Herşeyi Bilen Akinatör
-
Bunun bi cacık bildiği yok, Kamilin teki :)
-
telefona da yükledim gayet iyiymiş :)
-
robert prosinecki bilemedi en sonunda da bravo beni mağlup ettin dedi bari güzel bi ödül olsaydı.
-
karakterin müslüman mı diyor mesela, orada bütün türkleri müslüman kabul ediyor ve sonuç çıkmıyor.
-
dio'yu bildi vay be :)
edit: la heralde bunlarda 1 terabyte bilgi var her şeyi biliyor.
Fatih tarafından 19/Mar/13 13:58 tarihinde düzenlenmiştir -
nikola teslayı bilemedi
Aklında kim var?
< id="like-" style="margin: 0px; text-align: center;" ="" name="likesearch"> < id="perso" style="font-family: sans-serif; color: #222222; margin: 0px 0px 0px 12px; vertical-align: line; width: 160px; border: 1px solid #5c2214; padding: 2px 4px; : #f2dda0; border-top-left-radius: 5px; border-top-right-radius: 5px; border-bottom-right-radius: 5px; border-bottom-left-radius: 5px;" ="text" name="q" value="" />< id="search" class="btn-" style="font-family: sans-serif; color: #ffedb8; margin: 20px 130px 0px 130.75px; vertical-align: line; -: 'http://tr.akinator.com/bundles/elokencesite/s/bg-btn.jpg'; padding: 0px 20px; border: 1px solid #9a4835; cursor: pointer; -webkit-appearance: ; -repeat: repeat no-repeat;" ="" value="Gönder" />
> -
bende bildi teslayı bu da raporu:
Karakterin Türk mü? Hayır Hayır Karakterin gerçekten var mı? Evet Evet Karakterin şarkıcı mı? Hayır Hayır Karakterinin sporla bir bağlantısı var mı? Hayır Hayır Karakterin erkek mi? Evet Evet Karakterin bir aktör mü? Hayır Hayır Karakterin öldü mü? Evet Evet Karakterin politikayla ilgili mi? Hayır Hayır Karakterin Amerikan mı? Hayır Hayır Karakterin dini bir karakter mi? Hayır Hayır Karakterin bilim adamı mı? Evet Evet Karakterin Alman mı? Hayır Hayır Karakterin İngiliz mi? Hayır Hayır Karakterin elektirik mi üretmekte? Evet Evet -
Algoritmayla iligli. Güzel iş çıkartmışlar.
-
Karakterin bilimadamı, ingiliz, yazar diye gitti sonra iki ayağı üzerinde mi duruyor diye sordu, hayır dersem stephan hawking diyor evet dersen richard dawkins :)
-
zumsuk bunu yazdı
Algoritmayla iligli. Güzel iş çıkartmışlar.
Ben ceza evine girmeye az bir zaman kala hatırlıyormusun, TARCAN kodluyordun, 2009 Yılıydı, Ne ettiniz TARCAN ı Yaşamadan öldümü zavallı. ne.?