Hipotez : Saçları Kazıyınca Gür Çıkması
-
mkyb bunu yazdı
Saçlar için tek çare Bioxcin Şampuan. 6 aydır falan kullanıyorum var olan kıl köklerini çok güzel besliyor. Dökülmeyi engelliyor. Tabi sıfırdan saç çıkarmıyor ama olanı kaybetmiyorsunuz.
İlk dökülmeye başladığında, üniversitede ben de buna başlamıştım. Çok kısa sürede baş ağrısı şu bu vs olunca dedim noluyor, meğer tansiyona etkisi olabiliyormuş bende de o zamanlar tansiyon en düşük 15-10 du mecbur bıraktım hemen. Yüzde 99 kimsede görülmeyen o 123723761273 olası yan etkilerini bir okumak lazım tedbir amaçlı :)
-
CEO bunu yazdı
Bu sene uyguladigim yöntem şu şekilde hocam saçı sıfıra vurdum jilete vurdum.
Hergun gece yatmadan önce badem yağı sarımsak Sarımsak yağı sürdüm. Bu yağlama işi ortalama 2 hafta sürdü. Aradan 1 ay geçti tekrardan saçı 2 numaraya vurup hergun saçıma karanfil yağı sürdüm.
Yaklaşık 1 hafta boyunca gece yatmadan önce karanfil yağı sürdüm. O 1 hafta ebem skildi başımın derisi yuzuldu sanki öyle yanma yaptı.
Sonuç ne dersen dökülme durdu ama herhangi bir gurlesme olmadı. Eski saçlar cok daha güçlendi diyebilirim.
buna benzer bişey yazmak içn gelmiştim.
ailemde kel yok ama iş stresinden saçlar incelip seyrelmeye başlamıştı son 2 yıl içinde. günde 15-20 tel kökünden kopuyordu. erkenden önlem almak için sarımsak yağı kullanmaya başladım. Dökülme duruyor ve mevcut saçları güçlendiriyor farkedilir bir şekilde.
-
İlkokul 3. sınıfa giderken arkadaşların tek kaş diye dalga geçmesi üzerine jiletle kaşımın ortasını almıştım. Kazık gibi orantısız ve diğerlerinden daha fazla çıkmıştı. Sonuç olarak ilk halinden kat kat daha kalın ve gür çıktılar. Fotosunu bulsaydım atacaktım ama bulamadım.
Piçler daha beter dalga geçmişti :(
e2 tarafından 22/Haz/20 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdı
Bu sene uyguladigim yöntem şu şekilde hocam saçı sıfıra vurdum jilete vurdum.
Hergun gece yatmadan önce Badem Yağı ,sarımsak ,Sarımsak Yağı sürdüm. Bu yağlama işi ortalama 2hafta sürdü. Aradan 1ay geçti tekrardan saçı 2 numaraya vurup hergun saçıma Karanfil Yağı sürdüm.
Yaklaşık 1hafta boyunca gece yatmadan önce Karanfil Yağı sürdüm. O 1 hafta ebem skildi ,başımın derisi yuzuldu sanki, öyle yanma yaptı.
Sonuç ne dersen dökülme durdu, ama herhangi bir gurlesme olmadı. Eski saçlar, cok daha güçlendi diyebilirim.
Gürleşme ile Güçlenme arasında bir ayrım yapmışsın gördüğüm kadarıyla, ama farkı ne?
Gürleşme'den, Saçının enine kalınlaşmasını mı anlıyoruz?
Güçlenme'den kasıt ne? saç teli, asıldığında kökünden mi kopuyor yada saç dibindeki hücrelerle beraber mi geliyor, yoksa saç teli kırılma yapıp ortasından mı kopuyor? öyle aklıma geldi seri şekilde.,
-
Bioxin uzun süre kullanimda beyaz saclarida engelliyor olabilir, nazar değmesin çevremde beyaz saç teli olmayan tek kişiyim, ben bioxine bağlıyorum, saçların dökülmesini durduruyor evet bunda basarili
-
e2 bunu yazdı
İlkokul 3. sınıfa giderken arkadaşların tek kaş diye dalga geçmesi üzerine jiletle kaşımın ortasını almıştım. Kazık gibi orantısız ve diğerlerinden daha fazla çıkmıştı. Sonuç olarak ilk halinden kat kat daha kalın ve gür çıktılar. Fotosunu bulsaydım atacaktım ama bulamadım.
Piçler daha beter dalga geçmişti :(
Kaş ortasının tek çaresi ya ağda yada cımbızla çıktıkça yolmak.
-
bebeklerde bazı saçlar uzun iken bazıları yeni yeni çıkmaya başlar
0 a vurunca artık hepsi aynı anda çıkmaya başladığı için daha gür görünür
bence bu tez ordan geliyor
-
Priorin şampuan kullanmaya başladım 1 ay sonra yıllardır gittiğim berber saçına ne kullandın saçlarında değişiklik var dedi.
Cidden dökülmeyi durdurdu ufaktanta saç çıkardı diyebilirim bu arada berbere her gittiğimde saçın ön taraflarına 1 mm kadar içeri olucak şekilde jiletle aldırıyorum ön tarafların dökülmesini önleme amacıyla dökülmesi eskisine göre daha az seyrediyor. Belki usturadan belki şampuandan bilemiyorum.
Bioxcini kullandım fayda görmedim Priorinden fayda gördüm saç tipiylede alakalı
Ayrıca Çinko eksikliğide saç dökülmesi yapıyormuş doktor söylemişti.
-
Benim saçlarım at yelesi gibi ama sakallarım seyrektir. 30 yaşında askere gittim, 6 ay boyunca hemen hemen her gün tıraş oldum. Evrim Ağacı mittir demiş, ama bendeki sonuç net bir şekilde biraz daha gürleşti, bıyıklarım gürdü ama altı yoktu, şimdi Türkçü bıyığı gibi oldu. 30 yaşında kendi kendine gürleşeceğine pek inanmıyorum, her gün tıraş olmanın henüz bilimciler tarafından öngörülemeyen bir etkisi olmalı.
-
hayatımda ilk defa bu dönem berberler kapalıyken kazıdım 2 kere.
gürleşeceğini düşünmüyorum ama cıkan saclar var olan saçlar sanki daha farklı çıkıyor gibi geldi bana.