Hiçbirine Yakalanmayan Keyloggermiş.. Fıss
-
S.a millet, yahu benim bi arkadaşım geçen kahvede denk geldik dedi bi site var keylogger satıyor işte hiçbirine yakalanmıyor. Karşı bilgisayarın sülalesine hakim oluyon felan. Doğrumudur parayla satıyorlar alayımmı dedi. bende paralıysa dur bi hemen atlama site hangi site dedim. bizim amele wardommuş.. şu reklamını yaptıkları varya. elemana dedim bana kalırsa alma yazık okadar paraya dedim, bu bi saat kafamı ütüledi, al aq ozaman dedim bilmem kaç yıllık site hiç yoktan yapmışlardır eli ayağı tutan bi prog. bizimki gitmiş almış :) ilk oluşturduğunu sn den yollamaya kalkmış bırakın antivirüsü, şu msn de neydi adı yaaa.. unuttum şimdi, q.. ile başlıyordu otomatik tarama yapan varya. anında yakalamış. sonra bana gönder dedim bi şekilde aldım, nod32 uyarı verdi, diğer makinama attım panda bile uyarı verdi :) aldığın adama mail at durumu anlat dedim, eleman mehmetmiymiş neymiş cevap bile vermiyormuş. önceden saniye saniye ötüyormuş ama alışveriş bitince sesi kesilmiş.. bizim kanka testisleremi geldi şimdi? :D düşünüyorumda yapacak pek bişey yok yani ama varmı bi fikriniz biz bunu nasıl çıkarabilirz? en azından vicdanen rahatlamamız için. banada koydu aq ya daha ilk seferde yuh. bari iki gün çalışaydı..
-
merak ettim kaç para vermiş ?
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
merak ettim kaç para vermiş ?
----------------------------- -
ava giden avlanır..
-
biz onu kırdık ki ama kullanmadık.
-
6 aylık 25-30 gibi bişeydi de bu saf yıllık aldım diyodu.. ya aslında ava gidecek adam da değil :) pek anlamıyo bilgisayardan, bunun yapacağı iş leyla'lık.. konuştuğu kızlara atacaktı bilmem onların konuşmalarını takip edecekti lise 3 zaten.. azimli genç daha yani abileri.. maşallah kızmeslek lisesinin hepsi bunun msn de.
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
6 aylık 25-30 gibi bişeydi de bu saf yıllık aldım diyodu.. ya aslında ava gidecek adam da değil :) pek anlamıyo bilgisayardan, bunun yapacağı iş leyla'lık.. konuştuğu kızlara atacaktı bilmem onların konuşmalarını takip edecekti lise 3 zaten.. azimli genç daha yani abileri.. maşallah kızmeslek lisesinin hepsi bunun msn de.
-----------------------------akıllanmıştır işte bi daha yapmaz :D
-
Wardom havale veya gittigidiyor üzerinden satiyor bu uyelıkleri. geçen normal biri gibi mail attım site sahibine mehmet adı sanırım, gittigiyordan bir link verdi bu ürünü al dedi.sistemi komple sat dedim 9bin Tl istiyor :') ...neyse ürünün adı "Wardom üyelik" urunu yayınlayanın diğer ürünlerine baktım. wardom uyelık adıyla 300 küsür satış yapmış. 20-30 Tl den hesaplarsak bir ürünü, bu adam 6-9 milyarlık satış yapmış..bir okadarda havalesi vardır bunun.. vergi kaçırdıgı bariz ortada.Resmen vurgun yapıyor adam.Bunlara adli organlarla kim dur diyecek merak ediyorum.
-
üstad bari paylaşı vereydin bilzle
-
ne yalan syliyim haketmiş :) alınma ama senin arkadaş
master abaza :D
-
Yazık.