Hey, Biz... !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

amma kaz kafalı adamlar var şu forumda yav.adam ne diyor konu başlıgında siz neyi tartışıyorsunuz pehh.

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber_Ottoman
    Cyber_Ottoman's avatar
    Erkek

cok dogru yazmissin hoca

kufretmek, edepsizlesmek hakaretler savurmak falan adam isi degil bu.

kime karsi olursa olsun kufur hakaret turu seyleri kesinlikle kiniyorum mazur gormuyorum.

bununla beraber herkesin her turlu duygu ve dusuncesini ahlak kurallari cercevesinde mantikli bir sekilde ifade edebilme rahatligina ve özgürlügüne sahip olmasini sahsen tahribatta cok diliyorum.

Abazaliga HAYIR!

Rakiya EVET :D

Cyber_Ottoman tarafından 01/Ara/12 01:23 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Abazalık kötü şey yahu.

Bence de hayır :)))

Rakı iyidir de kiloluğunu da 65 lira yaptılar eziyet oldu. Vergi vergi sçtılar keyfin içine :)))

Bi piyango, sayısal falan çıksın, yemin ediyom bu forumda yardıma ihtiyacı olan kim varsa (özellikle öğrenciler) yollıcam ihtiyacını görecek kadarını...

Hele son zaman bi konu vardı forumda bi olay özel bi günle ilgili. İçim ağladı, bildiğim bütün küfürleri ettim benim karı dedi Murat noluyon akşam akşam delirdin gene diye... Cebimde para yoktu valla kanser olcaktım sıkıntıdan yardımcı olamadım diye.

Hay amk ya. Neyse su akar yolunu bulur ne diyim?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

vede sunu ilke edinmeli bence tahribat, kimse sizin bildiğiniz bir şeyi bilmek zorunda değil.(yardım isteyenlere gelen dalga gecer cumleler için)

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 4310 Toplam Mesaj: 35