Hipnoz Ve Uyku Hakkında Aklıma Takılanlar Bide Para Psikoloji Var Tabi
-
burdaki arkadaşlar hipnozu biraz fazla büyütmüşsünüz sanırım :D hipnozla kimseye istemedigi birşeyi yaptıramassınız. Ve de hipnoz sırasında insan kesinlikle dogruları söyleyecek diye birşey yok çok kolay yalanda söyleyebilir.Emin olun ;)
-
Gitar çalabilirsin aslında bunun tek açıklmasıda platon felsefisidir
-
1) hipnoz uykusundaki birine gitar çalması söylense ama gitar çalmayı bilmese gitar çala bilirmi
2) hipnozda olan bir insanı astral seyahate çıkarta bilirmiyiz yani ruhunu bedeninden ayırabilirmiyiz
3) hipnoz etkisi nekadar süre geçerlidir
4) hipnoz edilen kişi uyandırılmassa kendiliğinden uyanırmı yoksa uyanmazmı uyandırmamanın zararı olurmu
5) hipnoz edilen bir insanda ne gibi durumlarda ne gibi tahribatlar oluşur (örnek veriniz )
------------------------------
1 ) onca gitar çalan adam var. amatörleri geçtim prof. lardan örnek vereyim kirk hammet, joe satrianni, steve vai, kerry king, mr.seven vs vs bu adamlar yıllardırçalıo peki niye hipnozla gitar çalmıyolarda sürekli çalışarak bu duruma gelmişler? hipnoz telkinlerle yapılan seanslarla geçer bi adama bilmedği şeyi yaptıramazsın bi kere bu çok saçma olur gitar çaldıramazsın ne dicez adama " evet şimdide bi FA alalım yada bare tuttalım beraber ilk ritimle beraber 1 2 3 " tıngıdı tıngıdı = NAH.
2) Ruh bedenden asla ayrılmaz bunu aklınızdan çıakrmayın bendce ben böyle bişi olacağına açıkça inanmıyorum. sen uykudayken ruhunun bir bölümünün gezindiği gibi şeyler daha önce okudum ama TAMAMEN değil belirli bir kısm. ancak ruh bedenden çıkarsa adamın vücut işlevleri durur ve adam ölür.
3) Etki telkin süresine ve bünyeye bağlı olarak değişir ama süreklilik göstermez.
4) hipnoz uyumak değildir zıbarıp yatmıosun adam kalk değince kalkmıosun. google da aratırsan hipnoz un ne olduğunu daha iyi anlarsın. yani biri sana ne istemedğin bişiyi söyletir yada sonsuza kadar seni uyutur.
5) valla böle bişiyle karşılaşmadım bilmiom:P