Hırsızlık Konulu Filmler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

14 Mart 2003 - Günümüz

Her günü ayrı bir hırsızlık

Hocam konuyu neden siyasete çekip trollemeyi mi düşünüyorsun?

Senin ban yinemi açıldı ? 

Siteden en çok siktir edilen , sonra yine bir şekilde banı açılan (açtıran) ender adamlardansın.

"Ban Sebebi : 1 değil 2 değil tartışma kavga çıkarttığın yetmezmiş gibi bir de insanların tipiyle ya da burda içini döktüğü rahatsızlıkla alay ediyorsun eziklik kompleksin var da kendini bir şey sanmaya mı çalışıyorsun, bu ban açılmasın bir daha"

Hala profilinde bile duruyor. Söyle admin dostlarına ( o kadar ban/ban açma dolasıyla artık bi dostluk vardır ) , siyasete çekiyor diye beni banlasınlar hadi.

Ne alakası var? Hırsızlık konulu filmler konusunu siyasete çekmeye çalışıyorsun. Bariz ortada bu.

Burda kimse benim o cümlemle gaza gelip siyaseti tartışmaz merak etme.

Hee yok sen aksini düşünüyorsan , söyle admin'lere gerekli işlemi yapsınlar.

At pm , böyle böyle beni banlıyordunuz , değiştim artık yapmıyorum yapmıycam vs. diyede süsle arada , o mesajımın linkini sıkıştır gönder.

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Ustanın hikayesi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

14 Mart 2003 - Günümüz

Siteden en çok siktir edilen , sonra yine bir şekilde banı açılan (açtıran) ender adamlardansın.

"Ban Sebebi : 1 değil 2 değil tartışma kavga çıkarttığın yetmezmiş gibi bir de insanların tipiyle ya da burda içini döktüğü rahatsızlıkla alay ediyorsun eziklik kompleksin var da kendini bir şey sanmaya mı çalışıyorsun, bu ban açılmasın bir daha"

Hala profilinde bile duruyor. Söyle admin dostlarına ( o kadar ban/ban açma dolasıyla artık bi dostluk vardır ) , siyasete çekiyor diye beni banlasınlar hadi.

Ne alakası var? Hırsızlık konulu filmler konusunu siyasete çekmeye çalışıyorsun. Bariz ortada bu.

At pm , böyle böyle beni banlıyordunuz , değiştim artık yapmıyorum yapmıycam vs. diyede süsle arada , o mesajımın linkini sıkıştır gönder.

Ne alakası var hocam hala neler diyorsun. Kendinde misin? Forumda konuları siyasete çekmek isteyen troller varken senin şu lafını siyasete çekmek çok kolay.

Gelmişsin film konusuna siyasete çekilebilecek mesaj atıyorsun ki konu ile alakalı zerre bilgi yok içinde. Boş mesaj atıyorsun diyebiliriz. Hala kendini savunuyorsun :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

14 Mart 2003 - Günümüz

Ne alakası var hocam hala neler diyorsun. Kendinde misin? Forumda konuları siyasete çekmek isteyen troller varken senin şu lafını siyasete çekmek çok kolay.

Gelmişsin film konusuna siyasete çekilebilecek mesaj atıyorsun ki konu ile alakalı zerre bilgi yok içinde. Boş mesaj atıyorsun diyebiliriz. Hala kendini savunuyorsun :)

senden başka o mesaja alıntı yapıp bir şeyler yazan yok hocam hala da tartışmayı sürdürüyorsun.

konu piç olmadan kısa kesip önerilere dönelim.

Ninjaların Tanrısı...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Flawless

http://www.imdb.com/title/tt0780516/?ref_=nm_flmg_act_17

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hocam "olağan şüpheliler" de hırsızlık vardı diye hatırlıyorum (yanlış hatırlıyor da olabilirim ama yine de iyi filmdir).

Konusu tamamen hırsızlık üzerine olan The Following güzeldi! Siyah Beyaz bir filmdir. Bildiğim kadarıyla Nolan'ın ilk filmi.

http://www.imdb.com/title/tt0154506/

RockZs tarafından 10/Ağu/14 19:09 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opeth644
    opeth644's avatar
    Erkek

çizik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

güzel öneriler var. arada izlediklerim ve ilk kez duyduklarım var. daha fazla olursa makbule geçer. bu tarz filmleri izlemek her zaman zevk vermiştir.

Ninjaların Tanrısı...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

The Sting

eskiden izlemiştim banka soygunu gibi bişey değil ama güzeldir

Lathedarkman tarafından 10/Ağu/14 19:59 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

1- Snatch - Kapışma

2- Kibar Soyguncu güzel filmdir

siyahbereli tarafından 10/Ağu/14 23:14 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 6239 Toplam Mesaj: 43