folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hiç Aslında Çok Sanslı Olduğunuz Düşündünüzmü ?

Hiç Aslında Çok Sanslı Olduğunuz Düşündünüzmü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

aa pardon hz. ömer araptı unutmuşum o zaman tüm araplar kutsaldır, o çocuk tecavüzcüleri afrikadan falan gelmiştir arabistana kesin..

hoca bi tane iki tane düzgün adam çıkmış olabilir, ki adamlar Peygamber in çevresinde yaşamış insanlar, hatırlarsan hz.ömer kızkardeşini öldürmeye giderken müslüman olmuştur. kendi kızını gömmüş biridir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Zaten dünyaya gelmemiş olsaydık...ona orantılı olarak'ta dünyevi zewkler veya dünyevi sıkıntılar hakkında bi tat sahibi olamayacaktık...yine dediğim gibi dünyanın hoş olduğunu düşündüğümüz tatlarını alamazken yine sıkıntılarınında farkında olmiicaktık...bu senin sorunun değerinde mantıksız bi cevaptır ....çünkü önemli olan fiziki değil ruhsal enerji ve ruhsal olgudur...bahsettiğin gibi bi olayda zaten ruh kavramı yoktur hiçlik vardır yani ''SEN'' yoksun zaten kişisel veya ruhsal bi nesne bi meta yok...neyin yoksunluğunu veya hoşmutluğunu tatmaya çalışacak bu hiç...

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    PirtakoZ bunu yazdı:
    -----------------------------

Gök Tanrı (Kök Tengri) deki Tanrı ile de Allah aynı yani öyle mi?

Saçma sapan konuşma istersen. Gök tanrı inancı islamiyetten çok öncesinde de vardı zaten.

Tanrı Cins isimdir bi kere.

Ve ben rabbime Tanrı kelimesi ile hitap etmem.

Budistlerinkine de tanrı de yunanlarınkine de tanrı de(güneş tarısı ,aşk tanrısı vs.) sonra da Tanrı ile Allah aynı şey de...

Saçmalıyosun...

Galiba bu kadar ayak yaptığına göre arapça biliyorsun arapça tanrı ne demek peki bunu söylesene bana 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    sayısal loto oynadığımda hayır

iddaa oynadığımda hayır

spor toto oynadığımda hayır

ama tahribat.com da mürid sıfatı taşıyabiliyorsam evet

şükür 

ama raven riley le tanışamadım

ailem için şanslı olduğumu düşünüyorum

arkadaşlarım içinde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    PirtakoZ bunu yazdı:

Gök Tanrı (Kök Tengri) deki Tanrı ile de Allah aynı yani öyle mi?

Saçma sapan konuşma istersen. Gök tanrı inancı islamiyetten çok öncesinde de vardı zaten.

Tanrı Cins isimdir bi kere.

Ve ben rabbime Tanrı kelimesi ile hitap etmem.

Budistlerinkine de tanrı de yunanlarınkine de tanrı de(güneş tarısı ,aşk tanrısı vs.) sonra da Tanrı ile Allah aynı şey de...

Saçmalıyosun...

Galiba bu kadar ayak yaptığına göre arapça biliyorsun arapça tanrı ne demek peki bunu söylesene bana 

tartıştığınız konu aşırı dincilerde çok büyük günah olarak geçiyor

aşırı dinci değilseniz tartışmanıza bi neden yok :)

sonuçta Tanrı türkçedir

ve hangi lugata göre kullanıyorsan ona hitab etmektedir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    TrKomando89 bunu yazdı:
    Milyonlarca sperm arasından 1. gelmişiz bikere a.q boru mu :)
    o şans değil abi ben çalışarak kazandım :D

http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    muhah cennet dili arpçaymış,arapça kadar kulakta amelece kalan başka bi dil yok cennet dili arapça olcak,hadi ya tanrı millyetçi mi  de arapça kullanıyo :D,günaha sokuyon beni akşam akşam :D,araplara dda sokayım arapçayada sokayım sana bişey olmasın hade iyi gecelr mucks :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

pitakoz kardeşim.senin gibi türkleri nasıl değiştireceğiz bilmiyorum.zaten bununla uğraşmayıda çoktan bıraktım. ama köktengri ve tanrı ile ilgili yazdıklarına karşı çıkıyorum.çünkü

1) Tanrı öztürkçe den türkçeye  dünyayı kuran,yaratan,yüce varlık şeklinde çevrilebilir.yani insan neye inanıyorsa tanrısı odur.eğer türkse Tanrım der,arapsa Allahım der.

2) Köktengri de cins isimdir.Atalarımızın köktengri dediği bir çok destanda ve yazıtta "ÜLGEN" olarak geçmektedir.

3) Allah ***KESİNLİKLE *** müslümanların tanrısının özel ismi değildir.... (buraya özellikle dikkat et)  Çünkü Allah kelimesi Arapçada islemiyetten çok çok önceleri bulunan bir kelimedir. kaldıki hz.Muhammedin putperest olan  babasının ismide  ***ABDULLAH*** da Allahın kulu demektir...

4)Allah kelimesinin Müslümanların tanrısının özel ismi gibi görünmesinin ve bazı cahil türklerin Tanrı demem Allah derim kompleksinin bir sebebi var elbette.

4 a) arapların hemen hepsi müslüman oldugu için  arapça Allah kelimesi sanki Müslümanların tanrısının özel ismi gibi görülmüştür.

4 b) Amerikan filmleri türkçeye çevrilirken God kelimesinin  tanrı olarak çevrilmesi.

inşallah düşünceni en azından sorgulamana yetmiştir... 

www.atsizcilar.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bir Çok Kez Hemde.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 6930 Toplam Mesaj: 60