Hissizlik..Mutluyken Mutlu Olamamak,Üzgünken Üzgün Olamamak..
-
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------ergenlikten başka bişey değil.
-----------------------------
Proflar varken burda bana laf düşmez ama 25 yaşındayım demek ki ben hala ergenlik aşamasındaymışım arkadaşın yaşadığı şeyi yaşadığıma göre.. Bir psikiyatr'a görünmelisin hocam.Hislerin zarar görmüş hayattan aldığın darbeler sonucu bilinç altın kendi savunma mekanızmasını oluşturmuş.Bu durum duygularından dolayı çok darbe yiyenlerde görülür.Oluşturulan savunma mekanızmasıysa,duygular zarar verici olduğu için onları geçici felce uğratmaktır.İlacı zamandır fakat psikiyatr bu zamanı hayli kısaltabilmeni sağlayacak,içtiğinde birşeyler özellikle güzel şeyler hissetmemenin mümkün olamayacağı ilaçlar yazar.Nasılki bebek emekleye emekleye yürümeye geçiyorsa bu olayda tıpkı onun gibidir ilaçlar sayesinde sözüm ona "yapay" hisler yaşayacaksın böyle böyle açılacak normal,eski haline döneceksin. Geçmiş olsun -
Kendımde birebir anlattıgın şekilde şeyler yaşadığım için bunun tamamen duygusal darbelerle ortaya çıkan bir şey oldugunu düşünüyorum...pek sallamayacaksın kardeşim...sonuç olarak canının çıktıgı güne kadar yaşamak zorundasın sende bende oda buda herkessss...o yüzden bulundugun anın en iyi şekilde olması için çabalamaya devam et bu hayatta...
-
hayatında atladığın, es geçtiğin noktalar var. Bu gerek bir geleceğin hayali olur, gerek aşkın olur. Bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Ki yaşadağın ruh halini bende dahil birkaç milyar "ergen"(bayılıyosunuz herkese ergen demeye, tarık buğranın kankasıydınızya a) yaşıyor.(!) Ticari devam et.
-
bende mutluluğu tma manasıyla yaşayamıyorum. hep hüzün. geçer inş. hocam
-
Nikoteen bunu yazdı:
kasVa bunu yazdı:
ergenlikten başka bişey değil.
Proflar varken burda bana laf düşmez ama 25 yaşındayım demek ki ben hala ergenlik aşamasındaymışım arkadaşın yaşadığı şeyi yaşadığıma göre.. Bir psikiyatr'a görünmelisin hocam.Hislerin zarar görmüş hayattan aldığın darbeler sonucu bilinç altın kendi savunma mekanızmasını oluşturmuş.Bu durum duygularından dolayı çok darbe yiyenlerde görülür.Oluşturulan savunma mekanızmasıysa,duygular zarar verici olduğu için onları geçici felce uğratmaktır.İlacı zamandır fakat psikiyatr bu zamanı hayli kısaltabilmeni sağlayacak,içtiğinde birşeyler özellikle güzel şeyler hissetmemenin mümkün olamayacağı ilaçlar yazar.Nasılki bebek emekleye emekleye yürümeye geçiyorsa bu olayda tıpkı onun gibidir ilaçlar sayesinde sözüm ona "yapay" hisler yaşayacaksın böyle böyle açılacak normal,eski haline döneceksin. Geçmiş olsun
-----------------------------hocam ciddi anlamla bana göre çok şiddetli olan travmalar yaşadıgım dogru..hatta bu durumuda onları yaşadıktan sonra girdim.. :S ve cidden artık psikologa görünmeyi düşünüyorum :S
-
up.