folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hiçbir Şey İndirmediğim Halde Kotam Anormal Doluyor, Kaçak Mı Var? (Resimli)

Hiçbir Şey İndirmediğim Halde Kotam Anormal Doluyor, Kaçak Mı Var? (Resimli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bilgisayarında zararlı olabilir.Sana onunla ilgili PM atıcam.Antivirüs güncellemelerine gelince o konuda bilgim yok çünkü kotalı değilim.Fakat hiçbir antivirüs 1.5 gb gibi bi oranda güncelleme yapmaz.Çünkü program kaç mb'ki o kadar güncelleme yapsın.Windows Service Pack'ler bile 500 mb :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    tamam hocam ordan konuşuruz o zaman

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilgisayarında zararlı olabilir.Sana onunla ilgili PM atıcam.Antivirüs güncellemelerine gelince o konuda bilgim yok çünkü kotalı değilim.Fakat hiçbir antivirüs 1.5 gb gibi bi oranda güncelleme yapmaz.Çünkü program kaç mb'ki o kadar güncelleme yapsın.Windows Service Pack'ler bile 500 mb :)

Nod32 yapiyo hocam :)

Onun yüzünden az başım belaya girmedi... Dj_Alper söylediydi ondan sonra sildim kota kendine geldi :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    hala sınırlı net kullanana var mi be:P :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:

Arkadaşlar,

Bugün ayın 15'i . Daha doğru düzgün bilgisayar başına oturmadım diyebilirim. Türk telekomdan adsl hesabım var iki yıldır kullanıyorum ama şu son 3-4 aydır kullanmadığım halde anormal kotam doluyor. Hiçbir şey indirmiyorum.

gamyun.net'te annem akşamları okey felan açıyo o oynuyo ama o gece gündüz oynasa ne kadar doldurabilirdiki? Yıllardır oynuyo sorunun ordan kaynaklandığını düşünmüyorum

Daha ayın 15'i olmasına rağmen 3 GB dolmuş bile kaldı 1 GB. 15 Günde 3 GB dolduysa bir 15 günde daha 6 GB olur fatura kabarık gelir.

Sizce sorun nedir arkadaşlar? Ne yapmam gerekir? Kaçak felan mı vardır? Nasıl önleyebilirim?

http://img.webme.com/pic/k/kraliyetailesi/bunelan.png

aynı olay bendede war.. sınırsıza çevirdim mecburen :|

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

avira ve nod 32 mi kaldırsın ne alaka yaa onun yapacağı güncellemeden ne olur la :) 

Ortak kullandığınız birisi varsa onu sorguya çek yoksa telekomun dediği olur mahkemede esas alınan kaynak telekomun verileridir.Yani adamlar istese size milyarlarca fatura kesebilir.Evet evet burası demokratik,laik sosyal bir hukuk.. :)

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Modemin kablosuz ise şifreni kırmış olabilirler. Antivirüsler de o kadar güncelleme yapar mı demeyin. Mallar güncellemeyi eski dosyanın üstüne ekliyordur sana da tüm virüs listesini tekrar indirtiyordur belki. Virüs listesi 50 MB ise adam 10 KB eklese tekrar sana 50 MB indirtiyordur. Kaspersky kullanıyorum kafam rahat.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sorun şu ki o antivürüsler öyle bir güncelleme yapmıyor datasına ekleme yapmak yerine külliyen yeni data ekleyen bir antivürs programıda görmedim şimdiye kadar ki öyle bilse olsa bir antivürüs progamı ortalama ayda 10 kez update yapar hadi bu çok değişken bişey olsun maximum ayda 30 kez update yapsın 30 uda 50 mb den olsa ki imkansız,görülmüş birşey değil,yinede kotayı aşamaz ! Bu bir ihtimal bile değil..

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Aylık Transfer Bilgileri
    Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download
    2009 Mayıs 4.861.741.032
     (4,528 GB)
    23.706.859.671
     (22,079 GB)
    2009 Haziran 3.633.807.270
     (3,384 GB)
    20.600.130.493
     (19,185 GB)
    2009 Temmuz

32.212.254.720

(20,519 GB)

332.859.965.440
     (310,92 GB)

HOCA 8MBİTE KADAR SINIRSIZ YAP 49 ÖDE KEYİFİNE BAK :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

avira ve nod 32 mi kaldırsın ne alaka yaa onun yapacağı güncellemeden ne olur la :) 

Ortak kullandığınız birisi varsa onu sorguya çek yoksa telekomun dediği olur mahkemede esas alınan kaynak telekomun verileridir.Yani adamlar istese size milyarlarca fatura kesebilir.Evet evet burası demokratik,laik sosyal bir hukuk.. :)

öyle düşünme işte benim kotalıyken açtığım konuları hiçmi okumadın harcanan verilere hiçmi bakmadın?

anasını ağlatıyor hem ben kablolu kullanıyorum kim çekecek ??  bende senin gibi düşünüyordum incelemeye alınca ortya çıktı istersen sende dene rapırlamalı adsl limit /programı kur bak bakalım programların netden çektikleri verilere

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3301 Toplam Mesaj: 28