Hey, Biz... !!!
-
kuytul bunu yazdı
ben de eğitimciyim. yöntemin yanlış hocam! iyi niyetli olmak yetmez. hele eğitimciyseniz yöntemleriniz her şeydir.
Doğru yöntemi söylemeyeceksen benim yöntemime yanlış deme Öğretmenim :)
-
hocam hoş güzel söylüyorsunda yalnız burası bir bilişim sitesi millet artık bilişim v.b konuları bırakıp varsa yoksa siyaset vb haberleri tartışmaya giriyor. tüm konuları aynı dozda tartışmayı bilmeyen arkadaşlar yüzünden yasaklar var malesef..
-
abi makale yazarlığı yaparmısın
lekton tarafından 30/Kas/12 16:20 tarihinde düzenlenmiştir -
DaReSeLaM bunu yazdı
abi makale yazarlığı yaparmısın
VAy anasını asıl konuya gelemedik bi türlü :)))
Yaparım da ne alaka anlamadım.
(Bu arada konunun teması forumdaki yasaklarda üyelerin payı. Hatırlatayım :P )
-
-Yorum yazarken başkalarının, sizin yazacağınız yorumlara kırılabileceğinizi unutmayın ve bunu önemseyin. Gerçekten önemlidir...
bu maddeyi, geçen aylarda ihlal ettin mesela.
bende yaptığın yorumdan dolayı epey bi celallenip, sıçtım sıvadım.
eğitimci olmakla bazı şeyler bitmiyor.. nasıl sizin kendinize göre bir düzeniniz var, bu siteninde kendine özgü kuralları var.
bokunu çıkarmadığınız sürece at koşturabiliyorsunuz zaten.
saygılar.
edit : konuyu hatırlamıyorum ama, sen alıyormuşun bilmem kaç binlira eşin alıyormuş, gerisi seni s2klemiyormuş falan fişman..
amacım kavga cıkarmak değil hoca, amacım yanlışını yüzüne vurmak. ( ben böyle şeylerde ne haksızlığa ne de yanlışa gelemiyorum.. )
Amd-x tarafından 30/Kas/12 18:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Amd-x bunu yazdı
-Yorum yazarken başkalarının, sizin yazacağınız yorumlara kırılabileceğinizi unutmayın ve bunu önemseyin. Gerçekten önemlidir...
eğitimci olmakla bazı şeyler bitmiyor.. nasıl sizin kendinize göre bir düzeniniz var, bu siteninde kendine özgü kuralları var.
saygılar.
edit : konuyu hatırlamıyorum ama, sen alıyormuşun bilmem kaç binlira eşin alıyormuş, gerisi seni s2klemiyormuş falan fişman..
amacım kavga cıkarmak değil hoca, amacım yanlışını yüzüne vurmak. ( ben böyle şeylerde ne haksızlığa ne de yanlışa gelemiyorum.. )
Bi sürü badireden sonra sadede gelinebildi nihayet...
Yazdığım ifadeler şunun içindi; siyasi iktidarın ekonomik başarısı / başarısızlığı + çiftçinin, esnafın geçim sıkıntısı + hem parasızlıktan şikayet etmek, hem de buna neden olanlara oy vermek gibi bir içeriği olan konu konuşuluyordu. Ben de, "madem şikayet ediyorsun oy verme kardeşim. Kime sorsan ben oy vermedim diyor. Peki bu adamların aldığı %50 oy nereden geliyor. Ha, madem hem şikayet ediyosun hem de oy veriyosun, benim tuzum kuru. Gerisini sen düşün" anlamında yazdığımı hatırlıyorum.
Amaç çatışmak değildi elbette. Genel tavrım da bu yönde değildir zaten. Hedef sapmış demek ki. Haklısın.
-
bu dediklerinin tbtde olabilmesi için öncelikle zihniyetin değişmesi lazım :)
türkiyede kavram kargaşası var. ifade özgürlüğü denen şeyin, "ben istediğimi sölerim yea, onun bunun diniyle dalga geçerim / ...ist kişiye sövebilme hakkım var" gibi görenler olduğu sürece zor.
en başta, konular ile cevaplar arasındaki uyumsuzluk göze çarpıyor TBT'de!!!!
adam mesela "ben ne biçim bir insan oldum böyle, ne yapmalıyım sizce?" der, cevap olarak "eyvah sen boku yedin hacı" gibi saçma salak, soruyla alakası olmayan cevaplar verildiğin sürece, TBT gerilemeye mahkum :)
isteyen istediğini yasaklasın ama bu site bu mantıkla:
- "windows 7 link verin pls"
- "dünya evrime teorisini benimsiyor bizimkiler hala bilmemne yapıyor"
- "müslümanlar / atesitler / xxxistler neden böyle"
- "hangi linux sürümünü kullanayım"
- "keyifler nasıl millet, kafam güzel de"
gibi konulardan öteye geçemeyecektir :)
saygılar
-
kazasker1 bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
saygılar.
