Hetzner Fiyatlara %300 Zam Yapmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    undefined-01 bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

https://www.hetzner.com/storage/storage-box/

şundan alsam içine attığım dosyalara link oluşturup indirmeme izin veriyor mu google drive gibi?

warez için düşünüyorsan aklından bile geçirme hocam dosyaları öyle bir izliyor ki zipli rarlı dosyalar için bile uyarı maili gönderiyorlar.

Warez sayılıyor galiba 3D STL dosyaları şuan google drive da tutuyorum. Acaba google da patlatır mı? Bildiğiniz güvenli bi alternatif var mı? 

telif ile korunmayan stl dosyalari ise sorun olmaz. Birisi bu benim dosyam diye sikayet ederse hemen kapatirlar. lisansli bir odeme kurulusunun sunucularini risk teskil ediyorsunuz diye kapattigini duymustum. 

Specialstl.com diye bir site var hepsi başkalarının dosyası bu nasıl kapanmıyor yıllardır

Bu arada ben de site sunucularında sadece google drive linki içeren txt dosyası tutuyorum

Yani indirme siteden değil txt içindeki google drive linkinden oluyor. Benim siteden sadece txt indiriyorlar 

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Huerfanos bunu yazdı
    undefined-01 bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

şundan alsam içine attığım dosyalara link oluşturup indirmeme izin veriyor mu google drive gibi?

warez için düşünüyorsan aklından bile geçirme hocam dosyaları öyle bir izliyor ki zipli rarlı dosyalar için bile uyarı maili gönderiyorlar.

Warez sayılıyor galiba 3D STL dosyaları şuan google drive da tutuyorum. Acaba google da patlatır mı? Bildiğiniz güvenli bi alternatif var mı? 

telif ile korunmayan stl dosyalari ise sorun olmaz. Birisi bu benim dosyam diye sikayet ederse hemen kapatirlar. lisansli bir odeme kurulusunun sunucularini risk teskil ediyorsunuz diye kapattigini duymustum. 

Specialstl.com diye bir site var hepsi başkalarının dosyası bu nasıl kapanmıyor yıllardır

Bu arada ben de site sunucularında sadece google drive linki içeren txt dosyası tutuyorum

Yani indirme siteden değil txt içindeki google drive linkinden oluyor. Benim siteden sadece txt indiriyorlar 

Hemen cherry-server dan warez destekli sunucu alabilirsin.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    undefined-01 bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    undefined-01 bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

Hemen cherry-server dan warez destekli sunucu alabilirsin.

hangisi o baktım ama anlayamadım. google drive 2tb aldım patlarsa yedekte olsun

Anarsistherif...
Toplam Hit: 2389 Toplam Mesaj: 44
zam hetzner