Heyecanlı Haber Müziği (Atv)
-
Arkadaşlar dediğim reklam müziğinde şu ekilde kullanılyordu:
Türkiyeeeee için çalışııııııııyorum
Türkiyeeeee için üretiiiiiiiyorum
ben üüüüülkemeee güveniiiiiyorum
başkaaaaa Türkiyee yooookkk!!!bu müzik haberlerde de çok kullanılan bi müzik aslında.en son da genel olarak geçe sene Tayyip Erdoğana kızılay ödül vermişti.ödül takdim edilirken bu müzik çalıyordu.şöle bi gaza getirici yapısı var.
dı dı dıııı dı dı dı dı dıııı dı dı
dı dı dııı dı dı dı dı dııııı
dı dııı dı dı dı dı dıııı dı dı
dı dı dı dı dı dıııı diye melodisi dilim döndükçe anlatmaya çalıştımçbilen veya bulan varsa çok makbule geçecek.
-
Aranılan müziğin anlaşılması için ve konunun sapmaması için ATV haberden ses kaydı yaptım.dinleyin bakalım..
mayrip hocam bizim müzik bu mu bi yaz sen de dinleyince cevap...
-
-
mayrip videoyu izlememe izin vermiyor youtube
sen benim linkteki sesi indirip dinledin mi.???
-
Arkadaşın birisi üye olamadığı için mail atmış bende maili olduğu gibi buraya yazıyorum...
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=5&folderid=36294 foruma üye olamadığım için yazdığım linkteki arkadaşların aradığı şarkının "BLOOD DIAMOND" filminin müziği olduğunu ve "James Newton Howard'ın bestelediği "Village Attack" parçası olduğunu siz arkadaşlara bildirirseniz onlarda bir sıkıntıdan kurtulurlar.
Kolay gelsin... -
Çok teşekkür ediyorum hocam.Zaten kulağıma hoş geliyordu bir yerlerden hatırlıyordum ama çıkartamıyordum.Film bilgisayarımda kayıtlı oldugundan hemen açtım filmi zaten ilk köy baskınında çalıyorlar hemen hatırladım.Tekrardan çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Hemen bulup indiriyorum Soundtrack ı upload edeceğim .Selamlar...
-
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)
buyrun indirin..renegadealien arkadasa cok teşekkürler ..mail atan arkadasa da çooook teşekkürler....Bu konu geç de olsa selamete ermiştir :):):):):
-
falcon haci sonunda bulduk ha. onca gün uğraştık değdi sonunda :)))
rene hoca ilgilendiğin için sende saolasın bilgiyi vermeseydin zor buluncaktı
falcon haci videoyu dün yükledim o yüzden izleyememişindir bugün etkin yaptım izleniyor.
-
aynen mayrip hoca.Sonunda erdik muradımıza.bir dahaki mp3 lerde görüşmek üzere :) :) :)
-
kanlı elmas filminde de bu müzik çalıyor. yutubda izledim