Hikaye Denemem.
-
güzel olmuş
bu arada bi önerim var son olan olaylar geçti geçtiler herhalde alıntı aliba ben başka bir hikayecikte okumuştum onu öyle hatırlıyorum herhalde hayatın içinden 1 veya ikiydi olsun yinede güzel olmuş akıcı olmuş kitabın çıksa alırım :D
-
hbgrstyle bunu yazdı:
-----------------------------güzel olmuş
bu arada bi önerim var son olan olaylar geçti geçtiler herhalde alıntı aliba ben başka bir hikayecikte okumuştum onu öyle hatırlıyorum herhalde hayatın içinden 1 veya ikiydi olsun yinede güzel olmuş akıcı olmuş kitabın çıksa alırım :D
-----------------------------herhangi bir yerden alıntı yapmadım. Sabah aklıma geldi 20 dk. da karaladım geçtim. Ama belki benzerlik taşıdığı başka bir eser vardır. Bilemem.
-
üstad harbiden hoş yazmışsın hikayeyi usta bi kalemden cıkmış gibi (cok hikaye kitabı okudum) kaliteli olmuş bence devamını bekleriz..
edit: başlıgı ne abi bu hikayenin?...
-
Öncelikle belirtmek isterimki giriş kısmı çok güzel olmuş.Fakat hikayenin sonlarına doğru paranın bitdiği kısımı çok çabuk geçmişsin gibime geliyor
edit:evet acaba hikayenin başlığı ne?
-
hoşuma gitti tuğrulbaba hatta gece gece iyi geldi diyebilirm sen devam et ben okuyucam hepsini:)
devamını dilerim bence güzel
-
Rüya olabilir başlık. Neden olmasın? Değil mi?
-
Rüya biraz basit olur diye düşünüyorum."Üç paralık saadet" nası olur?
-
Sonunu bilmediğim için okuya okuya galiba kesin buna para çıktı dedim : )
Zengin bu adam dedim hehehe sonunda rüya demez mi güldüm kaldımGüzel hikaye devamını bekleriz...
-
parayi bulduktan sonra olan kisimlar haric gayet akici
-
Sözcükleri çok güzel kullanmışsın,hikaye de gayet akıcı gerçekten çok hoş olmuş...Yalnız eğer bu konuda ciddi şeyler düşünüyosan,yazmak senin için ciddi bi işse bence bunları bu konuda amatör olan(bende dahil) kişilere göstermeden önce uzmanlara okutman ve fikirlerini almanı öneririm.Çünkü burada senii ters yönlendirebilir ve belkide seni küstürebiliriz yazmaya,bunlar acizane benim fikirlerimdir:) Fikirlere,düşüncelere fazlaca yer vermende ayrı bi tat vermiş:) Mesela:Aslında sadece çay olsa yeter bana' Eline sağlık..
Edit:http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=57121 bu konudaki örnek tam oturmuş yalnız dediklerime:|