Hiç Şaşırmadım...
-
yeni bi film ismi görür gibi oldum birden,cum shot party(akp) :)
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------yeni bi film ismi görür gibi oldum birden,cum shot party(akp) :)
-----------------------------Şahin K iLe hemen iLetişime geçiyorum :)
mejLisin yobazLık kokan havasından çıkan hırraamı istiomusun haa hamanagodoon :D
-
hüseyin düzülmez de konu mankeni olsun:) temsilen:D
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------ya şunların haberini yapmayın artık herkes kafasına göre yorum yapıyo ama tayipin aslında ne yapmak istediğin kimse bilmiyo...akışına bırakıp rahat olun
-----------------------------Sen rahat ol, ben rahat olayım, o rahat olsun. Sonra bi gun bi bakmısız g*tleri kaybetmişiz
-
gözlerinizi kapayın vazifenize bakın ,relax olun no problem.
aq tayyeap in
-
Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------Recep Tayyip Erdogan Halkın aklıyla sectigi hizmet adamıdır hazmedemeyenlere Selam olsun.........
-----------------------------Bakın kendisi söylüyor hizmet diye.Hizmet fetocu terimidir adeta.Dogrudur kendisi fetoya hizmet ediyor
-
Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------Recep Tayyip Erdogan Halkın aklıyla sectigi hizmet adamıdır hazmedemeyenlere Selam olsun.........
-----------------------------
Çömezliğinemi versem neye versem bilmiyorum ama sanırım at gözlüğüyle geziosun arkadasim.. İmzandanda belli türkiyeyi nereye cekmek isediğini..Lay lay lom türkiye onların yaptıgı siyasette aynı laylay lom hersey toz pembe..Halk açlık sefaletlik cekerken onlar gununu gun edip en rahat sekilde yasamlarını sürdürüyor..Gerisini sen düsün