Hiç Bu Kadar Zorlanırmı İnsan Zorlanırsa Böyle Olur
-
Ah ulan E-57 ye 76-E ye az mı kız attım, arkalara oturtup azmı yedim.... :D Allahtan ünili olduk yine devam :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
CaNNi bunu yazdı:
hacı benim başıma gelseydi böyle bişey hemen otobüsten iner palas otele götürürdüm 2sini grup yapardım sabaha kadar :DD sen hakkettiklerini verememişsin :D
-----------------------------işte realist erkek.. işte şuanda bu konuyu okuyan herkesin aklındakini(ben hariç) yazılara döken insan :D aferim tebrik ederim saygıyla selamlıyorum :DD
-----------------------------adam haklı yanlız
-
=)) ikisini çatır çatır dikmesem aha tbt diksin beni :D
-
YasamaK bunu yazdı:
=)) ikisini çatır çatır dikmesem aha tbt diksin beni :D
Büyük oynama :D Bizden günah gitti bak :):) -
wking bunu yazdı:
-----------------------------Eski kız arkadaşına sert tavır koymak çok mu zor anlamıyorum ki.
-
Kutikula bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Eski kız arkadaşına sert tavır koymak çok mu zor anlamıyorum ki.
-----------------------------ahahaha :D eskisinide çok sert çıkmak istemiyor beyler. yenisi olmazsa eskisini dürterim diye. yalnız eskisi harbi azmış, kızışmış yani azuhaha :D
-
kaşar ablaya ver odunu
iyi olanında çiçekle gönlünü al.
Ama odunu ver o kıza.
-
hani tbt felsefesi dalımızı kırarının agacını götüne sokarız nerde bu söz eski ye ver odunun usta ver odunu korkma odunu verdikçe içerisi ısınır :D yeniyide ihmal etme ama D:
-
eski hatunun kişisel verilerini pm'le attığın için konuna teşekkürü bir borç bilirim hocam
-
Baracuda bunu yazdı:
hani tbt felsefesi dalımızı kırarının agacını götüne sokarız nerde bu söz eski ye ver odunun usta ver odunu korkma odunu verdikçe içerisi ısınır :D yeniyide ihmal etme ama D:
-----------------------------:D:D:D:D çok güldürdün hoca:D:D:DD