Hiç Yaşamadığınız Bi Duygu Yaşatıcak Bu Resim !!!
-
Aldığımız her nefes bizi sürekli etkisi altında olduğumuz ölüme doğru çeker... Nihai olarak zafer ölümün olacaktır, çünkü doğumla birlikte ölüm zaten bizim kaderimiz olmuştur ve avını yutmadan önce onunla yalnızca kısa bir süre için oynar. Bununla birlikte, hayatımıza olabildiğince uzun bir süre için büyük bir ilgi ve özenle devam ederiz, tıpkı sonunda patlayacağından emin olsak da, olabildiğince uzun ve büyük bir sabun köpüğü üflememiz gibi.
Yanlış anlaşılmaya sebep olmasın. Bunu yazmamın nedeni şu ki böyle bir olay karşısında insanın canı sıkılıyor. Daralıyor hayatını iyi geçirmesi gerektiğini düşünüyor. Someone hocam en son mesajında dedigin gibi ne kadar güzel yaşasan da vakit bir şekilde geçiyor. bu garip durumu aşağıdaki sözler özetler sanırım
En büyük bilgelik şu andan zevk almayı hayatın en büyük amacı kılmaktır, çünkü tek gerçek budur, başka her şey düşünce oyunudur. Ama bunun en büyük budalalığımız oldugunu da söyleyebiliz, çünkü yalnızca kısa bir süre için var olan ve bir rüya gibi kaybolan içinde bulunduğumuz bu an asla ciddi bir çabaya değmez.
-
Ee ölecez zaten. Siz ölmeyecez falan mı sanıyordunuz?
-
aynı sekılde bende gecen gun facebookta koyumuzun sayfasına denk geldım sımdı elden ayaktan dusmus ve rahmetlı olmus bı cok ınsanın o capcanlı genclıklerını gorunce ınsan farkına varıyor bazı seylerın :)
-
Ölümü hatırlamak iyidir,saolsın
-
Nereli Bu Resimdeki Amcalar.
-
yaş ılerledıkce hayata bakıs acın ve hayttan bekletılerın degısır. Bırseylerın tadına vardıkca ondan sıkılır baska tatlar yasamak ıstersın. Oyasta bakalım senın ıcın ne onemlı olacak...?
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------
kızma ama bu konuya ağır konuşacam bak burdaki her mürüdün piskolijisi hemen hemen bozukdur hayatan tat ve tuz almaya çalışıyorlar emin olabilirsin resmen öldürmeyi hedeflemişsin gibi bu resmi sergiliyorsun güzel kardeşim sakın yanlış anlama birşeylerden zevk almaya çalışıyoruz vallah ben şahsen böyle şeyler gördükçe beklentilerim azalıyor bu hayatan nefret eder oluyorum isyan basdırıyor senden ricam paşam yapma böyle şeyler piskolijimle oynama :) kızma olurmu bana belki şimdi diye bilirsin bakma sende vallah haklısın sende ama burdaki herkezin açdığı konuyu okumayı seviyorum böyle bişeyin yazavağı aklımın ucundan gecmeden direk resme daldım sonra yazıları farketim umarım bana kızmamışsındır. kardeşim :) sana seviyorum ve alayınıza seviyorum lan ben insanları seviyorum :D onlar beni sevmesede
-----------------------------kendimi alkadrazda zannettim biran :D
-
Yaşlılık insanın istemediği tek şeydir amma ve lakin bunun bir çözümü yok herkes yaşlanacak ve ölecek Emin olun eğer ölümsüz olsaydık dünya bu kadar tatlı olmazdı sebep (hafızamız) Gelelim Fotoya Siyah beyaz Gençler Toplanmış birde araba var arkalarında, bakana sende yaşlanacaksın diyor sanki
-
Kimse yanlış anlamasın, bu resim bende hiç bir etki yaratmadı ve Gayet normal buldum
-
:) çorum/iskilip li bu amcalar.. bakmakla görmek arasında fark var müritler.. kimisi bakar ölümü hatırlar, ders alır.. kimisi bakar siyah beyaz resimmiş eski galiba der geçer.. bakmakla görmek..