folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herşey Çok Hızlıymış Gibi Geliyor

Herşey Çok Hızlıymış Gibi Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben bu veri aktarım yollarına felan inanmıyorum. neden?

gecenlerde kırmızı giysili bi bayan gördüm çok şık giyimli güzel bi bayan işte arkadaslarla gidiyoruz... lan dedim ben bu kızı bi yerden tanıyom yada bi yerde gördüm dedim hatta lan tam burda gördüm dedim...aklıma gelmeye basladı hatta yanımda yine siz vardınız dedim (Dersane yolu hergün beraber gidip geliyoruz arkadaslarla)..

İşte onlarda mal mısın olum sacmalama şöle böle derken bende lan köşedeki dükkanın ordan bizim matematikçi çıkacak imdi dedim 4 saniye sonra arabasıyla dönüş yaptı :)))

arabaya kadar hatırladım bunu bana birisi açıklasın...

paralel evrenlerde yaşıyor olabiliriz ben böyle düşünüyorum bunun gibi konularda

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

hocam ben bu veri aktarım yollarına felan inanmıyorum. neden?

gecenlerde kırmızı giysili bi bayan gördüm çok şık giyimli güzel bi bayan işte arkadaslarla gidiyoruz... lan dedim ben bu kızı bi yerden tanıyom yada bi yerde gördüm dedim hatta lan tam burda gördüm dedim...aklıma gelmeye basladı hatta yanımda yine siz vardınız dedim (Dersane yolu hergün beraber gidip geliyoruz arkadaslarla)..

İşte onlarda mal mısın olum sacmalama şöle böle derken bende lan köşedeki dükkanın ordan bizim matematikçi çıkacak imdi dedim 4 saniye sonra arabasıyla dönüş yaptı :)))

arabaya kadar hatırladım bunu bana birisi açıklasın...

oha hoca tek kelimeyle böle şey ne gördüm ne duydum dejavu yaşıyorum bazen de bu kadar sadece hızlı yaşama veya geç yaşama olmuyor sadece çok yoğun düşünürsem böyle an olarakk ölünce ne olacak bu hayattta yaptıklarımın hepsi boş birşey mi gibi bir ruhani durumun içine giriyorum oda 5 sn sürüyor 2 kere oldu buda zaten bu tbt deki insanlar normal değil :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Bende şarkı dinlerken eğer sözlerini biliyosam 1dk sonra ne diyeceğini tahmin edebiliyorum
    Çok ilginç şeyler oluyo :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 7888 Toplam Mesaj: 44