folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Hiçbirine Yakalanmayan Keyloggermiş.. Fıss

Hiçbirine Yakalanmayan Keyloggermiş.. Fıss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

S.a millet, yahu benim bi arkadaşım geçen kahvede denk geldik dedi bi site var keylogger satıyor işte hiçbirine yakalanmıyor. Karşı bilgisayarın sülalesine hakim oluyon felan. Doğrumudur parayla satıyorlar alayımmı dedi. bende paralıysa dur bi hemen atlama site hangi site dedim. bizim amele wardommuş.. şu reklamını yaptıkları varya. elemana dedim bana kalırsa alma yazık okadar paraya dedim, bu bi saat kafamı ütüledi, al aq ozaman dedim bilmem kaç yıllık site hiç yoktan yapmışlardır eli ayağı tutan bi prog. bizimki gitmiş almış :) ilk oluşturduğunu sn den yollamaya kalkmış bırakın antivirüsü, şu msn de neydi adı yaaa.. unuttum şimdi, q.. ile başlıyordu otomatik tarama yapan varya. anında yakalamış. sonra bana gönder dedim bi şekilde aldım, nod32 uyarı verdi, diğer makinama attım panda bile uyarı verdi :) aldığın adama mail at durumu anlat dedim, eleman mehmetmiymiş neymiş cevap bile vermiyormuş. önceden saniye saniye ötüyormuş ama alışveriş bitince sesi kesilmiş.. bizim kanka testisleremi geldi şimdi? :D düşünüyorumda yapacak pek bişey yok yani ama varmı bi fikriniz biz bunu nasıl çıkarabilirz? en azından vicdanen rahatlamamız için. banada koydu aq ya daha ilk seferde yuh. bari iki gün çalışaydı..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

merak ettim kaç para vermiş ?

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:
    -----------------------------

merak ettim kaç para vermiş ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

ava giden avlanır..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

biz onu kırdık ki ama kullanmadık.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

6 aylık 25-30 gibi bişeydi de bu saf yıllık aldım diyodu.. ya aslında ava gidecek adam da değil :) pek anlamıyo bilgisayardan, bunun yapacağı iş leyla'lık.. konuştuğu kızlara atacaktı bilmem onların konuşmalarını takip edecekti lise 3 zaten.. azimli genç daha yani abileri.. maşallah kızmeslek lisesinin hepsi bunun msn de.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:

6 aylık 25-30 gibi bişeydi de bu saf yıllık aldım diyodu.. ya aslında ava gidecek adam da değil :) pek anlamıyo bilgisayardan, bunun yapacağı iş leyla'lık.. konuştuğu kızlara atacaktı bilmem onların konuşmalarını takip edecekti lise 3 zaten.. azimli genç daha yani abileri.. maşallah kızmeslek lisesinin hepsi bunun msn de.

akıllanmıştır işte bi daha yapmaz :D

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

Wardom havale veya gittigidiyor üzerinden satiyor bu uyelıkleri. geçen normal biri gibi mail attım site sahibine mehmet adı sanırım, gittigiyordan bir link verdi bu ürünü al dedi.sistemi komple sat dedim 9bin Tl istiyor :') ...neyse  ürünün adı "Wardom üyelik" urunu yayınlayanın diğer ürünlerine baktım. wardom uyelık adıyla 300 küsür satış yapmış. 20-30 Tl den hesaplarsak bir ürünü,  bu adam 6-9 milyarlık satış yapmış..bir okadarda havalesi vardır bunun.. vergi kaçırdıgı bariz ortada.Resmen vurgun yapıyor adam.Bunlara adli organlarla kim dur diyecek merak ediyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

üstad bari paylaşı vereydin bilzle

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

ne yalan syliyim haketmiş :) alınma ama senin arkadaş

master abaza :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Yazık.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 5321 Toplam Mesaj: 25