Hırsızlık Konulu Filmler ?
-
Maskeli Beşler :D
-
-
DevilRullz bunu yazdı
Haci abye kadar banlanmamisydin sen ?
-
Maldonado bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Haci abye kadar banlanmamisydin sen ?
Evet, banlandım da açıldı. Neden sordun ki? Hem konuyu dağıtmayalım sonra suçlusu ben oluyorum, PMden sorabilirsin bir sorun olursa :)
-
nurulmac11 bunu yazdısamaccc bunu yazdı
konuyu okumamakta master yapmış arkadaş :D
adalet peşinde sayılabilir sanırım. tam hırsızlık yok ama alengirli işler ve mükemmel bi film.
? neresini beğenmedin
hırsızlık + alengir ? daha ne istiyon
samaccc tarafından 10/Ağu/14 15:06 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdınurulmac11 bunu yazdısamaccc bunu yazdı
konuyu okumamakta master yapmış arkadaş :D
adalet peşinde sayılabilir sanırım. tam hırsızlık yok ama alengirli işler ve mükemmel bi film.
? neresini beğenmedin
hırsızlık + alengir ? daha ne istiyon
hocam film süper de arkadaş yazmış zaten onu örnek olarak bilio yani ?
-
14 Mart 2003 - Günümüz
Her günü ayrı bir hırsızlık
-
baristbt bunu yazdı
14 Mart 2003 - Günümüz
Hocam konuyu neden siyasete çekip trollemeyi mi düşünüyorsun?
-
DevilRullz bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
14 Mart 2003 - Günümüz
Senin ban yinemi açıldı ?
Siteden en çok siktir edilen , sonra yine bir şekilde banı açılan (açtıran) ender adamlardansın.
"Ban Sebebi : 1 değil 2 değil tartışma kavga çıkarttığın yetmezmiş gibi bir de insanların tipiyle ya da burda içini döktüğü rahatsızlıkla alay ediyorsun eziklik kompleksin var da kendini bir şey sanmaya mı çalışıyorsun, bu ban açılmasın bir daha"
Hala profilinde bile duruyor. Söyle admin dostlarına ( o kadar ban/ban açma dolasıyla artık bi dostluk vardır ) , siyasete çekiyor diye beni banlasınlar hadi.
-
baristbt bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
14 Mart 2003 - Günümüz
Senin ban yinemi açıldı ?
Siteden en çok siktir edilen , sonra yine bir şekilde banı açılan (açtıran) ender adamlardansın.
"Ban Sebebi : 1 değil 2 değil tartışma kavga çıkarttığın yetmezmiş gibi bir de insanların tipiyle ya da burda içini döktüğü rahatsızlıkla alay ediyorsun eziklik kompleksin var da kendini bir şey sanmaya mı çalışıyorsun, bu ban açılmasın bir daha"
Hala profilinde bile duruyor. Söyle admin dostlarına ( o kadar ban/ban açma dolasıyla artık bi dostluk vardır ) , siyasete çekiyor diye beni banlasınlar hadi.
Ne alakası var? Hırsızlık konulu filmler konusunu siyasete çekmeye çalışıyorsun. Bariz ortada bu.