Hiç Başınızdan Sırlı Bi Olay Geçtimi ??
-
eyvallah emirreis paslaşalım.
-
yapmayın yaw:) lütfen benim de geçti sonsuzluk var mı yani uzayın ya da evrenin sonsuz mu sonlu mu olduğunu öğrenmek istiyorum rüyamda ama kimse bişii demiyo bu da bi sır ben bekliom ama olmuyo bu da ilginç sizde olması anormal ben de de olmaması
-
Ertan kardesimizin dediği olaydan banada oluyor bunun dinsel acıklaması:
dogmadan once sana hayatının bir kısmını izleityorlar sen bir daha gordugunde ole oluyon
bilimsel aciklaması: genellıkle beynın daldıgı anda olur beyın daldıgı zaman bir tur gecıs yapar uyku ıle uyanıklık arasında bu arada kısadevre olur ve farklı bır duyguya kapılırsınız bana sırlı bır olay her gece benım sankı ıcımden bısı gecıyor gıbı oluyor bısı dusunurken aniden kesılıyor gecen cok kotu gectı beynım zınggg edıyodu uyuyamadaım -
ßenim başımdan bi keresinde harbi korkunç bi olay geçti ama harbi ürkmüştüm : )) 1 Gece küçüğüz biz ablamlar war bide ben , 12 , 13 yaşlarımdayım lam elektrikler gidip gidip geliyor sonra ewde anne baba yok mistik bir atmosfer içerisinde korku dolu gece yaşıyoruz 2 de bir aha cin geldi diyerek birbirimizi korkutuyoruz neyse hajılar biji oldu ben tv kumandasını fırlattım ablamlara : D Lam fırlatmaz olaydım kumanda 2 oda ilerisinde kapalı kapılı odanın içindeki odaya girmiş we girilmesi çok zor bir yere gitmişti oraya gitmesi imkansızdı biz bayagı kumandayı aradık orda buldugumuzda acayip korktuk we o anda a.k elektirikler gitmezmi tüm ew çığlıklarımız ile inledi : )))
-
asortic dai siz baya biaşmışsınız olayı bea.şizofren misiniz paranoyak mı ne?gecmiş olsun barii..:D
-
su dejavu olayi seydir biz dogmadan önce hayatimizi hizli bi film gibi gösteriliyomus hatta bu yüzden yeni birisiyle tanisinca kanimiz isindi fln diyoruz çunku ilerde iyi arkadas oluyomus veya daha yeni tanisirken bunu sevmedim gözüm tutmadi fln diyoruz çünku aramizda kotu bisey olacakmis birde bu yuzden ilk göruste ask varmis çunku zaten birbirlerini seveceklermis felan :d
Toplam Hit: 6802 Toplam Mesaj: 47