Heybeliadada Kayboldum Telefon No Acilen Müridlerr
-
biliyorum saçma başlık oldu ama heybeliadada kimse yok saat 10 a 5 var fistan yada diğer hacıların telefon nosunu bilen varsa acilen özel den pm atsın kaldım burda kimse yok kimseyi bulamassam geri dönecem biraz gezdikten sonra qambler gebzeden beraber gidecez dedi ama göremedim meydanda ya ben geç kaldım yada o erken gitti
acil acil acil siren sesleri çalıyor acilllll :((((
-
kimsede yokmu 20 dk sonra çıkcam acilen birisi bi cvo versin:(
-
Bekle hoca az ,ulasalim...
-
attım lan :D
-
ganımet kusura bakma aramız en son ki konusmamızda yasanan gergınlık sonucu kımıl kımıl bozuk ama tutamıyorum napım hehehehhehehehehehehehehehhehehehehehhehehehehehheheheh
bıraz daha bekle :D
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------ganımet kusura bakma aramız en son ki konusmamızda yasanan gergınlık sonucu kımıl kımıl bozuk ama tutamıyorum napım hehehehhehehehehehehehehehhehehehehehhehehehehehheheheh
-----------------------------sen gül şükür exca verdi noları saol hacım
şunuda diyim aynı şey senin başınada gelebilürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
kaptanin numarasi vardi aradigimda aldigim cevap
"aradiginiz numara kaptana aittir ve o hipne aylardir kontur yuklemedigi icin gecici olarak servis disidir. ulasirsaniz soyleyin hattina kontur yuklesin"
diyor digerlerinin numarasi yok.
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------ganımet kusura bakma aramız en son ki konusmamızda yasanan gergınlık sonucu kımıl kımıl bozuk ama tutamıyorum napım hehehehhehehehehehehehehehhehehehehehhehehehehehheheheh
-----------------------------sen gül şükür exca verdi noları saol hacım
şunuda diyim aynı şey senin başınada gelebilürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-----------------------------
gani benim koruyucu melegım var bı alo derım kurtarır benı :Dhadı gecmıs olsun tek parca halınde yasamına devam etcen
mühim bir dipnot : hala küsmüyüz?
-
Ulasabildinmi hoca, kurda kusa yem olma :D
-
ses yok compu :I
yoksa :I
hiii
anarız artık bı ganimiz vardı dıye seneye bu zamanlar...
-
ben kompüye kokanın numarayı verdim o ulaştırmıştır sana :)