Hiç Mi Özlemedin...
-
Düşündün mü hiç hangimiz gitti yada neden bitti? Hangi sebep beni gözlerinde ki zindandan azad etti? Neden yokluğunda duvarları tırmalayak kırdığım tırnaklarımla yastığımı kanatıyorum şuan? Biliyormusun gittin gideli havalandırmıyorum odamı. Hala sen kokuyor sıvalarına kadar. Kalbimi de kilitledim bir ömür boyu. Sıcacık gülüşünle ısınan içimde ayrılık rüzgarları cereyan yapıyor. Eski resimlere bakıyorum kurumuş gözyaşlarımla. Söyle hiç mi sevmedin. 30 iş günü oldu gideli. Söyle hiç mi özlemedin?
Kanımda alyuvardan fazla C2H6O dolaşıyor ama hiçbir alkol seni unutturmuyor. Yokluğunun sarhoşluğu çokdan 500 promilin üstüne çıkmış, komadayım doktor fazla yaşamaz diyor yorgun bedenim için ama sensiz uyandığım ilk sabah içimde ki çocuğun otopsisinin yapıldığını hiç bir doktor bilmiyor. Sokağa her çıkışımda ayaklarım beni sana getiriyor. Onurun, gururun canı cehenneme. Yine boş kalıyor avuçlarım sana tekrar tekrar uzatışımda. Geceleri üşüyorum çift kişilik yatakda tek başıma. Senin yerin hala boş bana bakıyor. Yokluğunla hatta anılarla konuşuyorum. Seni onlara soruyorum. Bensiz karanlık ve soğuk gecelerde hiç mi üşümedin? Söyle hiç mi özlemedin?
''Tanrım bana senden başkasını sevmeyi nasip etmesin'' demiştim hatırladın mı? Biliyormusun hayatımda ettiğim en içden duaydı ve kabul edilmiş. Küçücük kız çocuğu şeklinde ki bir melek söyledi hasretinin en dayanılmaz anlarında. Saplantı diyor bunamış psikiyatrım.Galiba haklı biraz. Seni sensizliğin içinde seninleymiş gibi yaşamanın başka nasıl bir adı olabilir ki? Bedenim titriyor, sapsarı gözlerim. Yoksunluğunu yaşıyorum nefesinin. Ücra bir hastane köşesinde Azrail'le saklambaç oynarken neden gelmedin? Hiç mi sevmedin? Söyle hiç mi özlemedin?
Aramadım seni başka tenlerde yada başka başka gözlerde. Olmayacağını da biliyorum dünyanın yuvarlak olduğunu bildiğim gibi. Bir uyuşturucu düşünün. Temini çok kolay olsun, kafası sağlam olsun ve öldürmeyip kendine müptela şekilde sokaklarda beyhude beyhude dolaştırsın. Aşkdan bahsediyorum. Kolumu uzattım işte bir doz daha istiyorum. Mayın tarlalarında biten papatyalardan intihar fallarına bakıyorum. Öldün-Ölmedin-Öldün-Ölmedin... Yaşamla ölüm arasında ki ipde cambazlık yapıyorum. Yüküm çok ağır artık dayanamıyorum. Seyircilerin arasından seni arıyorum. İzleyemiyorsan eriye eriye bitişimi, neden gittin.Söyle hiç mi sevmedin? Senin için yaşıyan bu cesedi hiç mi özlemedin?
Saygılarımla
-
eeeee hoca
Allah yardımcın olsun
gerçekten bunları içinde hissediyorsan
mübarek cuma günü , gündüz vakti dertlendirdin beni...
-
onalti bunu yazdı:
-----------------------------
eeeee hoca
Allah yardımcın olsun
-----------------------------Dertsiz kedersiz bir günüm geçerse şayet o günü kendi kendime bayram ilan edeceğim ama doğru benim gibilere hergün bayram değil mi..
-
Biliyormusun gittin gideli havalandırmıyorum odamı. Hala sen kokuyor sıvalarına kadar.
öldürücü..
-
ya hoca söylicek çok çok çok fazla şey var emin ol
ama hassiktir be rıfat abi demekten başka bişi gelmiyor elden.
iştahım kaçtı, moralim bozuldu şimdi
topunun Allah cezasını versin..
bitmiyor işte bitmiyor.
o şimdi gülüp eğleniyor ben derdimden kıvranıyorum..: ne iştir anlamadım.
-
HannibALgan bunu yazdı:
onalti bunu yazdı:
eeeee hoca
Allah yardımcın olsun
-----------------------------Dertsiz kedersiz bir günüm geçerse şayet o günü kendi kendime bayram ilan edeceğim ama doğru benim gibilere hergün bayram değil mi..
-----------------------------hergun bayram degıl cunku delı degılsın .. en asından delı olmadıgına sukret ;)
-
pessimist bunu yazdı:
Biliyormusun gittin gideli havalandırmıyorum odamı. Hala sen kokuyor sıvalarına kadar.
öldürücü..
-----------------------------ve dayanılmaz...
-
Bizim kaderlerimizi yazarken kalemler mürekkeplerinin son damlalarını kullanıyordu. Yaşadığımız her aşk Eros'un mesai saatlerinin sonlarına denk geliyordu.Bu yüzden özensiz ve tatsızdı aşk denilen terane...
-
yazıyı okumadım ama aşık olan erkek bitmiş pil gibidir. nereye takarsan tak işe yaramaz.
-
Her zamanki gibi radikal anlatımlarına harika olmuş...
-
güzel yazıyorsun hocam. iyi noktalara gelirsin inşallah.
edit: hocam mutlu olmanı isterim ama düşündün mü hiç bu dileğimiz gerçekleşerek mutlu olur, hayata dair bir kaygın olmasa sanatını icra etmene, sanatını ortaya koymanda etken olan mutsuzluğun yok olduğunda eserlerin bu denli anlamlı olabilir mi? çok merak ettim birden bire:D