Heybeliadada Polise Meydan Dayağı
-
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/8267/15380604/1/polise-dakikalarca-meydan-dayagi.aspx
türk polisinin hali bumudur? çıkartıp sıkma yetkisi yokmu 2 zibidiye.. -
tayyip ağlıyo polisi dayak yiyo noluyoz yaw
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
tayyip ağlıyo polisi dayak yiyo noluyoz yaw
-----------------------------tayyiple ne alaka allah askina bilader? ordakilerin orospu cocuklugu...
-
o. cocuklarina bak sen:
Olay yerine gelen takviye ekipler tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürülen grubun burada kendilerine işkence yapıldığını iddia ettikleri ve İnsan Hakları İstanbul Şubesi'ne giderek şikayette bulundukları öğrenildi.
guzel ulkemizin bu 5 para etmez sistemine cok uzuluyorum. Cahil insanlarada. Bunlarin koku hep cahillige dayaniyor buda en korkunc sey.
-
işkence yapılmışş..Az bile yapılmış...kafasıyla paspas yapmadılarsa ayıp etmişler polisler.Ki ben inanıyorum orda kesin bitane delioğlan vardır..dediklerimi yaptmıştr onlara.zaten bugunlerde gerginler polisler olsun ordu olsun..Tüm hınçlarını atmışlardır.
-
Yazık amk , armasında Türk bayrağı taşıyan adamın dayak yemesi kadar beni üzen bişey daha yoktur bu güvenlik meselelerinde.
hiç tanımam, şayet ben o durumda olacam - ayaklarına sıkardım bidaha tekme savuramasın gavat. -
çıkartıp sıkamıyo dava açılsa polis sürünecek 2 yıl dava.
bu ne biçim iş arkadaş adamı kaç kişi dövüyor oradaki 50-60 tane angutta mal mal bakıyor
-
Halk polisini sevmiyor mu?
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Halk polisini sevmiyor mu?
-----------------------------kendi Adıma Yazayim izledigim goruntu Rezillik ötesi ..
ama polisleri sevmiyorum oh olmus diyemem Acidim resmen
polis Dayak yiyor halk izliyor gibi birsey olmus.. yazık yazık .
-
Polisi bile takmmıyan bi duruma geldi Türkiye ...
-
her ne olursa olsun senin polisin o bizim vatandaştada yokmu alacaklar ortaya grubu calacaklar zopayi
unutmaki senin güvenligin için orda o polisler hakketen cok duyarsiz millet haline gelmişssik cok