Heyecanlı Haber Müziği (Atv)
-
arkadaşlar hala bulan yok mu bu fon müziğini ????????*
-
selam arkadaslar bahsedilen müziğe bende hastayım.günlerdir nette arıyorum.yok yok yok !!!alttaki linkte jenerikte calan fon aradığımız seydir.belki bi faydası olur.sabırsızlıkla sonuc bekliyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=PBNMomFptdM
-
falconbg bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar hala bulan yok mu bu fon müziğini ????????*
-----------------------------hacı atv mail filan atma ya :))) gale almazlar seni... telefonla arayabilirdin yahu.
geniş kitlelere yayılsın bulunur sabır.
ha bu arada arkadaşın verdiği atv deki spor viedosu Klaus badelt He's Pirate ama o değil. ekledim hatta.
-
mayrip hocam ben de bugün ses kaydı yaptım herkese dinletmek için.Ama flash diskim arkadaşta kaldığı için upload edemiyorum.Hala bulamadım.Sadece ismini öğrensem yeter ama onu bile bulamıyorum.
Geçenlerde bir arkadas C&C generals adlı oyunun müziği olduğunu söyledi ama oyu içerisinde çoook müzik var.Ben de çoğunu indirdim belki bulurum diye ama hala bulamadım.Ama indirmediğim de çok.Yani hala umut var.
O bulduğum oyunun müzikleri ise ..onlar da çok tanıdık .O aradığımız değil ama tanıdık.Örnek olarak 1 adetini upload ettim dinleyin.
http://88.249.33.106/upload/9038391
Atv ye bugün de mail attım ve bu mail beşinci mailim oldu hala ses seda yok.Ayıp yani yuh dedim son mailde.Bulunca mutlaka haber verin arkadaslar abiler.Melodisini tekrar yazmak geldi içimden aranılan müziğin
dıııı dıdıdıt ,dıııı dıdıdıt , dıııı dıdıdıt, dıııı dıdıdıt (asıl yere giriyor kemanlı kısım) dıdıdıdıt -dıdıdıdıt -dıdıdıdıt -dıdıdıdıt ES(duraksıyor biraz) dıdıdıdıt -dıdıdıdıt -dıdıdıdıt -dıdıdıdıt ve aynı devamm.. :))))))))))))
Selamlar herkese merakla bekliyorum...
-
mesajı iki kez yazmışım.dalgınlık ve heyecandan dolayı.düzeltiyorum.
-
hizene bunu yazdı:
-----------------------------selam arkadaslar bahsedilen müziğe bende hastayım.günlerdir nette arıyorum.yok yok yok !!!alttaki linkte jenerikte calan fon aradığımız seydir.belki bi faydası olur.sabırsızlıkla sonuc bekliyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=PBNMomFptdM
-----------------------------yok hocam benim aradığım bu değil.size bugün akşama doğru ses kaydını atacağım,dinlersiniz..Selamlar.
-
ALINTI : )ha bu arada arkadaşın verdiği atv deki spor viedosu Klaus badelt He's Pirate ama o değil. ekledim hatta.)
DEĞİL İŞTE ARKADAŞ KLAUS BEDELT DEĞİL VİDEODAKİ MÜZİK.BEN ŞAHSEN ONUN PEŞİNDEYİM
-
arkadaşlar yorumlarınızı okuduğumda acaba dedim benim aradığım müzik mi aranıyor diye.ben de ara ara atv haberde çalınan bir müziği arıyorum.bu müzik 94 ekonomik krizinde reklamlarda kullanılmıştı.reklamın şöle sözleri vardı:
Türkiye için çalışıyorum,
Türkiye için üretiyorum,
Ben ülkemi çok seviyorum
Başka Türkiye yok.
Bu reklamda kullanılan gaz verici bir müzik.bu müziği bilen var mı acaba.
-
hadi arkadaşlar bu dediğim müziği bilen yok mu ya.bi el atın şu işe.
-
falcon linki indirdim evet buna benziyor ama bu değil aynı keman sesinden. arada şarpt diye koyuyor kemanla..
arayacağız arkadaşlar ama illaki bi yerlerden çıkacaktır. birader ATV telefonla aramayı düşündün mü ?_
... ipktel müride siizn müziği nasıl bulacaz ya ?