folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hiç Düşündünüz Mü Terörist Sayısı 30 Yıldır Neden Düşmüyor?

Hiç Düşündünüz Mü Terörist Sayısı 30 Yıldır Neden Düşmüyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Sapkın düşünceli anne babaların mitoz bölünmeye uğrar gibi dağa çocuk yetiştirmesinin önüne geçilmedikçe, yani şehir içlerindeki insanları bilinçlendirmedikçe isterseniz toplu kıyım yapın, o dağlarda kaldığı yerler diye düşündüğünüz yerleri dümdüz edin sorun yine devam eder. 3 tanesi ölüyor, 3-5 sene sonra aynı anne babanın 5 çocuğu dağa çıkıp aynı yerden devam ediyor. Sadece Türkiye'den çıksa yine bir derece. Pkk içinde her ülkeden it uğursuz dolu. Başı ufakken ezemediğin, beslenmesine izin verdiğin sürece bu iş bitmez. İstediğin askeri, siyasi gücü kullan. Bu iş sıcak çatışmayla da bitmez, politik uygulamalarla da bitmez. Toprak versen yine bitmez. İşlerin arkasının çok karışık olduğu çok belli.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    ugurben bunu yazdı

kendı kanısınca ÖLMELİLER diyen birisi sence kacarmı? tabıkı kacmaz..

anti cevap olarak  cevaba cevap verdıgın ıcın bence bısey olsa sen bırakır kacarsın dıye dusunuorum.....

abi bana en çok koyan :

pkk lılar bizi öldürünce amaç , dava , kavga oluyor

ben im gibiler pkk lılar ölsün ler diyince  hemen karşı çıkanlar oluyo Demokrasi böyle bişey herkes fikrini söyleyebiliyorr

kaçakçı olsa bile !

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

la hikaye bunların hepsi yok kürt türk çatışmasıymış oyun lan bunlar boşu boşuna askerimiz ölüyor boşu boşuna dava diyen dağdaki salaklar ölüyor hepsi para uyuşturucu ve güç için başkada bir şey değil hani zenginler ölüyor mu çocukları ölyor mu kaç tane milyarları olan adam var dağda yada şehit olanların kaç tanesinin babasının mercedesi olduğunu gördünüz

Bitirmek isteseler 3 ay da terörist merörist kalmaz ama amerikayı karşına almak zorundasın silahı kim satıyor amerika rusya filan hikaye bunlar inanmıyorum yok davaymış yok vatanı savunuyolarmış hiç bir mehmetçik vatanı savunmak için gitmiyor

Bazı zenginlerimiz gitmedi için onlar vidiyor villadan çıkan şehiit cenazesi gördünüz mü hayır

Villasını bırakıp dağa çıkan terörist gördünüz mü hayır eee

THE BeYaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Çünkü şu an ülkede, yaşayan 1000 erkekten 950'si iktidar asimilesi, ve emparyalizmin uykusuna kapılmış durumda.

Kızları ise tam tersi.

Bu durumda hükümsüzlük, hüküm sürer.

Ve bu gidişler hiç bir zaman düzeltemezsin.

Bakış, görüş, anlayış, ve hakimiyet duygusu gerek.

Nedeni bu. Zahiri manâda, daha maneviyi katmadım bile.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Belli bir halk desteği olduğu için sayıda azalma olmuyor. Şu yazıya bakmakta fayda var daha kapsamlı bir bakış açısı için.

http://ucuncudalgageliyor.blogspot.com/2012/08/ydb-218.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yao amk. türkiye eğer gerçekten PKK'yı ortadan kaldırmak isteseydi çoktan kaldırırdı.

