folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hissizlik..Mutluyken Mutlu Olamamak,Üzgünken Üzgün Olamamak..

Hissizlik..Mutluyken Mutlu Olamamak,Üzgünken Üzgün Olamamak..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hocalar yaşayan başka müridler var mı bakayım dedim..

son bir yıldır öyle bir ruh hali içerisindeyim ki,yaşadıgımı algılayamıyorum.Nasıl mı?yüzüm gülüyor,kahkahalarada boğuluyorum kimi zaman..ancak içimde o öncesinde yaşanan durum olmuyor,yani o mutluluk hissine sahip olamıyorum.veya başıma büyük sıkıntılar geliyor,anca bunlarla kederlenemiyorum...yeri geliyor kız arkadaşımla öpüşüyorum eskiden aldıgım hazzı alamıyorum..heycanlanamıyorum,korkmuyorum,üzülmyorum..sanki dünyayla arama bir film çekilmiş ve ben geriden kendimi izliyor gibiyim..yaşadıgımı hissedemiyorum,yaşıyorum ama ölüden farksızım..bu durumdan çıkamıyorum,deniyorum,çabalıyorum,yaşama sevincimi yeniden kazanmak için uğraşıyorum ama yok..20 yaşındayım,yaşıtlarım yaşama coşkuyla bakarken ben kendimin çok erken yaşlandıgını düşünüyorum..

bu ruh halide nedir böyle..nasıl atlatıcam,yaşayan-atlatan müridler size sesleniyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

ergenlikten başka bişey değil.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    bugün benzer bir konu daha açılmıştı neyse bak evladım (kasmaya gerek yok topu topu 33 yaşındayım) şu lafı kendine hayat felsefi yap "Penisimden aşşağı Kasımpaşa" sal gitsinnn

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

blu çağından ergenliğe geçişteki süreç geçici

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olur böyle abu ksabuk şeyler gecicidir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

nan bu yasa geldik hala ergen olamamısmıyım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

benzeri bendede var mutlu olabiliyorum mutluyum falan filan ama hiç birşeye üzülmüyorum :S yok biri bişi demiş yok onla küsmüşüm yok şu olmuş yok bu olmuş çokta tın :|

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Aynı durum ben de zaman zaman yaşıyorum. Birşey hissetmiyorsun, gülüyorsun ama aslında içinde ne kadar da saçma olduğunu düşünüyorsun. Kötü birşey oluyor üzülmüşsün gibi yapıyorsun. Sürprizlerde şaşırmış mutlu olmuş gibi yapıyorsun ama aslında hiç de öyle değil. Cinsel ilişkiyi bile yapman gerektiği için yapıyorsun, o esnada kafanda yine aynı düşünceler var. Kendini düşünüyorsun, ne yaptığını, insanlar eğlenirken üzülürken neden senin öyle hissetmediğini. Anlatamadım ama durumu yaşayan gayet iyi anlamıştır.

Ergenlik demeyin gençler çeyrek asırdır ortalıktayım. Belki bi adı vardır literatürde ama pek de sallamıyorum :)

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynı durum ben de zaman zaman yaşıyorum. Birşey hissetmiyorsun, gülüyorsun ama aslında içinde ne kadar da saçma olduğunu düşünüyorsun. Kötü birşey oluyor üzülmüşsün gibi yapıyorsun. Sürprizlerde şaşırmış mutlu olmuş gibi yapıyorsun ama aslında hiç de öyle değil. Cinsel ilişkiyi bile yapman gerektiği için yapıyorsun, o esnada kafanda yine aynı düşünceler var. Kendini düşünüyorsun, ne yaptığını, insanlar eğlenirken üzülürken neden senin öyle hissetmediğini. Anlatamadım ama durumu yaşayan gayet iyi anlamıştır.

Ergenlik demeyin gençler çeyrek asırdır ortalıktayım. Belki bi adı vardır literatürde ama pek de sallamıyorum :)

-----------------------------

tıpkı ben :|

edit: ama bunu seviyorumm :)

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

insanı insanlıktan çıkaran durum nefret verici bir olay kendimden tiksindiğim son nokta :S geri kazanmak için kıçımı yırtıyorum şu anda :|

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    hayatımda herşeyi zamanı geldiğinde planlayan uygulayan biriyim. şimdiye kadar şaşırdıgım bir olay olmadı diyemem ama hayatımın %90 ı bu planların öngördüğü şekilde oldu. sevinilecek bişey yok çünkü önceden biliyorum. hatta bu gün işten ayrıldım/atıldım karışık bi durum oldu. bu bile planlar dahilindeydi; arkadaşım bana şunları söylüyor "bi kırgınlık bi çöküntü hali yok sende" eee yok tabi olmasıda saçmalık olurdu. tehlikeli bi durum varsa bu durumu iyi inceleyip en az hasarla kurtulmaya çalışmak ana amaçlardan biridir, ama en ağır darbeyi alabilecekmişim gibi yine planlarımı yaparım, iyi olursa ne alâ. işte bu planlar, herşeyi kontrol altında tutmanı sağlıyor ve şaşırılacak herhangi birşey olmadıgı için sevinilecek üzülebilinecek bişey kalmıyor ortada, insanlar anormal oldugum sonucu cıkarmasın diye seviniyormuş rolu yapmak zorunda oldugum cok durum oldu ama artık rol yapmıyorum, kim ne düşünüyorsa düşünsün. ayrıca planlarıma sevdiğim kişilerin başına kötü bir olay gelmesi durumu hiçbir zaman dahil değildir. ancak bu şaşırtır beni ve üzebilir, ayrıca bu olaylar planlarımı bozdugu için aşırı derecede gerilmemme ve tahammülsüz birisiymiş gibi görünmeme neden olur.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 3259 Toplam Mesaj: 17