Hey, Biz... !!!
-
amma kaz kafalı adamlar var şu forumda yav.adam ne diyor konu başlıgında siz neyi tartışıyorsunuz pehh.
-
cok dogru yazmissin hoca
kufretmek, edepsizlesmek hakaretler savurmak falan adam isi degil bu.
kime karsi olursa olsun kufur hakaret turu seyleri kesinlikle kiniyorum mazur gormuyorum.
bununla beraber herkesin her turlu duygu ve dusuncesini ahlak kurallari cercevesinde mantikli bir sekilde ifade edebilme rahatligina ve özgürlügüne sahip olmasini sahsen tahribatta cok diliyorum.
Abazaliga HAYIR!
Rakiya EVET :D
Cyber_Ottoman tarafından 01/Ara/12 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Abazalık kötü şey yahu.
Bence de hayır :)))
Rakı iyidir de kiloluğunu da 65 lira yaptılar eziyet oldu. Vergi vergi sçtılar keyfin içine :)))
Bi piyango, sayısal falan çıksın, yemin ediyom bu forumda yardıma ihtiyacı olan kim varsa (özellikle öğrenciler) yollıcam ihtiyacını görecek kadarını...
Hele son zaman bi konu vardı forumda bi olay özel bi günle ilgili. İçim ağladı, bildiğim bütün küfürleri ettim benim karı dedi Murat noluyon akşam akşam delirdin gene diye... Cebimde para yoktu valla kanser olcaktım sıkıntıdan yardımcı olamadım diye.
Hay amk ya. Neyse su akar yolunu bulur ne diyim?
-
vede sunu ilke edinmeli bence tahribat, kimse sizin bildiğiniz bir şeyi bilmek zorunda değil.(yardım isteyenlere gelen dalga gecer cumleler için)