Bi sürü badireden sonra sadede gelinebildi nihayet...
Yazdığım ifadeler şunun içindi; siyasi iktidarın ekonomik başarısı / başarısızlığı + çiftçinin, esnafın geçim sıkıntısı + hem parasızlıktan şikayet etmek, hem de buna neden olanlara oy vermek gibi bir içeriği olan konu konuşuluyordu. Ben de, "madem şikayet ediyorsun oy verme kardeşim. Kime sorsan ben oy vermedim diyor. Peki bu adamların aldığı %50 oy nereden geliyor. Ha, madem hem şikayet ediyosun hem de oy veriyosun, benim tuzum kuru. Gerisini sen düşün" anlamında yazdığımı hatırlıyorum.
Amaç çatışmak değildi elbette. Genel tavrım da bu yönde değildir zaten. Hedef sapmış demek ki. Haklısın.
yaşım 23, yolun daha çooook başındayım hocu..
ama bugüne kadar çoğunluk yüzünden ara da kalanları ezmedim. o laflarını hem kişisel, hemde forum adına algılayarak o kadar celallendim.
burda ki insanların çoğu ana babasının kazandığı 3 5 lirayla okumaya çalışan insanlar.. k.bakma ama, gerisi senin s2kinde olmaması gayet doğaldı.
öyle sandığınız gibi ampülcülerden çok yok bu forumda, olsa da ben hep iyi niyetimle yaklaştım ( kendi adıma konuşuyorum.. ) bugüne bugün hiç bir müritle parti davası yüzünden atışmadım atışmamda.. anca ülke meselelerinde kim varsa baştan yukarıya saydırdığım olmuştur. bu konuda zaten herkez hemfikir..
sadedi beklemen ilgincime gitmedi açıkcası. zaten o konuya yorum yapman olayları dahada büyültebilirdi emin olabilirsin.
hedefleri kendince belirlemişsin bu iyi hoş güzel, lakin kendi dediğini kendin yediğinden dolayı birşey söylemek istemiyorum.
ha kimsenin açığını da yüzüne vurmak istemiyorum ama, o gün kü şartlar bu konuda bunu gerektiriyor..
kullandığım lisan için de özür dilerim.
hayırlı akşamlar.
-
Param çok değil. Öğretmenim sonuçta ne kadar param olabilir ki :))
Belki yanlış kelimeler, yanlış anlaşılmaya neden oldu. Buraya yazacağım şu olayı eşim ve sadece bir arkadaşımdan başka kimse bilmez. Tahribat benim için güvenilir ve samimi bir ortam olduğu için yazıyorum. Özellikle belirteyim ki, kendi reklamımın peşinde olacak kadar salak ta değilim. Kime ve neyin reklamını yapayım? Sadece burada zengin züppesi bir görünüm oluşması beni fikren çok yorar.
Mesleğe başladığım 1993 yılında bir karar almıştım. 20 yıldır da uygularım. Son yıllarda biraz aksasa da aksaklıkları telafi etmeye çalışıyorum. Her yıl, bir maaş+ekders tutarını (yaklaşık 2400 gibi yapar), okuldaki ekonomik durumu zayıf öğrencilere harcarım.
Olay budur. Ne alakası var diyen de çıkmasın artık. İnsanların parasızlığı değil benim kızdığım. Neye kızdığımı da yukardaki postlarda yazdım.
Her neyse. Buradaki varlığımı bundan sonra alabildiğine program paylaşımıyla devam ettirmeye karar verdim. Tartışmalarda yerim yok.
(Bu arada yine içiyorum :) )
Allah neşenizi daim etsin..
Ek: bu arada tartışmanın nasıl olması gerektiği adına da fena bi konu olmadı hani :))
kazasker1 tarafından 01/Ara/12 01:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Eğitimci olmak ayrı öğretmen olmak ayrı.