Hiç Şaşırmadım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bakın fırsatım olsa eğer türkiye'de bir dakika durmam vatanımı seviyorum ama bu vatanı yönetebilecek kimse yok şu anda türkiye'de buna inanın o yüzden ben hiçbir partiye oy vermem ve gelen gideni her zaman aratır..kısacası burada bunların konuşulması anlamsız çünkü hiçbirşeye faydası yok kendinizi kasmayın rahmat olun..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Armigerovs bunu yazdı:

Recep Tayyip Erdogan Halkın aklıyla sectigi hizmet adamıdır hazmedemeyenlere Selam olsun.........

Hani çocuklara çikoLata şeker verirsin de kandırırsın ya daha akıLLarı fazLa ermez..Bunun Bi örneğinide Tayyip yobazLara yaptı akıLLarı ermediği içinde %47 saçmaLığı ortaya çıktı..

Sen  bu kadar yetişkine bebe diyosun yani alemin akıllısı chp ye oy veren % 17 lik kısım dimi.Sizde bu kibir oldukca hiç bişeyi sindiremiceksiniz Ordu göreve diyip durcaksınz ömrünüzün sonuna kadar ....

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Milk-i_Beka bunu yazdı:

bakın fırsatım olsa eğer türkiye'de bir dakika durmam vatanımı seviyorum ama bu vatanı yönetebilecek kimse yok şu anda türkiye'de buna inanın o yüzden ben hiçbir partiye oy vermem ve gelen gideni her zaman aratır..kısacası burada bunların konuşulması anlamsız çünkü hiçbirşeye faydası yok kendinizi kasmayın rahmat olun..

tek çözüm gerçek anlama Kemalist bir partinin iktidar olmasıdır,bu ülke Atatürk ün devrimlerine karşı devrim yapmaya çalışanlar yüzünden bu halde,hepimiz vatanımızı çok seviyoruz onun için kimseye oy vermemek çözüm değil bence,tabi herkesin görüşü farklıdır

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Milk-i_Beka bunu yazdı:

Zaten bu oLanLara göz yumuyosan Türkiye'de hiç kaLma hoca Vatanını seven adam böyLe şeyLere sessiz kaLamaz..Ayrıca Bu adam gitsinde yeni geLen bunun yanında devede kuLak oLur çünkü böyLe bi yobaz görüLmemiştir daha önce...BunLar burada değilde nerede konuşuLcak hoca çok sevgiLi medyadamı? kandırmayaLım kendimizi görüş oLarak değil mantıken hareket edeLim ve öyLe düşüneLim..Ayrıca bunLarı burada konuşan insanLar oLduğuna göre anLamLı bişey sen şimdi sakinLeş kasma kendini Uyumaya devam et oLdumu..eee-ee-ee-ee....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

durmak yok yolsuzluğa satmaya devam:| akp bir götümüzdeki kilodumuzu almadı akp göreve basladı baslayalı elektrığe ekmeğe suya doğalgaza iletişime ne kadar zam yapılmıs br arastırın bakalım..

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Armigerovs bunu yazdı:

Sen  bu kadar yetişkine bebe diyosun yani alemin akıllısı chp ye oy veren % 17 lik kısım dimi.Sizde bu kibir oldukca hiç bişeyi sindiremiceksiniz Ordu göreve diyip durcaksınz ömrünüzün sonuna kadar ....

Sen sıcak yatağında yatarken biz izmir'den istanbu'a yola çıktık meydanlarda da NE ŞERİAT NE DARBE ! die baırdık rahat ol 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Armigerovs bunu yazdı:

Recep Tayyip Erdogan Halkın aklıyla sectigi hizmet adamıdır hazmedemeyenlere Selam olsun.........

ayyy canım kıyamam sana

Hahahahahahahaha :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ülkeyi babasinin mali zannedenlere bi posta atmak lazim.. söyle fiskirtilabilesi cinsden..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

ülkeyi babasinin mali zannedenlere bi posta atmak lazim.. söyle fiskirtilabilesi cinsden..

inş seçimlerde atcaz bostayı...

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

atmicaz fiskirticaz hocam...

Toplam Hit: 4156 Toplam Mesaj: 28