PKK'nın tankı ,topu, uçağı, heronu yok benim bildiğim kadarıyla. en büyük silahı roketatar, bixi birde keleş var bunlarda.

hani türkiye bunu nasıl beceremiyor anlamadım gitti.

hani gerçekten bir savaş çıksa türkiye'nin hali yaman olur. (pkk'yı kastedmiyorum)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

söyleyince celalleniyo bazı arkadaşlar ama neyse.

eğer ortadaki şey bi savaşsa, bu savaş çoktan kaybedilmiş durumda zaten. neden "bu bi savaşsa" diyorum. çünkü hatırlarsanız bikaç yıl önce B.Arınç pkk uzantılı bi milletvekilinin "bu savaş durmalı" vs şeklinde giden konuşmasına "savaş ikid evlet arasında olur , ortada savaş felan yok" diyerek kelime oyunu yaptığında pek bi alkış almıştır. iki devlet üç devlet alt mahalle üst mahalle farketmez. insanlar ölüyosa, bunun adı savaş olsun olmasın çözülmesi gereken bi durumdur. neyse. neden kaybedildi diyorum. Karakollardaki cidden gönülden çalışan komutanların kimbilir ne çabaları uğraşları vardırda biz bilmiyoruzdur, yani biri çıkıp "Türk askeri ne zorluklarla mücadele ediyo orda şunalr yapıldı bunlaroldu şunnar bitti" diye yazmasın, elbetteki ne askerlerimiz vardır orda canını dişine takıp savaşan. Ama yıllardır kahvelerde bile konuşulan pkk nın arkasında kim var sorusunun cevabı zaten çoğu şeyide açıklıyor. neyse.. eğer bu bi savaşsa zaten kaybetmiş durumdayız. salt milliyetçilik yapıp olur nan öle şey hede hödö kükremeye gerek yok. kendi ülkemiz içinde neler dönüyo, dağlarımız resmen işgal altında, ve sürekli manşetlerde "pkk ya büyük darbe" haberleri, ama adamlar bitmiyor. ne iş? kimse Türk ordusu şöyle Türk ordusu böyle övünmesin bence zaten. dünyada 1. ordu bizde 2.ordu bizde masallarıyla uyuyoruz anca. napayım ben kullanamadığım orduyu? değil 1 milyon 15milyon asker olsa nolur kışladan çıkaramadıktan sonra? dağ tepe gezmeyi seven biri olarak, ben kendi memleketide doğu illerine gitmişken dağa çayıra çıkıp piknik yapamıyorsam sebebi nedir? Türkiye'ye davet ettiğimiz insanlar, bikaç hafta kala "şurda bomba patladığı doğru mu" diye soru sorup vazgeçiyosa, ortada ülke imajı olarak kaybedilen bi'şey ler var demektir. savaş illa çok öldürünce kazanılmaz. ya da az kayıp verince kazanılmaz. Türkiye olarak bu savaşı ekonomik olarakta kaybettik, siyasi olarakta kaybettik.. 30bin şehit verip, hala üstüne vermeye devam ediyorsan, karşılığında da hergün x terörist etkisiz hale getirildi haberleriyle avunuyosan zaten kaybetmişsindir. 

terörist sayısı neden düşmüyor? Sen ben onlara terörist diyor ama tanıdığım Kürt arkadaşlarımın yarısı terörist demiyor onlara. aslan kaplan onlar şeklinde bi sempatide yok belki ama antipatide yok. Hepimizin belli başlı alışkanlıkları vardır. En basitinden, kiminiz kız arkadaşınızın mini elbise giymesine izin vermez kimisi karışmaz bile. hangisi doğru? ikiside doğru. niye? çünkü herkes kendi yetiştiği ortama göre kararlar verir, ona göre gelişir büyür, o çerçevede yaşar. Dağdakilerin çoğu zaten o kültürün olduğu yerde doğmuş büyümüş, sürekli "dağa çıkma" nın bilgisi olduğu, sürekli adının geçtiği bi yerde büyümüş. Bu O'na ne kadar kötü gözükebilir ki? Hele ki memleketi yiyip bitiren güçlerde bunlara alttan alttan bu kadar destek verirken. Türkiye, sözde sürekli ekonomisi büyüyen, kışlada yatan ordusu dünya 1.si olan değilde, kulislerde gücü olan, siyasette politikada gücü elinde tutan bir aktör olmadıkça da pkk denen şey bitmez. ha biter, yerine xxk çıkar, o ayrı. 

