folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Heyecanlı Haber Müziği (Atv)

Heyecanlı Haber Müziği (Atv)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ipktel
    ipktel's avatar
    Dişi

Arkadaşlar dediğim reklam müziğinde şu ekilde kullanılyordu:

Türkiyeeeee için çalışııııııııyorum
    Türkiyeeeee için üretiiiiiiiyorum
    ben üüüüülkemeee güveniiiiiyorum
    başkaaaaa Türkiyee yooookkk!!!

bu müzik haberlerde de çok kullanılan bi müzik aslında.en son da genel olarak geçe sene Tayyip Erdoğana kızılay ödül vermişti.ödül takdim edilirken bu müzik çalıyordu.şöle bi gaza getirici yapısı var.

dı dı dıııı dı dı dı dı dıııı dı dı

dı dı dııı dı dı dı dı dııııı

dı dııı dı dı dı dı dıııı dı dı

dı dı dı dı dı dıııı diye melodisi dilim döndükçe anlatmaya çalıştımçbilen veya bulan varsa çok makbule geçecek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falconbg
    falconbg's avatar
    Erkek

Aranılan müziğin anlaşılması için ve konunun sapmaması için ATV haberden ses kaydı yaptım.dinleyin bakalım..

mayrip hocam bizim müzik bu mu bi yaz sen de dinleyince cevap...

http://rapidshare.com/files/71144240/Haber.wma.html

Vatan Sana Canım Feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=2o3fYwMTCZA

burdaki müzik 1dk. 42 .sn deki çalan müzik. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falconbg
    falconbg's avatar
    Erkek

mayrip  videoyu izlememe izin vermiyor youtube

sen benim linkteki sesi indirip dinledin mi.???

Vatan Sana Canım Feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Arkadaşın birisi üye olamadığı için mail atmış bende maili olduğu gibi buraya yazıyorum...

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=5&folderid=36294   foruma üye olamadığım için yazdığım linkteki arkadaşların aradığı şarkının "BLOOD DIAMOND" filminin müziği olduğunu ve "James Newton Howard'ın bestelediği  "Village Attack" parçası olduğunu siz arkadaşlara bildirirseniz onlarda bir sıkıntıdan kurtulurlar.

Kolay gelsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falconbg
    falconbg's avatar
    Erkek

Çok teşekkür ediyorum hocam.Zaten kulağıma hoş geliyordu bir yerlerden hatırlıyordum ama çıkartamıyordum.Film bilgisayarımda kayıtlı oldugundan hemen açtım filmi zaten ilk köy baskınında çalıyorlar hemen hatırladım.Tekrardan çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Hemen bulup indiriyorum Soundtrack ı upload edeceğim .Selamlar...

Vatan Sana Canım Feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falconbg
    falconbg's avatar
    Erkek

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)

http://uploaded.to/?id=3oqzjz

buyrun indirin..renegadealien arkadasa cok teşekkürler ..mail atan arkadasa da çooook teşekkürler....Bu konu geç de olsa selamete ermiştir :):):):):

Vatan Sana Canım Feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

falcon haci sonunda bulduk ha. onca gün uğraştık değdi sonunda :)))

rene hoca ilgilendiğin için sende saolasın bilgiyi vermeseydin zor buluncaktı

falcon haci videoyu dün yükledim o yüzden izleyememişindir bugün etkin yaptım izleniyor. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falconbg
    falconbg's avatar
    Erkek
    aynen mayrip hoca.Sonunda erdik muradımıza.bir dahaki mp3 lerde görüşmek üzere :) :) :)

Vatan Sana Canım Feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kanlı elmas filminde de bu müzik çalıyor. yutubda izledim

Toplam Hit: 30160 Toplam Mesaj: 58