Heybeliadada Kayboldum Telefon No Acilen Müridlerr
-
tamam hoca vapurun ordalarmış çıkıyorum şimdi yanlarına gidiecem zaten sabah kalkıp bişey hazırlayamadım doldurdum ekmek su vs:)
...... şarj olmassa melekte olmaz kontöre olmassa yine ...........
..ben küsmedim hiç kimseye...
burdaki cafede bi manyagh adam var gece 5te yatmış 3 saat uykuyla açmış cafeyi çoluk çocuk kaynıyor durmadan bağırıyor maşallah bi ses var borozon gibi adam yabnacı müzikten hoşllanıor ....:)))) delirmemek elde değilllll
sırf deniz ortamı için geldim yemek bahane....:)))
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------...... şarj olmassa melekte olmaz kontöre olmassa yine ...........
..ben küsmedim hiç kimseye...
-----------------------------
sende dısarı cıkıyon adı yanında telefon tasıyo hastayım bolelerıne ne sarj var ne kontur puu sen kaybolmada kım kaybolsun :Dhem benım melegım anlar haber vermeme bıle gerenk yok :I
bende küsmedim bikere hıckımseye...
tühtühtüh helva yıcez dıye bı ara ıcımı sevınc doldurdu ama neyse en azından helallesmek ıcın bıraz daha zamanımız var
sen eve gıdene kadar yıne kaybolursun korkuyom :I
hayır bide bızım eda mevzusu vardi gani :D hatırladın sen hatırladın :D
arkadasımızı sana emanet etcez olum sen tek kaybolsan neyse aha kızıda kaybettın ozaman nolcek :I
-
21yy en geri insani benim herhalde 3-4yildir cep telefonu kullanmiyorum :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
21yy en geri insani benim herhalde 3-4yildir cep telefonu kullanmiyorum :)
bende 20 yıldır ılk kez telefon kullanmaya basladım 1 aylık kullanıcıyım adamın bırı ıcın aldım pek bısey farketmedı ama :Dsacma aslında ya telefon işteysem işteyım dersdeysem dersdeyım dısardaysam zaten dısardayım nerde oldugum bellı ne gerenk var
işte hersey bı bebeg sesı ugruna ...
aldık bakalım :D
---------------------------------
ganimet şöyle demiş :D ;
hmm buldum arkadaşları istediğin olmadı yani...bisiklet yemek vs eğlenceliydi....heybeliadayı tavaf eden bir ordu vardı diyebiliirim 360 derece bisiklet turu yapıldı arada belki kaybolmam için dua etmisindir ki neden dersen denizdeyken yat yaklaşırken yoruldum ve denizin ortasında kaldım gibi ama malesef yatcı teyzeler bizi yanlarına aldılar tekrar dua etmişsindir dönüşte boğulmam için ki geri gelişte gücüm kalmadı ve o anda da saolsun kaptan bi adam bi karıdan topu almayı başardı ve beni kurtardı yani istediğin yine olmadııııı:)
---------------------------------
hay allah ölemedın yanı
:D
taktım olum taktım yıcem helvanı :D
-
:)) valla ben ceptelefonu tasidigim donemdede ulasmak cok zordu...acayip bir adamim beni bulmak zor harbiden :)
-
hmm buldum arkadaşları istediğin olmadı yani...bisiklet yemek vs eğlenceliydi....heybeliadayı tavaf eden bir ordu vardı diyebiliirim 360 derece bisiklet turu yapıldı arada belki kaybolmam için dua etmisindir ki neden dersen denizdeyken yat yaklaşırken yoruldum ve denizin ortasında kaldım gibi ama malesef yatcı teyzeler bizi yanlarına aldılar tekrar dua etmişsindir dönüşte boğulmam için ki geri gelişte gücüm kalmadı ve o anda da saolsun kaptan bi adam bi karıdan topu almayı başardı ve beni kurtardı yani istediğin yine olmadııııı:)
edx demişken artık hayatımda öyle şeylerin olmasını istemiyorum bi çılgınlıktı ilk zamanlar sonucu delilik olabilir belki diye nese o konuyu kapattım demiştim..
en güzeli bisiklet turuydu popolarımız acısada:)
edit: 1 ay sonra filan yine olsun bu sefer düzenli olursa daha güzel olur