folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Heybeliadada Polise Meydan Dayağı

Heybeliadada Polise Meydan Dayağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------

yüzde 95 devletin suçudur. polisin elinden yetkisini alırsan polis böyle şamaoğlanı olur.

Polis neredeyse kimlik bile soramıyor. Yetkılerın kımlerın zamanında azaltıldıgına bır bakmak lazım.Bir polıs cocugu olarak polıslerın cok sevdıgımı soyliyemeceğim  yazık dedım... Dertlendım ben bir salkım üzüm yemeye gidiyorum....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kaçınız durduk yere birine vurdu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkes polisin yetkisi yok falan demiş ama bizim polisimiz cahil bunu görmezden gelemeyiz.

Doğuda ayaklanan orosbu çocuklarına hiç bişi yapmaz elindeki kalkanın arkasına geçer bekler.

İzmirde harçları protesto eden gençleri jopla döver

parkta bira içti die öğrenciyi öyle bi döverki komaya sokar

hakkını arayan işçiyi memuru döver

döver de döver hiç acımadım.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bazen dayak atarsın bazen de dayak yersin... Dayak yedikleri gün denk gelmiş. Dayak attıkları günlerde oldu... Ve dayak atacakları günler de gelecek yeniden ve aynı şekilde dayak yiyecekleri günler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Polisin özel güvenlikden farkı kalmadı ki amk.Adam gibi polisde kalmadı paso cömez dolu yetersiz ve tırsaklar.

Insan hakları konusuda su olay yani  hadi siz davadan vazgeçn bizde olayı kapatalım falan demeleri için ellerinde hiçbirşey yokken bişey arıyorlar.Ama umarım ellerine verirler bi güzel onların.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

Merkezde götlerinden kan almışlardır :))

evet yapmıştır YÜCE TÜRK POLİSİ !! TARİHTE YAPTIĞI GİBİ!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olayı bilmeden yorumlamamak lazım.. ne şerefsiz insanlar var doğru ama ne şerefsiz polislerde var.. adliyede şu iskenderundaki piskopusun katilini almaya gelen polisler durduk yere bana çatmışlardı.Hemde devletin adliyesinde durduk yere.. Orospu çocuklarının arkadaşları (onlarda orospu çocuğu) bana polis arkadaşlarının sinirli olduğunu idare etmemi falan söylediler..bunu söylerkende siktir çekiyorlardı resmen.. yani beyler devletin adliyesinde devletin kimliğiyle vatandaşı zikmeye çalışan devletin orospu çocuğu polisleride var malesef...

O yüzden bu meydan dayanğının sebebini bilmek lazım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

pkklıya tanınan haklar polisede tanınsın :|

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

konuda yorum yapmak istemiyorumda orada yeşil beyazlı bir herif var geliyor demirlerin üzerine çıkıyor bir yumruk atıyor ortaya artık kime denk geldi ise sonra hiç bişi yokmuş gibi devam ediyor zihniyete bakın ya orada olucan o yeşil beyazlıyı alıcan hastanelik edene kadar dövecen 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

iyi olmuş a.q  ben polis olacamda orda tutuklanacağımı bilsem sıkarım kendi kendilerini yaptılar ben pkk yandaşlarından kaçan ama zamı protesto eden kişileri tekme tokat döven polise acımam herkes efendi olmalı gereğini yerine getirmeli

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 6605 Toplam Mesaj: 45