Hiçbirine Yakalanmayan Keyloggermiş.. Fıss
-
hocam bende zaten değmez diyorum basit bir şey diyorum para verilmez diyorum :))
-
Paralı yada parasız. Herhangi bi trojani FUD yapabilecek Crpyter tavsiyesi söyler misiniz ?
-
easy4me bunu yazdı:
-----------------------------
Paralı yada parasız. Herhangi bi trojani FUD yapabilecek Crpyter tavsiyesi söyler misiniz ?
-----------------------------profilime gir :D
birsürü crypter paylaştım.
ama başkalarınında kullanabileceği değil kendine özel istersen ayarlayabilirim onuda.
tabi o ücrete tabi olabilir kafama eserse :D
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------
Bence bu konuda birkaç kişi ayak yapıyor "adı mehmetmi bilmem ne bişey" demelerinden bariz belli zira bu işe bulaşmış bir çok insan wardom dan geçmiş ve mehmeti tanıyordur nasıl ki tahribattan ve aytek ten haberi olmama ihtimali yoksa mehmet ve wardom dan haberlerinin olmaması imkansız gibi bişey.
Bahsettiğiniz mevzuda haklı olabilirsiniz çalışır çalışmaz bilmem, ona bişey demiyorum fakat sanki arkadaş aldıda ben ona yardım ediyorum ayakları yapıyomuşsun gibi geldi :)
-----------------------------yok be hocam yapma gözünü sevim, ben alsam nie söylemeyeyim.. böyle bi keylogger aldım eneyilik yaptım yedim kazığı derim.. incilerimmi dökülecek? ciddi anlamda 98 den beri int kullanıcısıyım tabiki wardomu biliyorum hatta ilk takıldığım forum diyebilirim ama 2002 yılına kadar. sonradan tahribata ve r10 a takıldım. wardomla alakalı pek bişey hatırlamıyorum. mehmet deilde diğer başka elemanları hatırlıyorum ordan. benim wardoma ilk takıldığım yıllarda anasayfası yoktu mesela, anasayfayı ilk kurduktandada pek bişey yoktu düz sayfa idi. sonradan geliştirdiler ve forumdan bölümleri anasayfaya çektiler. yani wardomu çok iyi biliyorum da son geçen 8-9 yıldır girmiyorum bile.. neyse olan arkadaşıma olduda zengin çocuk bişey olmaz :) olan olayı anlattım sadece burda yoksa öyle hadi gidelim saldırlım dava açalım bişey yapalım gibi bi niyetimde yok.. geyik olsun diye paylaştım..