Herşeyi Bilen Akinatör
-
Silvia SAINT üçüncü hatasında tahmin edebildi. :)
Evet ama bildi.
-

-
yattara yı bile bildi :D
-
atalay demirci'yi bile tahmin etti way amk ya
-
tekrar denedim farklı bi kişiyi;
Oyun raporu
Bulunacak karakter : Selman-i farisi
Soru Verilen cevap Beklenilen cevap Karakterin şarkıcı mı? Hayır Hayır Karakterin Türkçe konuşabiliyor mu? Hayır Hayır Karakterin gerçek mi? Evet Evet Karakterinin sporla bir bağlantısı var mı? Hayır Hayır Karakterin erkek mi? Evet Evet Karakterin bir aktör mü? Hayır Hayır Karakterin öldü mü? Evet Evet Karakterin politikayla ilgili mi? Hayır Hayır Karakterin Amerikan mı? Hayır Hayır Karakterin spor salonuna gidiyor mu? Hayır NONE Karakterin dini bir karakter mi? Evet Evet Karakterin kırmızı sakallı mı? Hayır NONE Karakterin bir erkek grubundan mı? Hayır NONE Karakterin en az iki kere evlenmiş miydi? Hayır NONE Karakterin peygamber mi? Hayır Hayır Karakterin müslüman mı? Evet Evet Karakterin kılıç ile mi savaşmakta? Evet Evet Karakterin öldürüldü mü? Bilmiyorum Hayır Karakterin kendi ülkesini yönetmiş miydi? Hayır Hayır Karakterin biseksüel mi? Hayır NONE Karakterin siyahi mi? Hayır Hayır Karakterin Farslı mı? Evet Evet Karakterin Arap mı? Hayır Hayır Karakterin İranlı mı? Evet Evet -
Bulunacak karakter : Ajdar Anık
Soru Verilen cevap Beklenilen cevap Karakterin Türkçe konuşabiliyor mu? Evet Evet Karakterin bayan mı? Hayır Hayır Karakterin şuan 40 yaşından büyük mü? Hayır Hayır Karakterin ünlü mü? Evet Evet Karakterin şarkıcı mı? Evet Evet Karakterin bir müzik yarışmasında jüri mi? Hayır Hayır Karakterin pop şarkıcısı mı? Evet Evet Karakterin Bosna-Hersek milli takımında oynadı mı? Hayır Hayır Karakterin dünyaca ünlü bir star mı? Hayır Hayır Karakterin evli mi? Bilmiyorum Hayır Karakterin bir hayvan mı ? Hayır Hayır Karakterinin mavi renkle bir bağlantısı var mı? Hayır Hayır Karakterin kısmi olarak kel mi? Evet Evet Karakterin aptal mı? Evet Evet Son soruyu daha erken sorsa bu kadar uğraşmayacaktık amk.
-
http://prntscr.com/wvjl1
-
KFC amblemindeki Kentucky reyizi bildi.
-
Değişik kişileri de çıkarıyor bazen karşına ama yine de buluyor en sonunda
Yazar Canan Tan'ı bile bildi. :D
-
nessaj bunu yazdı
http://prntscr.com/wvjl1
Ahahahahhah... sesli güldüm buna
Bu kimsenin aklına gelmemiştir herhalde :d