Yahu bu dünyada yolunda gitmyene birşeyler  var

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

gecenlerde kırmızı giysili bi bayan gördüm çok şık giyimli güzel bi bayan işte arkadaslarla gidiyoruz... lan dedim ben bu kızı bi yerden tanıyom yada bi yerde gördüm dedim hatta lan tam burda gördüm dedim...aklıma gelmeye basladı hatta yanımda yine siz vardınız dedim (Dersane yolu hergün beraber gidip geliyoruz arkadaslarla)..

İşte onlarda mal mısın olum sacmalama şöle böle derken bende lan köşedeki dükkanın ordan bizim matematikçi çıkacak imdi dedim 4 saniye sonra arabasıyla dönüş yaptı :)))

Aynısını 3 gün önce cafede yasadm nlduysa bi anda kafamı cevirdim o an bi gittim geldim arkadasa dönüp smdi telefonm calıck dedim telefn caldı.

o anı görmüştüm ve ilk defa tkrar yasamadan hatrladm.

Veri yollarıyla alakası yk bence.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

elektronik eşyalarla fazla haşır neşir olmaktan hocam,zaman zaman çoğu insan yaşamıştır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

aynısının yavaşını yaşayan bi mürid kardeşimiz vardı kulakları çınlasın

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Planzero bunu yazdı:

Bendede Çok Gariptir örnegin şuan yaptıgım her hangi birşey daha önce yapmışım gibi geliyor sanki 2. kez hayata gelmişimde aynı şeyleri tekrar yapıyorum gibi

o dejavu hocam .)

sırf bu yuzden tedavi görecektim ama artık alıstım.

cok sık oluyorsa sen de alıs .) 

jamais vu var lan bide o daha ilginç :|

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

durugörü :| bende isterim.

edit : geliştir bunu hocam..

** Yoksa...Yoksa.... Foton kuşağı gerçekmii oluyooorrr ? :D

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    CIA'den korkunç deney
    Köylüleri çıldırttılar!

1951 yılında Fransa'nın bir köyünde yaşayanların sabah kalktıklarında çıldırmalarıyla ilgili olayın CIA'in deneyi nedeniyle   yaşandığı iddia edildi.  

Fransa'nın güneyinde kendi halinde bir köy olan Pont Saint Esprit’te, 16 Ağustos 1951 sabahı uyanan köylüler birkaç saat sonra çıldırmaya başladı. Halk polise, sürekli ejderha gördüklerini, kendilerine saldırdığını söylüyordu. Bir çocuk bıçakla büyük annesine saldırdı. Bir diğeri, “Ben uçağım” diyerek kendini ikinci kattan aşağı attı. Doktora koşan biri ise, “Kalbim çıktı, ne olur yerine takın” diye yalvardı. Sokaklar çıldıran insanlarla doluydu. 5 kişi öldü, 300 kişi yaralandı. 50 kişi aylarca tımarhaneye kapatıldı. Uzmanlar, bu olayın, ekmeğin içinde uyuşturucu etkisi yapan bir yaban mantarının neden olduğunu söyledi.

Fransa tarihine giren olaya “Lanetli Ekmek” (Le Pain Maudit) adı verildi. Ancak 59 yıl sonra CIA arşivlerini inceleyen H.P. Albarelli isimli gazeteci, olayın CIA’in “zihin kontrolü” kapsamında yaptığı bir deney olduğu iddiasını ortaya attı. Buna göre, CIA, köyün ekmeklerine bilerek “LSD” adı verilen sentetik uyuşturucu katmış ve neler olacağını görmek istemişti. Albarelli’ye göre bu deney ABD ordusunun Özel Operasyonlar Birimi tarafından yapıldı. Uzmanlara göre LSD alan insanlar, daha sonra telkinle istenilen her şeyi yapabiliyordu.

Kaynak : http://www.haberturk.com/dunya/haber/500572-ciaden-korkunc-deney

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla hocalar ben abd nin üzerimizde birşeyler denediğinden şüpheleniyorum. Artık yeni bir ilaç mıdır, psikoloji testi midir bilmem ama bu şerefsiz kokuşmuş pisliklerden her pok beklenir.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Yaklasik 25 sene once felan. 10 yaslarindayken. Birden bire bir kac saniyeligine hersey yavaslardi. Muthis korkardim. 

Ne oldugunu bir turlu kavrayamadim. Doktora goturduler. ilac vermek istedi, annem istemedi. Oyle kapandi olay.

Cok nadir olurdu ama yasanmisligi olmasi insani tedirgin ederdi.

Ardindan tv seyrederken, dis dunya ile kopmaya basladim. En korkunc olani buydu. Sanki havale geciriyormusum gibi olurdu.

Bunun psikolojik bir sikinti oldugu kesindi ama ne tedavi ne cozum bulundu. Korka korka atlattim.

Cocuk yasta oldugumdan dolayi hali ile sosyal iliskilerime ve derslerime cok negatif etkileri oldu.

Ileriki yillarda (universite) Bu tv olayi yeniden gelismeye basladi. Korkmadim degil 

it gibi tirstim. Ama doktora gitmedim. Simdi bu isten keyif aliyorum, film seyrederken kendimi dunyadan kopariyorum :)

Ama inan olsun, cok tehlikeli korkularin icinden gectim.

Simdi o icinden gectigim korkularin ne kadar yersiz oldugunu goruyorum

zihnim benimle oyun oynamis ve hala oynuyor.

ben de su an o oyunu kabul etmis, gerekli zamanlarda zevk almaya calisiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

ee ozaman bende de  sanki herşeyi geri sarıyor desem acayip kaçmaz... biri hızlandırılmış biri yavaşlatılmış  zinciri tamamlayan da benim sanırsam.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

ee ozaman bende de  sanki herşeyi geri sarıyor desem acayip kaçmaz... biri hızlandırılmış biri yavaşlatılmış  zinciri tamamlayan da benim sanırsam.

tasak mi geciyorsun ? :) Yoksa cidden var mi oyle bir mevzu ?

Toplam Hit: 7882 Toplam Mesaj: 44