tahminime gelirsek; 2013 içinde pkk bitti denilecek ama o zamana kadarda artarak devam edecek ve bi anda pkk yı çözdük diye tayyip ortaya fırlayacak. ha bitecek mi? hayır. daha öncede olduğu gibi biraz uslu durup tekrar başlıcaklar. bu da ayrı konu. bu cümlemi bazı arkadaşlar nası oluyosa "pkk yı akp bitirecek" olarak anlamayı başarıp, salak muamelesi yapıyolar, onlara zaten bişey demyorum :) 

çoğunuz gibi akp yi bende sevmem, illet ederim. Medyadaki 3-5 yolsuzluk olayından daha fazlasını çevremde para etmicek insanların cemaat ihaleleriyle devletin nası anasını sktiklerini gördüğümdendir belki bu nefretim o ayrı :D ama pkk için akp ye sövmeninde bi manası yok :) nasıl ki pkk dış destekli bi yapıya sahipse, o "dış kuvvetler" yeri geldiğinde söz dinletmek için pkk yı kullanıp istediklerini yaptıraibiyolar, yeri geldiğinde dehükümetler çok güzel kullanıyo pkk yı.. aynen 2013 te akp nin pkk yı kullanacağı gibi :) 

pkk ya "3-5 cahil abi hep beyni yıkanıyo bunların" gözüyle ya  da "abi giricen K.Irak'tan 3 günde temizlicen" gözüyle bakmanında yarardan çok zararı vardır o da bi başka konu:) 

edit : tabi birde şu durum var. postlarda da bahsi geçmiş. bi eylemin "dava uğruna" olabilmesi. "dava uğruna" olupta kaybedilen pek mücadele olmamıştır bugune kadar. sağ-sol olayını örnek vermeyin ; ikiside dava uğruna mantığıyla işleyen şeyler onlar. bizim için saçmalık oalbilir ama adamlar olayı "dava uğruna" boyutuna taşımayı becermişler. karşılarındakiler ise, yani bizler, alışmış toplumuz. ki bu durumda uzun vade de zararlı olan biz oluruz zaten. cemaati örnek alabiliriz. günümüz cemaatinin %80i çıkar uğruna son 10 yılda cemaatçi olmuş olabilir ama kökleri dava uğruna çalışan bi topluluktu. bknz Atatürkçüler. iyi güzel ama ortada bi davaları yok. sadece laik sisteme bi saldırı geldiğinde arada bi kükreyip geri yerine oturmak dışında yapılan bişey yoktu ortada. karşı tarafta ise dini bi yapıyı savunan alttan alttanda sıkı çalışan bi grup vardı. sonuç ortada :)

MaviGozluDev tarafından 20/Eki/12 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ermenistan, rusya, suriye, iran, ırak, yunanistan, israil, amerika ve maalesef ordudan bazıları destek verirse çökertemezsin..  yoksa büyük güçler

kime silah satacak? korku politikalarıyla yönetecek? arz-ı mevud u nasıl gerçekleştirecekeler.. sorun dış güçlerle alakalı. türkiyenin düşmanları

kurtuluş savaşıyla temizlenmedi .. şuan var ve gelecekte de var olacak !! Her ülkenin emeli var bizim ülkemiz üzerinde bu emelleri gerçekleşene

kadar çalışacaklar. Güçlü türkiye karşsında duraklarlar zayıflayınca tekrar başlarlar..  Gidin yunan yaşlılarıyla konuşun bak neler diyorlar ;)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    hannibalgan hocam,bildiğim kadarı ile örgütün yaş ortalamasının alt limiti 16 civarı.demek ki bu elemanlar örgüt kurulduğunda dünyada değillerdi.
    askerden yırtmak için açıköğretim önünde kuyruk olan güruh ile militanların örgüte katılma yaşları ters orantılı.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

basit bir şey belki ama bu pkkların nerde olduğu belli tunceli bingöl hakkari ve çevresindeler devlet olarak bu şehirlerin etrafına bir set çekeceksin 7-24 te uçarsavarla belkeyeceksin kaçmasınalr diye sorna açlık susuzluk v.b. bir şeyden doalyı hepsi ölecek sonra oralrı hep ağaoğluna vereceksin yapacak gökdelenleri herkes rahat rahat yaşayacak 

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 10712 Toplam Mesaj: 91