folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hiç Düşündünüz Mü Terörist Sayısı 30 Yıldır Neden Düşmüyor?

Hiç Düşündünüz Mü Terörist Sayısı 30 Yıldır Neden Düşmüyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aforizma bunu yazdı

yani sen diyosun ki biz akıllıyız ama bu dr. muhendis vs olmus adamlar mal.(en azından ben öyle anladım) önce şunu söyliyeyim kim terörün herhangi bir türünü(ister bunun adı pkk olsun isterse osman pamukoğlu) destekler veya oh olsun diyorsa sözüm ona değil. olaya mantıklı bakmaya çalışanlar için benim fikrim şu; basitçe sen bir ülkede 50-60 yıl veya daha fazla bir ırkın dilini yasaklarsan insanlar eninde sonunda canlarından vaz geçerler. bu ülke türklerin tek malı olmadığı gibi diğer etnik grupların da malı değil ve vatan toprağı hiçbir zaman kutsal değil. bence önce bu handikapları aşmamız gerekiyor. çözüm kolay menfaatlerden vazgeçmek zor

Mk senin, nesin oglum sen?

Senin haddinemi Osman Pamukoglu'nu pkk ile ayni kefeye koyup, Osman Pamukoglu'nun yaptiklarina teror diyorsun kopek.

Osman Pamukoglu'nun adini agzina almadan evvel 2 defa salavat getir.

Haberin olmaya bilir ama adamin anasini gozlerinin onunde tersten operler bilgin olsun.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    aforizma bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Peki hocalar benim en aklıma takılan soru şu. Madem bunlar mühendis doktor vs bu gibi okumuş kesimden çıkıyor hepsi çıkmasada azımsanacak gibi değil peki bunların beynini ne ile yıkıyorlar hala anlamış değilim? Yani bunlara destek veren *ateist* insanlar da var. Hadi diyeceksiniz ki kendisini tanrıya teslim etmiş birşeye teslim etmiş o yüzden yapıyor o da yok. Yani adam dinsiz ama ordaki savaşı mantıklı görüyor. Bunu bi açıklayıverin hele...

yani sen diyosun ki biz akıllıyız ama bu dr. muhendis vs olmus adamlar mal.(en azından ben öyle anladım) önce şunu söyliyeyim kim terörün herhangi bir türünü(ister bunun adı pkk olsun isterse osman pamukoğlu) destekler veya oh olsun diyorsa sözüm ona değil. olaya mantıklı bakmaya çalışanlar için benim fikrim şu; basitçe sen bir ülkede 50-60 yıl veya daha fazla bir ırkın dilini yasaklarsan insanlar eninde sonunda canlarından vaz geçerler. bu ülke türklerin tek malı olmadığı gibi diğer etnik grupların da malı değil ve vatan toprağı hiçbir zaman kutsal değil. bence önce bu handikapları aşmamız gerekiyor. çözüm kolay menfaatlerden vazgeçmek zor

Bknz : Düz mantık.

Dili kim yasakladı : Türkiye

İkiz kuleler Amerika'nın işimi : Hayır kendisini bombalar mı canıııımmmmm mantıklı mı buu.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    aforizma bunu yazdı

Senin haddinemi Osman Pamukoglu'nu pkk ile ayni kefeye koyup, Osman Pamukoglu'nun yaptiklarina teror diyorsun kopek.

Haberin olmaya bilir ama adamin anasini gozlerinin onunde tersten operler bilgin olsun.

senin dee osman gotupamukluyudaa simdi baslicam

ulan cakal organize olmus uc kurusluk adami millet vekili yapabilmek icin yirtiniyorsunuz her sayfada

adini gecip propagandasini yapiyorsunuz ne lan bu allah mi tobe tobe

yazmicam yazmicam diyorum tutuyorum kendimi ama illaki sovduruyorsunuz kendinizede

kusura bakmayin onca sacma mesaja karsi anca buraya kadar tutabildim kendimi.

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dinogundy bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    aforizma bunu yazdı

ulan cakal organize olmus uc kurusluk adami millet vekili yapabilmek icin yirtiniyorsunuz her sayfada

yazmicam yazmicam diyorum tutuyorum kendimi ama illaki sovduruyorsunuz kendinizede

Tutma kocum icinde patlar sonra.

Hem dikkat et, Osman Pamukoglu kalan 5000 teroris ile beraber senin a.... uzerinden gecmesin.

Hadi letfen birde daha alinti yapip bana kufrette, sana ozel mesaj dan ozel bir siir gondereyim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek

illa edeb illla edeb başka diyecek bir şey yokk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

neden bitmemiş...

okuyun http://euslu.com/

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

osman pamukoğluna laf eden yukardaki murit senin ananı teröristlerin mikmesi hoşuna gidiyor herhalde ki vatansever askeriyle birlikte dağlarda karda kışta soğukta vatan için çarpışan bi devletin paşasına laf ediyorsun...Allah bilir osman paşayı tanımıyorsundur

yok abi bu vatanı sevmek suç oldu şimdilerde

ama yıllar sonra bu vatana laf sayanların ebesine atlayacaktır birileri elbet

aforizma malı sen nasıl vatan toprağı kutsal değildir diyebiliyorsun lan

çanakkalede maraşta antepte izmirde erzurumda vanda ve bi çok ilde kurtuluş savaşını veren Atalarımız sana göre boşuna kan döktü değilmi lan. ulan sizin gibileri alcan naziler gibi yakacan amk nefes almaya hakkınız yok bu ulkede . adım attığın toprak kutsaldır lan nefes aldığın yurt kutsaldır...misaki milli sınırları kutsaldır.

son zamanlarda tbt de bölücüler  çoğaldı amk.

kaygusuz tarafından 21/Eki/12 16:39 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bu sorunun cevabını burda analiz edemeyiz. Sosyologlar analiz yapmamış mı bu konuda hiç ? Castro ve Guevera nın Küba'ya 100-150 kişiyle gittiklerini hatırlıyorum. Onları inceleyebilirsiniz. Sonuçta bir tarafın terörist dediğine diğer taraf özgürlük savaşçısı der..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

su yorumu haber sitelesinin birinde gordum cok hosuma gitti, bdplilere yazmis, hosuma gitti ekleyeyim suraya

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elininden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak.... 

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    Dinogundy bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    aforizma bunu yazdı

Tutma kocum icinde patlar sonra.

Hem dikkat et, Osman Pamukoglu kalan 5000 teroris ile beraber senin a.... uzerinden gecmesin.

Hadi letfen birde daha alinti yapip bana kufrette, sana ozel mesaj dan ozel bir siir gondereyim.

Birbirinize küfür ederek ne geçiyor elinize?

Düşüncelerinizi bence daha makul cümlelerle açıklamalısınız. Birbirinize küfür ederek değil. Ve ayrıca bunu herkese uluorta açık bir yerde değilde özelden yapın. ,

Aslında hiç gerek yok böyle bir şeye. Birbirinizi üzmeye, ezmeye yada ezdim sanmaya...

Lütfen...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
Toplam Hit: 10684 Toplam Mesaj: 91