folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Heybeliadada Kayboldum Telefon No Acilen Müridlerr

Heybeliadada Kayboldum Telefon No Acilen Müridlerr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tamam hoca vapurun ordalarmış çıkıyorum şimdi yanlarına gidiecem zaten sabah kalkıp bişey hazırlayamadım doldurdum ekmek su vs:)

...... şarj olmassa melekte olmaz kontöre olmassa yine ...........

..ben küsmedim hiç kimseye...

burdaki cafede bi manyagh adam var gece 5te yatmış 3 saat uykuyla açmış cafeyi çoluk çocuk kaynıyor durmadan bağırıyor maşallah bi ses var borozon gibi adam yabnacı müzikten hoşllanıor ....:)))) delirmemek elde değilllll

sırf deniz ortamı için geldim yemek bahane....:)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------

...... şarj olmassa melekte olmaz kontöre olmassa yine ...........

..ben küsmedim hiç kimseye...

sende dısarı cıkıyon adı yanında telefon tasıyo hastayım bolelerıne ne sarj var ne kontur puu sen kaybolmada kım kaybolsun :D

hem benım melegım anlar haber vermeme bıle gerenk yok :I

bende küsmedim bikere hıckımseye...

tühtühtüh helva yıcez dıye bı ara ıcımı sevınc doldurdu ama neyse en azından helallesmek ıcın bıraz daha zamanımız var

sen eve gıdene kadar yıne kaybolursun korkuyom :I

hayır bide bızım eda mevzusu vardi gani :D hatırladın sen hatırladın :D

arkadasımızı sana emanet etcez olum sen tek kaybolsan neyse aha kızıda kaybettın ozaman nolcek :I

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    21yy en geri insani benim herhalde 3-4yildir cep telefonu kullanmiyorum :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

ComputerWolf bunu yazdı:
    21yy en geri insani benim herhalde 3-4yildir cep telefonu kullanmiyorum :)
    bende 20 yıldır ılk kez telefon kullanmaya basladım 1 aylık kullanıcıyım adamın bırı ıcın aldım pek bısey farketmedı ama :D

sacma aslında ya telefon işteysem işteyım dersdeysem dersdeyım dısardaysam zaten dısardayım nerde oldugum bellı ne gerenk var

işte hersey bı bebeg sesı ugruna ...

aldık bakalım :D

---------------------------------

ganimet şöyle demiş :D ;

hmm buldum arkadaşları istediğin olmadı yani...bisiklet yemek vs eğlenceliydi....heybeliadayı tavaf eden bir ordu vardı diyebiliirim 360 derece bisiklet turu yapıldı arada belki kaybolmam için dua etmisindir ki neden dersen denizdeyken yat yaklaşırken yoruldum ve denizin ortasında kaldım gibi ama malesef yatcı teyzeler bizi yanlarına aldılar tekrar dua etmişsindir dönüşte boğulmam için ki geri gelişte gücüm kalmadı ve o anda da saolsun kaptan bi adam bi karıdan topu almayı başardı ve beni kurtardı yani istediğin yine olmadııııı:)

---------------------------------

hay allah ölemedın yanı

:D

taktım olum taktım yıcem helvanı :D

mimi " yim ben ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    :)) valla ben ceptelefonu tasidigim donemdede ulasmak cok zordu...acayip bir adamim beni bulmak zor harbiden :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hmm buldum arkadaşları istediğin olmadı yani...bisiklet yemek vs eğlenceliydi....heybeliadayı tavaf eden bir ordu vardı diyebiliirim 360 derece bisiklet turu yapıldı arada belki kaybolmam için dua etmisindir ki neden dersen denizdeyken yat yaklaşırken yoruldum ve denizin ortasında kaldım gibi ama malesef yatcı teyzeler bizi yanlarına aldılar tekrar dua etmişsindir dönüşte boğulmam için ki geri gelişte gücüm kalmadı ve o anda da saolsun kaptan bi adam bi karıdan topu almayı başardı ve beni kurtardı yani istediğin yine olmadııııı:)

edx demişken artık hayatımda öyle şeylerin olmasını istemiyorum bi çılgınlıktı ilk zamanlar sonucu delilik olabilir belki diye nese o konuyu kapattım demiştim..

en güzeli bisiklet turuydu popolarımız acısada:)

edit: 1 ay sonra filan yine olsun bu sefer düzenli olursa daha güzel olur  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1825 Toplam Mesaj: 17