Hiç Yaşamadığınız Bi Duygu Yaşatıcak Bu Resim !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Beyler bugün Dedemin dogup büyüdüğü köyden birisinin, tesadüfen Facebook Sayfasında gördüğüm resmi ve altındaki yazdıgı cümleyi gördüm.. Onun yerine kendimi koydum ve düşündüm.. Hayat bitti lan, yapacak hiç bişe kalmamış aq, yakında öleceksin, hastalık desen bin türlüsü, kuş desen ötmüyo, geri dönmek istesen imkansız.. Vay amk ölürüm lan kafayı yerim ben..

şuna bakın amk.. resmi gören herkesten duygu ve düşüncelerini bekliyorum..

@mod: hacım konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

her canlı doğar büyür ve ölür

her canlı ölümü tadacaktır

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

her canlı doğar büyür ve ölür

her canlı ölümü tadacaktır

tevrat s.153 :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

yorumsuz

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Helal olsun, bu yasta teknolojiye adapte olmus.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

avatarındaki adamın aynen dedigin gibi yaşılıkla ilgili bi ton düşüncesi vardır :D

örnek: 

Hayat bir parça nakış işlemesine benzetilebilir. Hayatının ilk yarısındaki herkes işlemenin ön tarafını görür, ikinci yarısında ise tersini. ikincisi o kadar güzel değildir, ama daha öğreticidir, çünkü iplerin birbirine nasıl bağlandığını görmemizi sağlar.  Arthur schopenhauer.

Bi de bu açıdan bakalım ^^

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

walla hangi açıdan bakarsan bak hepsi aynı bokun laciverti :) amuda da kalkıp baksan o adamın "bunların arasında tek yaşayan benim" cümlesini okudugunda içinde bi titreme ürperme olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kızma ama bu konuya ağır konuşacam bak burdaki her mürüdün piskolijisi hemen hemen bozukdur hayatan tat ve tuz almaya çalışıyorlar emin olabilirsin resmen öldürmeyi hedeflemişsin gibi bu resmi sergiliyorsun güzel kardeşim sakın yanlış anlama birşeylerden zevk almaya çalışıyoruz vallah ben şahsen böyle şeyler gördükçe beklentilerim azalıyor bu hayatan nefret eder oluyorum isyan basdırıyor senden ricam paşam yapma böyle şeyler piskolijimle oynama :) kızma olurmu bana belki şimdi diye bilirsin bakma sende vallah haklısın sende ama burdaki herkezin açdığı konuyu okumayı seviyorum böyle bişeyin yazavağı aklımın ucundan gecmeden direk resme daldım sonra yazıları farketim umarım bana kızmamışsındır. kardeşim :) sana seviyorum ve alayınıza seviyorum lan ben insanları seviyorum :D onlar beni sevmesede

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Yasamak.. :) sen direk entry nick yazsan yeterliydi be dostum.. Niye kızayım kızacak bişey yok ki .. bende senin gibiyim. namaz yok abdest yok alkol sigara karı kız herbok var.. bugün ölsem boku yedim. geçen gün bi baktım yaş olmuş 22.. aq hangi ara 22 oldum daha dün 18 ime girdim diye sevinip ehliyet aldım diyorum.. diyecegim o ki beyler, (bu yorumuma zıt düşünceye sahip olan kimse cevap yazmasın..) bu dünyayı güzel yaşayalm derken zaman çok cabuk geçiyo.. bu dünyayı biraz dikkatli yaşaylm ki gidecegimiz yerde çok daha güzel bi yaşamı sonsuza kadar rahatça, ölüm korkusu olmadan yaşayalm.. Bu öğüt tamamen kendimeydi müritler :) ama ben yapmazsam bile sizlerden bi kaçına yaptırsam ne mutlu bana.. sizleri seviyorum..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

kızma ama bu konuya ağır konuşacam bak burdaki her mürüdün piskolijisi hemen hemen bozukdur hayatan tat ve tuz almaya çalışıyorlar emin olabilirsin resmen öldürmeyi hedeflemişsin gibi bu resmi sergiliyorsun güzel kardeşim sakın yanlış anlama birşeylerden zevk almaya çalışıyoruz vallah ben şahsen böyle şeyler gördükçe beklentilerim azalıyor bu hayatan nefret eder oluyorum isyan basdırıyor senden ricam paşam yapma böyle şeyler piskolijimle oynama :) kızma olurmu bana belki şimdi diye bilirsin bakma sende vallah haklısın sende ama burdaki herkezin açdığı konuyu okumayı seviyorum böyle bişeyin yazavağı aklımın ucundan gecmeden direk resme daldım sonra yazıları farketim umarım bana kızmamışsındır. kardeşim :) sana seviyorum ve alayınıza seviyorum lan ben insanları seviyorum :D onlar beni sevmesede

gerçekler acıdır, gözlerini kapayarak gerçeklerden uzaklaşamazsın bilakis daha da yaklaşırsın bence bu tutumunu değiştirip kendine biraz çeki düzen ver, he kızma bu yorumuma :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

Yasamak.. :) sen direk entry nick yazsan yeterliydi be dostum.. Niye kızayım kızacak bişey yok ki .. bende senin gibiyim. namaz yok abdest yok alkol sigara karı kız herbok var.. bugün ölsem boku yedim. geçen gün bi baktım yaş olmuş 22.. aq hangi ara 22 oldum daha dün 18 ime girdim diye sevinip ehliyet aldım diyorum.. diyecegim o ki beyler, (bu yorumuma zıt düşünceye sahip olan kimse cevap yazmasın..) bu dünyayı güzel yaşayalm derken zaman çok cabuk geçiyo.. bu dünyayı biraz dikkatli yaşaylm ki gidecegimiz yerde çok daha güzel bi yaşamı sonsuza kadar rahatça, ölüm korkusu olmadan yaşayalm.. Bu öğüt tamamen kendimeydi müritler :) ama ben yapmazsam bile sizlerden bi kaçına yaptırsam ne mutlu bana.. sizleri seviyorum..

eyvallah kardeşim

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 6357 Toplam Mesaj: 39