"Hilafetin" Kalkması İngiltere"Nin Şartıydı..
-
Edit, Tarih dersi vermeme gerek yok, araştırın öğrenin :P
-
Eger ingilterenin sartiysa guzel bir sartmis...hilafet ne ise yaramis bana anlatsin birileri...halife savasa gidiyoruz dediginde araplar arkadan vurmadimi...sen kalkip isin gucun yokken yemene gidip binlerce sehit ver onlar icin...ama senin savasin olunca hilafet bir boka yaramasin...Birakin abi Cumhuriyeti ve Kemalizmi karalatmayin...sahip cikin...
-
cumhuriyeti ve kemalizmi karalayan yok. tarih konuşulacaksa konuşulsun. nedir bu komplex. bir laf edersin, bin şeyin düşmanı olursun. iki yalakalık yaparsın senden iyisi yoktur. mantık bu mudur yani ? muasır medeniyet seviyesi, felsefenin, diyalektiğin, tartışmanın ve eleştirinin altında yatıyor. tabu yıkıldı yıkılacak. şu an can çekişiyor.
-
Tabudan kastin ne hoca?
-
O yüzden mi emperyalizm bugün " Phililadelhia " da yeni bir halife hazırlıyor ?.........
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Tabudan kastin ne hoca?
-----------------------------bazı konuların konuşulamaması. kemalizm, laiklik, tarih vs.
-
Hoca bana Turkiyeden baska bir ulke goster bu kadar demokratik olan.Ne konusulmuyor yahu.Kemalizm i catir catir elestirenler piyasada dolasiyor zaten...Kac ulkede bir teror orgutu yandaslari cikip o ulkenin parkinda bahcesinde mahkemelerinin onunde "biz sizi bolecegiz,biz daglardaki teroristleri destekliyoruz..vs." gibi aciklamalar yapabiliyor...Turkiye kadar demokratik bir ulke gosterin bana...hala yok o tabu bu tabu .yok o konusulmuyor bu konusulmuyor...konus abi agzinizi tutan mi var...
-
himurakenshin bunu yazdı:
cumhuriyeti ve kemalizmi karalayan yok. tarih konuşulacaksa konuşulsun. nedir bu komplex. bir laf edersin, bin şeyin düşmanı olursun. iki yalakalık yaparsın senden iyisi yoktur. mantık bu mudur yani ? muasır medeniyet seviyesi, felsefenin, diyalektiğin, tartışmanın ve eleştirinin altında yatıyor. tabu yıkıldı yıkılacak. şu an can çekişiyor.
-----------------------------Herkes kendi görüşünü anlatıyor sanırım burda.. İnsanların aynı fikirde toplanmasını yalakalık kabul ediyorsun.. Enteresan :/
Yıkıldı yıkılacak olan tabu dan kastın nedir ? ondan da haber versen tam olucaktı ama ...
Hilafetin kalkması konusunu İngiltere şart koymuşsa ; Ki o vakit için İngilterenin öyle bi şart sürecek pozisyonu yok , Çok iyi bi iş yapmıştır bunu bilmek gerek..
Tüm Müslümanlar bi sancakta vs vs... Başka hikayelerde varmı?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Hoca bana Turkiyeden baska bir ulke goster bu kadar demokratik olan.Ne konusulmuyor yahu.Kemalizm i catir catir elestirenler piyasada dolasiyor zaten...Kac ulkede bir teror orgutu yandaslari cikip o ulkenin parkinda bahcesinde mahkemelerinin onunde "biz sizi bolecegiz,biz daglardaki teroristleri destekliyoruz..vs." gibi aciklamalar yapabiliyor...Turkiye kadar demokratik bir ulke gosterin bana...hala yok o tabu bu tabu .yok o konusulmuyor bu konusulmuyor...konus abi agzinizi tutan mi var...
-----------------------------onu diyorum işte. yeni yeni yıkılıyor.
amor, başka hikayelerim de var.
-
amor, başka hikayelerim de var.
----------------------------Tevhidhaber.com dan c/p yap sende ögrenelim ufkumuz genişlesin o zaman ;)
Ayrıca Laiklik Tabusunu yıkmak istiyorsan Laiklikden daha ii bi sistemden haber ver o zaman kuru eleştirilerle tabuları yıkamazsın!