folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Hipotez : Saçları Kazıyınca Gür Çıkması

Hipotez : Saçları Kazıyınca Gür Çıkması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Saçlar için tek çare Bioxcin Şampuan. 6 aydır falan kullanıyorum var olan kıl köklerini çok güzel besliyor. Dökülmeyi engelliyor. Tabi sıfırdan saç çıkarmıyor ama olanı kaybetmiyorsunuz.

İlk dökülmeye başladığında, üniversitede ben de buna başlamıştım. Çok kısa sürede baş ağrısı şu bu vs olunca dedim noluyor, meğer tansiyona etkisi olabiliyormuş bende de o zamanlar tansiyon en düşük 15-10 du mecbur bıraktım hemen. Yüzde 99 kimsede görülmeyen o 123723761273 olası yan etkilerini bir okumak lazım tedbir amaçlı :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Bu sene uyguladigim yöntem şu şekilde hocam saçı sıfıra vurdum jilete vurdum.

Hergun gece yatmadan önce badem yağı sarımsak Sarımsak yağı sürdüm. Bu yağlama işi ortalama 2 hafta sürdü. Aradan 1 ay geçti tekrardan saçı 2 numaraya vurup hergun saçıma karanfil yağı sürdüm.

Yaklaşık 1 hafta boyunca gece yatmadan önce karanfil yağı sürdüm. O 1 hafta ebem skildi başımın derisi yuzuldu sanki öyle yanma yaptı.

Sonuç ne dersen dökülme durdu ama herhangi bir gurlesme olmadı. Eski saçlar cok daha güçlendi diyebilirim.

buna benzer bişey yazmak içn gelmiştim.

ailemde kel yok ama iş stresinden saçlar incelip seyrelmeye başlamıştı son 2 yıl içinde. günde 15-20 tel kökünden kopuyordu. erkenden önlem almak için sarımsak yağı kullanmaya başladım. Dökülme duruyor ve mevcut saçları güçlendiriyor farkedilir bir şekilde.

valar morghulis ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

İlkokul 3. sınıfa giderken arkadaşların tek kaş diye dalga geçmesi üzerine jiletle kaşımın ortasını almıştım. Kazık gibi orantısız ve diğerlerinden daha fazla çıkmıştı. Sonuç olarak ilk halinden kat kat daha kalın ve gür çıktılar. Fotosunu bulsaydım atacaktım ama bulamadım.

Piçler daha beter dalga geçmişti :(

e2 tarafından 22/Haz/20 01:20 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Bu sene uyguladigim yöntem şu şekilde hocam saçı sıfıra vurdum jilete vurdum.

Hergun gece yatmadan önce Badem Yağı ,sarımsak ,Sarımsak Yağı sürdüm. Bu yağlama işi ortalama 2hafta sürdü. Aradan  1ay geçti tekrardan saçı 2 numaraya vurup hergun saçıma Karanfil Yağı sürdüm.

Yaklaşık 1hafta boyunca gece yatmadan önce Karanfil Yağı sürdüm. O 1 hafta ebem skildi ,başımın derisi yuzuldu sanki, öyle yanma yaptı.

Sonuç ne dersen dökülme durdu, ama herhangi bir gurlesme olmadı. Eski saçlar, cok daha güçlendi diyebilirim.

Gürleşme ile Güçlenme arasında bir ayrım yapmışsın gördüğüm kadarıyla, ama farkı ne?

Gürleşme'den, Saçının enine kalınlaşmasını mı anlıyoruz?

Güçlenme'den kasıt ne? saç teli, asıldığında kökünden mi kopuyor yada saç dibindeki hücrelerle beraber mi geliyor, yoksa saç teli kırılma yapıp ortasından mı kopuyor? öyle aklıma geldi seri şekilde.,

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

Bioxin uzun süre kullanimda beyaz saclarida engelliyor olabilir, nazar değmesin çevremde beyaz saç teli olmayan tek kişiyim, ben bioxine bağlıyorum, saçların dökülmesini durduruyor evet bunda basarili

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı

İlkokul 3. sınıfa giderken arkadaşların tek kaş diye dalga geçmesi üzerine jiletle kaşımın ortasını almıştım. Kazık gibi orantısız ve diğerlerinden daha fazla çıkmıştı. Sonuç olarak ilk halinden kat kat daha kalın ve gür çıktılar. Fotosunu bulsaydım atacaktım ama bulamadım.

Piçler daha beter dalga geçmişti :(

Kaş ortasının tek çaresi ya ağda yada cımbızla çıktıkça yolmak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bebeklerde bazı saçlar uzun iken bazıları yeni yeni çıkmaya başlar

0 a vurunca artık hepsi aynı anda çıkmaya başladığı için daha gür görünür

bence bu tez ordan geliyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Priorin şampuan kullanmaya başladım 1 ay sonra yıllardır gittiğim berber saçına ne kullandın saçlarında değişiklik var dedi.

Cidden dökülmeyi durdurdu ufaktanta saç çıkardı diyebilirim bu arada berbere her gittiğimde saçın ön taraflarına 1 mm kadar içeri olucak şekilde jiletle aldırıyorum ön tarafların dökülmesini önleme amacıyla dökülmesi eskisine göre daha az seyrediyor. Belki usturadan belki şampuandan bilemiyorum. 

Bioxcini kullandım fayda görmedim Priorinden fayda gördüm saç tipiylede alakalı 

Ayrıca Çinko eksikliğide saç dökülmesi yapıyormuş doktor söylemişti.

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Erkek

Benim saçlarım at yelesi gibi ama sakallarım seyrektir. 30 yaşında askere gittim, 6 ay boyunca hemen hemen her gün tıraş oldum. Evrim Ağacı mittir demiş, ama bendeki sonuç net bir şekilde biraz daha gürleşti, bıyıklarım gürdü ama altı yoktu, şimdi Türkçü bıyığı gibi oldu. 30 yaşında kendi kendine gürleşeceğine pek inanmıyorum, her gün tıraş olmanın henüz bilimciler tarafından öngörülemeyen bir etkisi olmalı.

"Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayatımda ilk defa bu dönem berberler kapalıyken kazıdım 2 kere. 

gürleşeceğini düşünmüyorum ama cıkan saclar var olan saçlar sanki daha farklı çıkıyor gibi geldi bana.