Hiç Hayatınız 1 Yılda Tamamen Değişti Mi?
-
Sevgili tbt dostları psikolojiye bu aralar psikolojiye abanmış durumdayım :D
şimdi merak ettiğim olay hayatınızdan hiç memnun değilken (sosyal yönden, ekonomik yönden özellikle sosyal yönden) karşısınıza onunla yaşamak zorunda olduğunuz bir insan çıkıp hayatınızı yeniden yazdı mı? yani hayat bu kadar değişken mi?
mesela okuldada olur aynı şey çok iyi bir sınıfa düşerseniz çevrenizce de sevilmeye başlarsınız. yeni şeyler öğrenip çevreye uyguladıkça yaşamaktan zevk almaya başlarsınız.
ailede asosyal yetişen bir insan üniversitede çok yırtık bi hale dönüşür mü?
umutsuz arkadaşlara umut mu olur mu bu konu bunların cevaplarını merak ediyorum :) -
bi hafta da deisti, bi hafta da :|
-
valla hoca ben kızdan ayrıldım hayatım olumlu yönde değişti.2 senedir çile çekiyomuşum meğersem,rahatladım yaa
-
1 yılda çok değişti çok..
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
valla hoca ben kızdan ayrıldım hayatım olumlu yönde değişti.2 senedir çile çekiyomuşum meğersem,rahatladım yaa
olm o başka konu ya :D -
geçen seneden önceki benle şimdiki ben arasında doğu ile batı gibi fark var :D he 1 haftada değişmek falan bana biraz samimi gelmiyor olamaz demiyorum ama bir hayat tarzı değişir mi bir haftada? zor be
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
olm o başka konu ya :D
-----------------------------olsun aga sonuçta hayatrım deişti =)
-
15 yıldır aynı a.q sadece mekanlar değişti yaşım büyüdü ama hiç bişey değişmedi
-
değişti
-
sanırsam deneyimlerini yazanlardan teselli bulacaksın.bence bulma.hayat herkese farklı davranıyor. şans,kader olaylarıda çok garip.kadere inanmayan biri olarak şans,talih gibi hedelerin oluşma kriterleri nedir çok merak ediyorum.ama insanoğlu henüz bunun sırrını çözememiştir.gerçi piyasada şans,talihle ilgili sikko kitaplardan geçilmiyor(secret,çekim gücü,çekim yasası,istemenin gücü,istemenin esrarı vs..)4 yıl önce hayatım inanılmaz değişmişti ama pekde mutlu olduğumu söyleyemem.şu 4 yıldır da berbat gitmeye devam ediyor.eğer tavsiye istiyorsan deneyimlerime dayanarak şunu tavsiye edebilirim.başkalaının hayatı ile kendi hayatını mukayese etme.yoksa hayatın ızdırap olur.Elbette niye daha yakışıklı değilim,niye it gibi çalışıp 3 kuruş parayıda aileme veriyorum,niye çok güzel bi kız arkadaşım,niye bir sürü dostum vs..yok diyip bunların hepsine sahip olan kişileri görüp imrenirsen dediğim gibi ızdırap olur.illa mukayese yapacaksıan iyiyi değilde kötüyü baz alarak mukayese yap mesela vücudum sağlam,sağlığım muhteşem olmasa bile böbrek hastası değilim haftada 3 kez taa ebesinin nikahuına gidip diyalize girmek zorunda değilim,kör,sakat,topal değilim.konfeksiyonda çalışmıyorum vs..gibi bir sürü örnekle kendi hayatının daha iyi olduğunu görebilirsin.işsiz,parasız,aşksızsın diye kederlenme bunlar yoksunluk değil eksiklik.yani olsaydı çok daha iyi olurdu ama olmasada dünyanın sonu değil.kaldı ki evrende bunlara tek sahip olmayan kişi sen değilsin.yoksunluk olmadığı sürece mutsuz olman için hiç bir neden yok.yoksunluktan kastettiğim yukarıda ki gibi doğanın güzelliklerini görememek(kör),müziği duyamamak(sağırlık),iletişim kuramamak (dilsizlik) veya herhangi başka eksiklikten dolayı istediklerini yapmamak misal gitar çalmayı çok istiyorsun ama kolların yok.neyse fazla uzattım polyannacılıkta yapmak istemiyorum.bende bitsede gitsek havasındayım.
-
o değilde benim hayatım önümüzdeki bır yıl sonra tamamen değişecek mesela, işten çıkacam, askere gidecem, aöf bitecek, borcum bitecek vs vs.
hayatımı sıfırlayacam yeniden başlayacam, şimdiki halimden eser kalmayacak tanıdıklarımı tanımayacam
yeni insanlar, yeni çevre yeni bi kimlik vs.
Toplam Hit: 3607 Toplam Mesaj: 31