folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hiçbir Şey İndirmediğim Halde Kotam Anormal Doluyor, Kaçak Mı Var? (Resimli)

Hiçbir Şey İndirmediğim Halde Kotam Anormal Doluyor, Kaçak Mı Var? (Resimli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

valla benimde 8 mbit ama 15 gb yi geçmedim yemedi :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Giden ve gelent paketlere bak devamlı artıs varsa ...

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    adsl limit programıyla telekomun tuttuğu hesabın aynı olmadığını kota sorgulama sayfası bile yazıyor hoca asıl sen mi hiç okumadın ?

O tür programlar pcye indirilmiş bir stream videoyu ikinci kez açıp izlediğinizde tempden henüz silmemişseniz koadan saymaz ama telekom sayar.Haliyle o programın vereceği kota bilgisi telekomdan daha da düşük olur..

Adamda zaten kablolu kablosuz ortak,tek başına herhangi bir kullanım türü belirtmemiş neyse uzatmaya gerek yok ben sadece emin olduğum bir şeyi yazıyorum;Böyle bir kota aşımı asla ve asla bir antivürüs programı güncellemesiyle olmaz ! Başka birşeyler vardır işin içinde..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

faydalı nın dedigi gibi bnde de 3-4 aydır var kota asımı

online oynadıgım oyun buyuk kısmını olusturuyor farkındayım..

fakat oncelerı bu oyunun yannda msn inde surekli takılması webcam i ve youtube izlesene v.b bilimum siteden cikmazdım.. yinede asılmazdı kota..

artk ne video izliyorum ne de msn nde cam acma falan..

ama kota 3-4 aydır 6ya vurmadan bitmio ay..

15.deyiz kota 3.7 :S

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    adsl limit programıyla telekomun tuttuğu hesabın aynı olmadığını kota sorgulama sayfası bile yazıyor hoca asıl sen mi hiç okumadın ?

O tür programlar pcye indirilmiş bir stream videoyu ikinci kez açıp izlediğinizde tempden henüz silmemişseniz koadan saymaz ama telekom sayar.Haliyle o programın vereceği kota bilgisi telekomdan daha da düşük olur..

Adamda zaten kablolu kablosuz ortak,tek başına herhangi bir kullanım türü belirtmemiş neyse uzatmaya gerek yok ben sadece emin olduğum bir şeyi yazıyorum;Böyle bir kota aşımı asla ve asla bir antivürüs programı güncellemesiyle olmaz ! Başka birşeyler vardır işin içinde..

-----------------------------

hoca anlamıyorsun sanarım 2-3mblık sabmayı bahsemiyorum programın harcadığını bahsediyorum sen ban ne anlatıyorsun

boşa konuşuyorsun indirip kendin bakacaksın öyle kapk olacak yoksa boş yani

hatta o zamanda dedim acaba webe bağlatı anti üstünden bağlanıp anti kontrol ettiği içinmi çok gidiyor diye düşündüm

hiç pc kullamadmadım 6-7 saat açık kaldı yine düz dünya harcadı bunların ben testlerini yaptım ama sen burda ezbere konuşuyorsun

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=83738

al şu konuyuda incele

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Usta AVİRA allah razı olsun tüm herşeyi yaptı.

Gerçekten anlıyor bu işten madalya vermek lazım bence.

Allah razı olsun gerçekten microsofta felan da girebiliyorum artık

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    DJ_Alper

sende neden bu eziklik havası var dostum ? yok kapak olsun yok şu olsun neden kedinde millete sürekli bişeyler sokma gereği duyuyorsun ? yok sokabilsen hadi amenna da kendi kendini böyle küçük düşürüp alatılanları anlamazken benim gibi birisine kalkıp ezbere konuşuyorsun deme cesaretini ve anlamsızlığını nasıl bulabiliyorsun ?

Sen eskiden beridir böyleydin zaten ha dedim bu sıralar en azından adam gibi postlar atmaya başladı ama yok aynı tas aynı hamam.. demek ki neymiş zorlamamak lazımmış insan 7sinde neyse 70 inde oymuş..

birincisi eydsl denen osuruktan bir programdan aldığın verilerle ttnet verileri bir olmaz diyorum sana ikincisi bu verilerin doğruluğu zaten ayrı bir tartısma konusu üçüncüsü diğer iki şık osuruktan teyyare selam söylen o yare olup,uçup gitsin sen kendin diyorsun ayda 1gb kotadan yiyior diye o topikte.(He bu arada hatırladım söylemeden geçemicem benim falanca topikte yazdıklarımı okumadın mı görmedin mi falan da demişsin yok hocam beni kendinin takipçisi fala sanıyorsan birebire bir bilgi paylaşımı olmadığı sürece postlarını asla okuya birisi değilim keza içeriği malumun ilanıdır..)

Şimdi adam diyor ki; Bugün ayın 15'i . Daha doğru düzgün bilgisayar başına oturmadım diyebilirim.şu son 3-4 aydır kullanmadığım halde anormal kotam doluyor. Hiçbir şey indirmiyorum.

hemen bakıyoruz adamın verdiği verilere downladolar yı en düşüğü ayın 15.de 3gb birde senin verdiğin verilere bak bakalım ? Ben senin attığın gereksiz postlar kadar vakti zamanında yüzlerce kotalı kullanıcıya nod32 kurdum teknik serviste bunlardan yaklaşık 30 kadarıda yakınımda bulunan sürekli gördüğüm,görüştüğüm insanlar daha bir tanesi bile gelip demedi ki kotam doldu fazla ödedim.Hatta evinde ufak çocuk olanlar aşabişir video mideo izleyerek diyereknten kimi zaman ben bizzat gidip kotalar sorgusu yaptırdım telekomun sitesinden bil bakalım ne gördüm; aa evet herşey normal

Şimdi susan insanların sabırnı zorlamamn gerektiğini,herşeye rağmen bilgi paylaşmayı senin gibi insanlara rağmen forumlarda emel edinmiş birisi mi gördün bu postta yoksa sana laf ettiği için tıpkı kendin gibi forumda yazışmayı laf ebeliğiyla bağdaşlaştırmış,tek amacı post atmak birisi mi bilemiyorum ama zaten hiç umrumda da dğeil.Sürekli izmirliye takılıp duruyorsun forumda yok ban kokusu yok şu kokusu sana bişey söyliyim mi ; bu forumda sen banlamadıysan o adam hiç banlanmaz boşuna ezme kendini.Hadi şimdi selametle..

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 3300 Toplam Mesaj: 28